AYY MASALLAH KUVEZ PROBLEMİNDE OLMAMIŞ CİGER İĞNESİNE OLMAMIŞSIN BAYA BAYA ŞANSLIYMISIN MAZALLAH evet nefes almak çok zor ama çok şükür bebeklerim doğum yoluna inmiş rahat alabiliyorum nefes ama bu aralar karnım çok sertleşiyo bide tekme attıklarında canım çok acıyo .
sertleşmeler iç sancılar oluyor.acıması da normal karnın şimdi davul gibi olmuştur.ben son ay sumo güreşçisi gibiydim :):)
şimsi ben geldim sen gittin benim iki cadım olucak kısmetse bebeklerimin doğum çantasını hazırlatım salı gününe kadar biaksilik çıkmazsa eger keni çantamıda hazırlıycam ama inan tek korkum sütümün olmaması çünki hala gögüslerim küçük rabbime bu mübarek ayda dua ediyorum inş çok sütüm olurda mamaya gerek kalmaz bol bol emziririm rüyalarımda hep görüyorum senin sütün sezeryandan ne zaman sonra geldi yada geldimi yettimşi melitta
Allah bağışlasın canım .kızlar çok nazlı ve cadı oluyorlar hemen kendilerini sevdiriyorlar :):):) korkma benimde çok büyük değildi .şimdi küçücükler .allah rızkını veriyor ister küçük olsun ister büyük olsun.sen stresten uzak dur.inanılmaz çok etkiliyor sütün olmamasında.yanında sadece sevdiklerin olsun.
2 bebek olunca ister istemez yetmicek ama ilk zamanlar yetebilir onlar büyüdükçe yetmez mama kullanırsın bebelac ı tavsiye ederim.benim doğum yaptığım hastane de mama veriyorlardı.9 gün hastane de kaldık.o süre boyunca hem anne sütü hem mama yediler.şu anda da mama ve ek gıda veriyorum.
üç gün sonra geldi ama ağız sütü denilen süt geliyordu normal süt üç gün sonra geldi.erken doğumdan dolayı geç gelebiliyor.kiminin de doğumdan önce gelebiliyormuş.
bu arada sen sezeryan olmuştun dimi bide belden uyuşturmalımı on doğarken gördünmü
bende panik atak olduğu için uyutuldum.dehşet bir karın acısı ile de uyandım :):):) saç baş yoldurur cinsten :):):)
ne şekilde olursa olsun doğum kutsal bir olay .acısını da yaşamak lazım :) yoksa acı çekmeden doğurmanın ne anlamı var.onun da tadı başka.
ama panik atak olmasaydı bebeklerimin doğumuna şahit olmak isterdim.