2012 kasım anneleri yemek menüleri

akşama abim var ilk iftar misafirim ve menüm...

1. yayla çorbası,
2.kuru fasülye
3. mantı
4. yaprak sarması,yeşil ve kırmızı biber dolması
5. elma hoşafı
6. mozaik pasta

hazırlıklarımı tamamlamalıyım ...eşim isterse bide pilav yaparım..

Son düzenleme:

kuru fasülye olunca pilav isteyebilir canım :)

esram

bugün öğlen

1 kase yayla çorbası
2 kaşık makarna
biraz patates et yemeği
yogurt

yedimm tam yiyemedim yemeğimden kıl çıktı

ben akşam coşuyorum birde yürüyüş yapmak istemiyorum yaaa off bunu nasıl aşıcam bilemiyorum

menu süper sudem esramla iftara geliyoruz ortalığı siler süpürürüz yalnızzz

offff sonunu okumasaydım keşkeeeeeeeeee

ben olsam çorbayı içmezdim ya da makarnayı yemezdim canım.

ben de yarım kase ezogelin çorba ile az tli taze fasülye yedim.. ekmek te almadım pilavda... ha bi de kadayıf vardı. onun da çatalla tadına baktım okadan :)

canım akşmaları dah az yemek yap sen de... çorba sebze yemeği salata.. hatta kuru yemek varsa çorbayı yap... bu sıcakta çok aranmıyor zaten.

ooo pilav yapma bence şekerim sarmalar dolmalar kırmızı bibere bayılıyorum dolmasına da .... sen nerelisin canım fasulye kavurması demişsin gecen dün bende yaaptım ama benim kocamda sevmiyor menü süper bu arada hepsinbe de bayılırım oh be iştahlar acılsın...

akşamları canım çay peynir ekmek birde nutella çekiyor off napıcam ben yaaa

menu süper sudem esramla iftara geliyoruz ortalığı siler süpürürüz yalnızzz
esra yakın gelırde sen bursadan nasıl gelıcen kocaya demedın mı şehir dışı tehlikeli 3. trimesterda diye...

dolma ve tatlıyı alıyım benn :):):)
gel canım hangı semttesin bu arada?

daha pişecek hepsi....nasıl yetişecekse...68 aksaraylıyım canım..sen nerelisin?

akşamları canım çay peynir ekmek birde nutella çekiyor off napıcam ben yaaa

yemekten önce mi sonra mı ?????

istanbuldayım canım ben.... doktor daha tehlikeli demedi işte. ama gitmicem yaaa karar verdim.

yemekte canım yaaa yemek olarak kahvaltı turu ıstıyorum ama bol şekerli çayla

aaa canımm kızıyorum bak sana.... çikolata zaten zararlı.. kafein içeriyor. şeker desen o da kötü.
o kadar diyetisyene gittin, hala kendini bi programa sokmakta güçlük çekiyosun...
ayrı bi topic açıp "moonsunun günlük yemek menüsü " diye hergün her öğününü kontrol etmeyi planlıyorum

samsunluyum şekerim aslen bizde yaparız bu yemeği aksama kurufasulyemi yapsam ne

buraya yazarım kuzum

elıne saglık canım dolmalar cok vaktını almaz mı:26:
bence fasulyenın yanına pılav aranrı o yzuden dolmalardan sadece bırını yap hatta mantıyı yapma
bugun benım yemegım yok az bı arpa sehrıye corbası var o kadar evde yapcak malzemede yok esım gececı zaten gecıstırcem artık ama sımdı canım tatlı sıtıyor benımde senın pastadan olsa yerdım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…