2012 kasım anneleri yemek menüleri

bugün bizim öğle yemeği menümüz de karnıyarık,şehriye pilavı ve cacık vardı.toplam 800 küsür kaloriyi de mideme indirmiş bulunuyorum böylelikle (

buarada benim canımda kaç gündür browni istiyor ama kendimi frenliyorum. belki haftasonu kaçamağı olarak yiyebilirim...

canım kabak tatlısı ıstıyordu pazardan aldım kabagı ılk kez yapıcam ama annemden aldım tarıfını kolay bı tarıf ınsallah cookk enfess olur sızde yapın yıyın:))

canım kabak tatlısı ıstıyordu pazardan aldım kabagı ılk kez yapıcam ama annemden aldım tarıfını kolay bı tarıf ınsallah cookk enfess olur sızde yapın yıyın:))

fırında mı yapıyosun??
ohh miss valla... üzerine hindistan cevizi ve bol ceviz
afiyet olsunn

fırında mı yapıyosun??
ohh miss valla... üzerine hindistan cevizi ve bol ceviz
afiyet olsunn

canım önce tencereye koydum uzerıne sekerı döktum bekletıyorumm bıkac saat 1 kg kabak ıcın 2 su bardagı seker yeterlıymıs sonra kısık ateste suyunu cekene kadar pişircekmısım 45 dk felan suruyomus.sonra istege göre fırına koyulabılır koymayı dusunuyorumm tahın ve cevızle bayılıyorum bende tesekkur ederım cnm

canım aklında olsun kabak tatlısının şerbetini atma onu ayrı bir yerde muhafaza et onunla un helvası yap harika bir tad oluyor muhteşem anneeeee anneee kabak yap arkasından da un helvası hemen telefon ediyorum :d

yerim ben seni hamarat hatunum benimm:13:
bende cok severim kabak tatlısını kayınvalidem harika yaparrr
ben kek yapçam bu akşam

canım aklında olsun kabak tatlısının şerbetini atma onu ayrı bir yerde muhafaza et onunla un helvası yap harika bir tad oluyor muhteşem anneeeee anneee kabak yap arkasından da un helvası hemen telefon ediyorum :d

ohh ne guzel yapsın annecıgın:))) bunu bılmıyodum anneme denetırım bende

Saol sedefim ellerine saglik kayinvaldenin aslinda benimkide ypar istesem saolsun ama ben dun dayanamdim carsida hamsiyi yedim ekmek arasi yaninda salgamla ohh bi canim istiyomus ki sorma

kızlar haftasonu ben de hem hamsi,hem browni(birden fazla dilim yedim) yedim hem de boza içtim.yani midemi çöplük gibi her gördüğümle doldurdum...

dün kayınvvalidemler geldi onlara yaptığım menüm

-afyon tarhanası
-terayağlı bulgur pilavı
-fırında türlü (bayıldım ) :)
-köz patlıcan biiber salatası
- yoğurt
-tatlı olarakda son favorim tiramisuuuuuuuu

slm kızlar bugün öğle arasında mercimek çorba,patlıcan kızartma ve cacık yedik.

birinin beni durdurması lazım, durmadan yemek yiyorum.

sizlerin de iştahınız açıldı mı?

ay bizede öyle diyeceklermiiii

derler tabi anne oluozzz biz

Saol sedefim ellerine saglik kayinvaldenin aslinda benimkide ypar istesem saolsun ama ben dun dayanamdim carsida hamsiyi yedim ekmek arasi yaninda salgamla ohh bi canim istiyomus ki sorma

yapar tabi niye yapmasın hamilesin bi de sevaptır ama sen cekinion ya söyleyemezsin ki :)
afiyet bal olsun ohhh yarasınnn
ama şalgam mahvetmedi mi mideni ?

heyyy maşallahhhh ne güzel menü hazırlamışsın öyleee
afyon tarhanası nasıl oluo kuzum ?

slm kızlar bugün öğle arasında mercimek çorba,patlıcan kızartma ve cacık yedik.

birinin beni durdurması lazım, durmadan yemek yiyorum.

sizlerin de iştahınız açıldı mı?

eveeeeeeet

bu akşam balık yiyecez hamsi tava salata su :)

süper süperrr afiyet olsunn

canım afyon tarhanası göce denilir ondan yapılır bol naneli acı ekşi süper bişi resim bulamadım bir dahaki yaptığımda resimler koyarım tatlım yada gel yaparım ben sana kuzum :) sedefim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…