Merhaba melitta ben uzunca bir zamandır yazamıyorum tek başıma bakıyorum ve artık daha da yorucu olmaya başladı artık oyun istiyorlar sürekli yatmaktan sıkılıyorlar kucakta gezip etrafı keşfetmek istiyorlar bütün günüm onlarla geçiyor 4. Ay aşılarını olduk oğlum 6700 kızım 5400 kg şuan. Bu hafta dönmeye başladılar oyun halısında. Mama hala sma kullanıyorum ek gıdaya da bir çay kaşığı kadar tattırarak başladım.hala Emziriyorum günde 4 kerede mama veriyorum. Geceleri 8:30 daki uykuları 10:30 a kaydı artık.gezmeyi çok seviyorlar her akşam 1-2 saat çıkıyoruz hava serinleyince. Oğluşumu sünnet ettirmek istiyorum fazla hareketlenmeden ama babamız erken diyo. Bizde durumlar böyle. İnan kaç defa msj yazdım ama bir türlü tamamlayıp gönderemedim. Allah kolaylık versin sevgiler.
canm iyi olmana çok sevindim maşallah bebekler baya kglenmişler çok iyi.büyüdüler artık annesi hep yanında isticekler seni :) çıngıraklı bişeyler alabilirsin birde diş kaşıyıcı silikon olanından alabilirsin çok oyalıyor bebişleri. bu aydan sonra yüzüstü yatabilirler.
elma püresi ve yoğurt verebilirsin bi kase.
maşallah herşeyin yolunda olmasına çok sevindim avcı82.Allah nasip ederse bir ay sonra düşünüyoruz sünneti.dr. muza danıştık olur dedi.sağlık açısından da çok iyi.inşallah ilerde aklı erdiğinde de bir mevlüt vermeyi düşünüyorum.bende iyice hareketlenmeden ve aklı ermeden yaptırmak istiyorum birde sağlık açısından erkenden yaptırmak istiyorum ve şimdiden çok heyecanlıyım :):)
bizim kontrolde ay 'ın 23 de olacak.5. ayımızı doldurduk zaman ne çabuk geçiyor.daha dün ne zaman doğacaklar ?iyi olacaklar mı ?sorun olur mu ? diye dertlenirken kaç ay geçti bile :):)