akşama
tavuk haşlama
pirinç pilavı
salata
ayran
browni vaaarrrr
hamd olsun bugünde doyduk
hayatbanagüzel pişman oldun sanırım canım bi bamya kızartması dediğine
aynen bende kendimizi tamamen kaybedeceğiz herhalde veya bizde aklımızı suyla bozacağızbirde oruçlu olsa düşünemiyorummmm
ben bugün o akdar çok ayran içtim ki....
çok güzelmiş ya bayıldım tarife...
ya bamyanın yanına ne yapsam, hızlı olacak bişi lazmm ciğer sotemi yapsam tavuk ceğeri çabuk pişer :)
pazar git gel yerlştir yemek yap azt. çok yoğun yaa
aslında olabilir ciğer sote kociş için
pilav
yoğurt-ayran
bamya kızartması soslu
fırında peynir tatlısı
ımm oldu bu iş
ben her gün öyleyim valla içerim
ımmmmmmmmmmmakşama sizdeyiz yemeğe...
hayatbanagüzel PEYNİR TATLISI mı
esraa menuyee bittiiimmmm
Bu akşam yine ve yine kayınvalidecigimdeyim
menü aşkımın istegi üzerine;
köfte-patates kızartması
pilav
corba ama ne corbası yapçak bilmiom
salata
tatlı
yemek sonrası hemen sahile inip yürüyüş yapma gibi bi planım var ama yine üşenmezsem
esım benı nısanlıyken günü birlik iftara ıst a götürmüştü zıya sark sofrasına bu tarz bı menü vardı cıkısta hareket edemıyodum
abim aradı yengenler yola çıktı dedi bana geliyorlar şimdi akşama dünden yemediğim karnı yarık var pilav üstü tavuk var birde tavuk sotem var buzluktan çıkardım onuda çorbayı mercimek yapayım nasıl olur salata ve kızartma yerer mi hamişlerrr tatlı yapmaya vakit kalmayabilir kavun ve karpuzda son nokta olsun ne dersiniz???
dolmuşa bindiler yarım saate gelirler dedi abim allahtan evi yeni sildim süpürdüm yemek telaşım olacak gizi ama evdekiler yeter mi bilmedimm:26:bu akşam mı gelecekler canımmmbulemsumm sana diyorummm
abim aradı yengenler yola çıktı dedi bana geliyorlar şimdi akşama dünden yemediğim karnı yarık var pilav üstü tavuk var birde tavuk sotem var buzluktan çıkardım onuda çorbayı mercimek yapayım nasıl olur salata ve kızartma yerer mi hamişlerrr tatlı yapmaya vakit kalmayabilir kavun ve karpuzda son nokta olsun ne dersiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?