canım kabak tatlısı ıstıyordu pazardan aldım kabagı ılk kez yapıcam ama annemden aldım tarıfını kolay bı tarıf ınsallah cookk enfess olur sızde yapın yıyın:))
fırında mı yapıyosun??
ohh miss valla... üzerine hindistan cevizi ve bol ceviz
afiyet olsunn
canım kabak tatlısı ıstıyordu pazardan aldım kabagı ılk kez yapıcam ama annemden aldım tarıfını kolay bı tarıf ınsallah cookk enfess olur sızde yapın yıyın:))
canım önce tencereye koydum uzerıne sekerı döktum bekletıyorumm bıkac saat 1 kg kabak ıcın 2 su bardagı seker yeterlıymıs sonra kısık ateste suyunu cekene kadar pişircekmısım 45 dk felan suruyomus.sonra istege göre fırına koyulabılır koymayı dusunuyorumm tahın ve cevızle bayılıyorum bende tesekkur ederım cnm
yerim ben seni hamarat hatunum benimm:13:
bende cok severim kabak tatlısını kayınvalidem harika yaparrr
ben kek yapçam bu akşam
canım aklında olsun kabak tatlısının şerbetini atma onu ayrı bir yerde muhafaza et onunla un helvası yap harika bir tad oluyor muhteşem anneeeee anneee kabak yap arkasından da un helvası hemen telefon ediyorum:d
hadı bakalım sen de kek ye bu aksam.benım kabagım annemınkı kadar guzel olmadı ama elbet bırgun boynuz kulagı gecer:))
Ahhh ahhh anneler onların elinin degdigi herşey güzel olurrr
evet ondan sordum urfalıların yaptıgı mı die
senin anne de benim gibi ne kadar benimsemiş babanın memleketini ama oflulardan bi kaybımız olmuş
sen gel istanbula kayınvalidem seve seve yapar canım benimmm...
ay bizede öyle diyeceklermiiii
Saol sedefim ellerine saglik kayinvaldenin aslinda benimkide ypar istesem saolsun ama ben dun dayanamdim carsida hamsiyi yedim ekmek arasi yaninda salgamla ohh bi canim istiyomus ki sorma
dün kayınvvalidemler geldi onlara yaptığım menüm
-afyon tarhanası
-terayağlı bulgur pilavı
-fırında türlü (bayıldım ) :)
-köz patlıcan biiber salatası
- yoğurt
-tatlı olarakda son favorim tiramisuuuuuuuu
slm kızlar bugün öğle arasında mercimek çorba,patlıcan kızartma ve cacık yedik.
birinin beni durdurması lazım, durmadan yemek yiyorum.
sizlerin de iştahınız açıldı mı?
bu akşam balık yiyecez hamsi tava salata su :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?