hamdolsun iyi olmaya çalışıyorum.bebeklerde iyi şükür.artık bebişlerimi kucağıma dahi alamıyorum sanırım fıtıklarım ilerledi

fellik fellik dr arıyorum yarın mr çektricem bakalım boynumun son durumu ne? benimde kaderimde boyun fıtığı ve panik atak illetinden çekeceğim varmış

hamdolsun gene de inşallah hakkımda hayırlısı olur .tek korkum felç kalmak artık yürürken dengemi tutturamıyorum ,sürekli başım dönüyor.sanırım baya ilerledi.bi fıtığımda omuriliğe bası yapıyordu.bu fıtığa ve panik atağa yakalandığımdan beri eski neşem kalmadı diyebilirim.hakkımda hayırlısı olur inşallah.
kilo alıyorsa sorun değil kusmaları dünde biz aşılarını yaptırdık bebişlerin kızımın ateşi çıktı oğlumun çıkmadı.şükür kontrol altına aldık.bende kustukları zaman yarım saat tutuyordum gazını çıkardıktan sonra birde eşim koridorda dolaştırıyor kusmuyorlar.hareket edemedikleri için ne kusmaları eksik kalıyor ne de gaz sorunları :)
Allah razı olsun canım bu seferde kabızlar dün dr. zeytinağı sür karnına dedi dr. baya doğallıktan yana.zaten annem maşallah zeytinyağına buluyordu bebişleri pehlivanlar gibi bekliyom kaka yapmalarını :) dün dr. a sordum mama da aldıkları için günde bi kere sulu kaka yapmaları normalmiş yani ishalli kaka.ishal olduklarıda ishal önleyici mama var aptamil in dr. tavsiyesi ile onu kullandık.birde reflor diye bir ilaç var suya karıştırılıyor onu da veriyor dr. ama benim bebişler küçük diye vermemişti o zaman.hasta iken vermek zorunda kalmıştı antibiyotik iğne vuruldukları için.
şimdi hamdolsun çok iyiler gülümsüyorlar :) tek üzüntüm artık bebeklerimi kucağıma alıp doya doya sarılıp öpememem

inşallah yürüdükleri zaman sarılırım bol bol.dün akşam sütümü sağdım sadece 60cc çıktı özellikle duş almıştım sütüm bollaşsın diye

birde su veriyorum karınlarını doyurduktan yarım saat sonra.
bu arada çevrende boyun fıtığı ameliyatı olan yada nükleoplasti yaptıran var mı ?nükleoplasti yaptırmayı düşünüyorum eğer sonuç alamazsam çözüm değil ama en son çarem ameliyat olacak.
hamdolsun ben iyi olmaya çalışıyorum inşallah sen ve bebişlerinde iyidir.maşallah bize de nasip olur inşallah senin bebişlere yetişicez bizde :)
bizim dr. da geçer kendiliğinden dedi prematüre bebeklerde daha sık görülüyormuş.göbek bağı tam gelişmediği için sanırım oluşuyromuş bu fıtık.inşallah gull ne zaman altını değiştirsem geçti mi acaba diye özellikle bakıyorum.zaten bu fıtık bebeği değil anneyi babayı rahatsız eden bi durummuş :):):)1 yıl içinde de geçiyormuş.
bende 4. ayda meyve püresi ,çorba , meyve suyu vericem.ilk elma suyu ile başlicam bende :) evet bizim bebişlerin önümüzdeki ay ve 5. ayda olucak.6. aydan önce yapılıyormuş.benimde sütüm yetmiyor.dün dinlendim birde duş aldım süt çoğalsın diye 600 cc çıktı.bende mama veriyorum.bebelac veriyordum aptamil kullanıyorum şimdi.benimde kızım iki gündür doğru düzgün mama yemiyor ama emmek istiyor süt yetmiyor.napcağımı şaşırdım.rabbim yardımcımız olsun inşallah.
hathar ekledim seni canım.inşallah bebişlerin ve iyisinizdir . elimden gelen ne varsa yardımcı olurum..
Allah yardımcın olsun canım.benimde oğlumun suyu kızımınkine göre azdı.ama hamdolsun 36+3 te doğum oldu.küvöze girmediler ama sarılık geçirdiler birde beslenme sorunu yaşadı kızım öyle yoğun bakıma girdi.
sol tarafına yat stresten uzak dur.gebeliğinin keyfini çıkar.şükür yolu yarılamışsın :) çoğul gebelik olunca ister istemez erken doğum oluyor sayılı zamanında doğuran sen oğluşlarını kucağına alacağın günü düşün mutlu ol.
birde bol bol uyu bugünleri ararsın :)