2012 kasım anneleri yemek menüleri

offff ekmek kadayıfı ben mısırdan vazgectim kesinlikle ekmek kadayıfııııııııııııııııı

benimki kahvaltı türünden yiyor, menemen yapıyorum biberli domatezli, bazen sadece haşlıyorum, pideyi ısıtıyoruz tereyağlı yiyor, karpuz yada çay ile, peynir,zeytin, domates-salatalık, bazen de yanına makarna haşlıyorum tok tutuyor diye, üstüne peynir rendeliyorum, böylee..

ay evet ekmek kadayıfı burda çok iyi yapan bir yer var ama eveee 30 km araba bulsun götürsün benii yemeğee tuttum bunuuu

yenmiyor ki hem sıcak hem de iftardan sonra çay meyveydi acıkmıyo insan biz yiyip yatıyoruz 1 gibi yer kalmıyor...

iyiki oruç tutmuyoruz valla bu topic ucardı kuzumm...sizler kocişlere iyi bakıyorsunuz maşallah

lavinyam menu süpeeerrr bende künefe istiyorum ama yaaa canım tatlı çekiyor ama burda güzel yapan bir yer yokki hem o sıcak yenmeli napsakkiii merwee seni öldürüceemmm

ya cektı mı böle seyler cekcek canınn:))

kızlar ben bişey önerecem ama eşim bulamadı ve bursadan getirtti onu da bozdu yiyemedim hala içinde şimdi onu isteyelim diyecem ama bulmaları çok çok zor sizlerin canı istemezse eğlence olsun derseniz söylerim:)

kestaneyı de sevmem kı canım ıstemedı rahat ol bebısımm:)

valla ne desek ki kaymaklı ekmek kadayıfı iste bol kaymaklıııı

ay bunu da afyonda cok yıyordum yolda gıdıp gelırken dınlenme tesısı bı yapıyokı sormayın gtsınn

gecenlerde arkadaslarım gelmıstı ya bana bırı ızmırden bırı samsundan ızmrden gelen bı kutu boyoz getırmıstı ama oda benım damak tadım degılmıs yanı ben anlamadım ya söle bı baktım hıcbırını canım cekmedı ben bu kıloları neylen alıyom kuzum dıcem kunefeyle dıcenız.benım kociş cenazeye göturdu annesı gılı ınsallah vakıtlıce gelır deee kunefemı alırr

anlasılan herkesın agız tadı farklı herkes ıstedıgını yazsın öleyse kocısler onu alsın getırsın

yenmiyor ki hem sıcak hem de iftardan sonra çay meyveydi acıkmıyo insan biz yiyip yatıyoruz 1 gibi yer kalmıyor...

kesinlikle zaten susatıcak diye yemeğe korkuyoo aşkım, oy kıyamam ona

iyiki oruç tutmuyoruz valla bu topic ucardı kuzumm...sizler kocişlere iyi bakıyorsunuz maşallah

iyi bakıyoruz karşılığına bekliyoruz bu gece ekmek kadayıfıı

benimkide pogaca börek falan istemiyor kahvaltılık ister ve yumurta mutlaka olacak sütünüde içer çok dikkat ediyo cünkü gebeliğin başından beri o 5 kilo aldı ben 2 kilo adam çıldırıyor hangimiz hamile diye dün ekmek bile almamış eve kızdım ben ekmeksiz yiyemem diye:)))))

benimkide alıyor valla şişti göbe:)

aysun bencede çıkar kzum

yarın marın alırım dersede bişiler bulalım çok istedi felan diye, canın çeken şeyi şemeyince noluyordu kızlarr ???

şimdi gelecek benimki arabaya kendimi atar atmaz sana iftar sonuna kadar süre tanıyabilirim sonrasında beni ekmek kadayıfı yedirmeye götüreceksin yoksa bu gece aşermekten doğururum diyecem...

aysun bencede çıkar kzum

yarın marın alırım dersede bişiler bulalım çok istedi felan diye, canın çeken şeyi şemeyince noluyordu kızlarr ???

ama benim istgeidğim yer 30 km evee araba olmadan gidemez babamdaa araba lazım annenle dısarı giddicez dedi nasıl yapıcam ben şimdi yarını beklersem eğerr hem ızgara da yerim karar veremedim

ay hadi yaaa senden çok mu aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…