o zaman ıkı ayrı tava niye kirletiyoz ....direk bamya kızarınca tuzlayıp aynı tavada bamyayı çıkarmadan domatesi sarmısağı koyup az da öyle pişirsek....????????
pikidalga geçme yaaaa
Kilis Tavası » Kekevi Blog
kızlar bakın güzel bi tarif buldum :)
lavinya deneyebilirsin canım bunu bak...
esraaa annenle baban nasıl tanışmış yaaa biri tam guney biri tam kuzeyy lazlar dogululara kız vermezler geneldeee
yaptırmam mı ya özel hazırlıyom bir de onun içini
aynen burda da özel içlik hazırlanır, fırına götürürsün verirsn ezana yakın alırsın offf
ben domates biber sucuk yumurta yaptırıyom çok güzel oluyor biraz daha konuşursak bi yerim şişçek
Kilis Tavası » Kekevi Blog
istanbuldaymış ikisinin aileside... birileri çöpçatanlık yapmış olmuş
dedem önce vermemiş annemi, 2 sene boyunca babamlar gidip gelince vermiş sonunda
işin ilginç yanı bi teyzemde urfalıyla evli... babamlarla hiç alakaları yok ama.. tamamen başka kişilerin vasıtasıyla evlendiçok memnun kalmışlar heralde babamdan, ikinciyide urfalıya vermişler
hayatbanagüzel pişman oldun sanırım canım bi bamya kızartması dediğine
mıhlamaaa ne zamandır canım istiyor anlatamammm ayyy ağzımın suyu aktııoyyyy o zaman senin annen cok güzel mıhlama yapar
kesinlikle köfteyide fırına at kuzum hem uğraşmassın hemde yağsız olurben de bilemedim ya...
kızlar şunları mı yapsam
köfte kızartayım
fırında elma dilimli, baharatlı patates
çoban salata
puding istedi kocam
yeter sanırım...
ben bugün o akdar çok ayran içtim ki....tavada da ben çok az yağ ile pişiriyorum ama dediğin gibi fırına şutlayaım hepsi beraber pişsin
zaten sofraya ayransız cacıksız oturmuyorum kuzum ondan yazmadım bile benim çocuk ayran ve türevleri olarak doğacakyine canım çekti bak ya
çok güzelmiş ya bayıldım tarife...Kilis Tavası » Kekevi Blog
bir iki kere yapmıştır anca :) kimse sevmiyo bizde karadeniz yemeklerini. bi fasülye turşusunu severiz o kadar.böyle sarımsaklı soğanlı tereyağlıonu da evdekilerin yarısı yemez :)
Gaziantep Mutfa - Gaziantep Yemekleri - Ne Nerede Yenir
kızlar buradan antep yöresine ait yemeklerin tariflerini bulbilirsinizzz
mıhlamaaa ne zamandır canım istiyor anlatamammm ayyy ağzımın suyu aktıı
kesinlikle köfteyide fırına at kuzum hem uğraşmassın hemde yağsız olur
ay çok acıktım çooookkkk
mübarek oruç olan biziz canımız herşeyi çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?