2012 kasım anneleri yemek menüleri

anladım canım... bide bamyalar tek tek ayıklanıyor mu?? :44:

bak düşün yani onu bile bilmiyorum.. o kadar sevmem yani. dokunmadım da hayatım boyunca

hani izin vermiyrdunnn kucuk tepsi yapıcamm annemlere arkadaslarada vericemmm
bide tarif veriyor banaaaa

eevt ya bende çok severim alayımda yapayımbari hımmm nasılda canım istedi

off çig köfte,hamur köftesi ve güllaç benim olsun...esra nerelisin sen?annen ne güzel şeyler yapıyo....keşke bendede yemek yapan olsa...

karnı yarık yoğurt çorbası ve pilav üstü tavuk var menümde
karnı yarığa bayılırım....

ayol canımda bişi istemiyor hele ett

buldummm sanırım ben büyük bamyalardan kızartıcamm dolapta vardı tava, dometesli çok güzel oluyor

yanına ne gider kızlar
buz gibi bi ayran bence...

canım ben mikrodalgada yapıyodum ıslka keki küçük borcam tepsiyle eşimle çayın yanında bitiriyoduk güzelce...8 dakıkada hazırlanıyo...10 dakıkada pişiyo...ansızın misafir gelince kurtarıcım benım...okula felanda yapıp götürmüştüm...hatta dukana uygun tatlandırıcılı kepekli gojı bery lı yapmıştım....

canım bamyalar pişiyo mu?

anladım canım... bide bamyalar tek tek ayıklanıyor mu?? :44:

bak düşün yani onu bile bilmiyorum.. o kadar sevmem yani. dokunmadım da hayatım boyunca

tepelerini kesiyorsun ya :)

kızartıyorsun yıkayıp ayıklayıp kızartıyorsun az yağda orta ateşte üzerine domates rendesi sarımsaklı ohh miss

yanınada ayran gider valla

hani izin vermiyrdunnn kucuk tepsi yapıcamm annemlere arkadaslarada vericemmm
bide tarif veriyor banaaaa

canım benim babam urfalı annem trabzonlu. ama çok çok becerikli hatun. çok güzel yapar çiğköfteyi içli köfteyi falan

canım sosunu pişirmeden mi döküyosun çiğ domates ve sarımsağı...

canım benim babam urfalı annem trabzonlu. ama çok çok becerikli hatun. çok güzel yapar çiğköfteyi içli köfteyi falan

şöyle ne annem oldu ne kaynanam..

piki dalga geçme yaaaa

pikinii yerimmm

canım sosunu pişirmeden mi döküyosun çiğ domates ve sarımsağı...

şöyle ne annem oldu ne kaynanam..

pişirip döküyorsun kuzum eğer bamyaların sert kalırsa pişmesine 2 dk kala, pişirdiğin sosu dök öyle 2 dk pişir yumuşar, yok eğer zaten bamyan güzel pişmişse tabağa alırsın bamyaları, üzerime sosu dökersinn sarımsaklıı sos

Son düzenleme:
ben de bilemedim ya...

kızlar şunları mı yapsam

köfte kızartayım
fırında elma dilimli, baharatlı patates
çoban salata
puding istedi kocam

yeter sanırım...

süper ama bol köpüklü bi ayranda güzel gider...etin demirini calsiyum sıfırlar ama...yakışır...benim eşim köfteyi pilavsız ayransız yada çaysız pek sevmez...

o zaman ıkı ayrı tava niye kirletiyoz ....direk bamya kızarınca tuzlayıp aynı tavada bamyayı çıkarmadan domatesi sarmısağı koyup az da öyle pişirsek....????????

köfteyi de fırına at tatlım.. daha az yağlı olur hem.

tavada da ben çok az yağ ile pişiriyorum ama dediğin gibi fırına şutlayaım hepsi beraber pişsin

süper ama bol köpüklü bi ayranda güzel gider...etin demirini calsiyum sıfırlar ama...yakışır...benim eşim köfteyi pilavsız ayransız yada çaysız pek sevmez...

zaten sofraya ayransız cacıksız oturmuyorum kuzum ondan yazmadım bile benim çocuk ayran ve türevleri olarak doğacak yine canım çekti bak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…