bişey eklemeye gerek var mı yok mu şimcikkk:26:walla bu saatten sonra gelen herseye razı olsun bence yetrr elbet yengecıgınde getirirrr
dolmuşa bindiler yarım saate gelirler dedi abim allahtan evi yeni sildim süpürdüm yemek telaşım olacak gizi ama evdekiler yeter mi bilmedimm:26:
bişey eklemeye gerek var mı yok mu şimcikkk:26:
oohhh süpermişş :)
kayınvalideni bi kere daha tebrik ediyorum
abim aradı yengenler yola çıktı dedi bana geliyorlar şimdi akşama dünden yemediğim karnı yarık var pilav üstü tavuk var birde tavuk sotem var buzluktan çıkardım onuda çorbayı mercimek yapayım nasıl olur salata ve kızartma yerer mi hamişlerrr tatlı yapmaya vakit kalmayabilir kavun ve karpuzda son nokta olsun ne dersiniz???
abim aradı yengenler yola çıktı dedi bana geliyorlar şimdi akşama dünden yemediğim karnı yarık var pilav üstü tavuk var birde tavuk sotem var buzluktan çıkardım onuda çorbayı mercimek yapayım nasıl olur salata ve kızartma yerer mi hamişlerrr tatlı yapmaya vakit kalmayabilir kavun ve karpuzda son nokta olsun ne dersiniz???
saolsun, varolsun cancagızım ama benimde hakkımı yeme şimdiiiiiiiii
benden iyi gelin mi bulcaktı sankiii
gayet güzel olur afiyet olsun cok yorma sen kendini
:):):) haklısın sen iyisin ki o da iyi :)
:):):) haklısın sen iyisin ki o da iyi :)
lafa bak lafaaaaaa ben kötüyümdeee ondan kayınvalidem kötüüüü
ziya şarkınki devasa bi menü oluyo canım
lafa bak lafaaaaaa ben kötüyümdeee ondan kayınvalidem kötüüüü
bişey eklemeye gerek var mı yok mu şimcikkk:26:
şekerparem var canım onu serbetleyimooo yeter tabi canım ne olsun daha..
güllaçın varsa onu da yapabilirsin, kolay olur.
salata yapacam zaten canımyemek miktarını bilemyiruz canımm ek olarak börek salata yapabilirsin
kızartmayı çok severler zatennncanım pilav üstü tavuk varken tavuk sote gereksiz olur bence... kızartmayı bol tut onun yerine
evet hazırlıklar baya çok evde aç bir arslan varyeter kuzum ya. amma çok yemeğin varmış dolapta :)))) maşallah. tatlı ağır gelir ramazanda, salata yerine cacık yap derim, serin serin.
doktora ne zaman gitcen?
yok canom yaa şaka yapıom bu işler bazen bi tarafın iyi olmasıyla da olmuo biliorum,
duyuorum cevremden
benimki şans
nası anlıyo hemnnnnnn
ben çıkıyorum öpüyorum hepiniziiiiiiii, iftara kadar alışveriş yapalım
evde pişircek hıc bızı yok yaw sebze ve et.
hep kuru baklıyat var alısverıse de yarın cıkcaz aksama ben
tarhana corbası
patates kızartması
çay ve kahvaltılık hazırlıcam oturup yerız ıste allah bereket versın
evde pişircek hıc bızı yok yaw sebze ve et.
hep kuru baklıyat var alısverıse de yarın cıkcaz aksama ben
tarhana corbası
patates kızartması
çay ve kahvaltılık hazırlıcam oturup yerız ıste allah bereket versın
merwecik biizm evdedene et kaldı ne sebze nede meyve kızımlaa sıyırdıkk ortalığıııı
akşamaaa kocişlee dışardayızz
menumuzz
ızgara köftee
salça
ekmek
salata
ayran
ekmek kadayıfı bol kaymaklıııııkızlarrr acımıcammm bugünn yicemmmmm gözüm döndüüü ağzım sulanıyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?