bugün akşam kocişimin dunden kalan tavukları ve pilav var o onları yer ben ne yesem bilemedim bendee en iyisii yumurta haşlayayım 2 tane + yeşillik kafi
evet ben kunefe asermeyı teklıf edıyorum hoş şuan asermıs bulunuyorum neye karar verırsek verelım benım koca kunefeyı de bulmak durumunda:))
benim bugünkü menümde eşimin isteği üzerine yapıldı çok uyumlu değiller ama napayım paşam öyle istedi... kremalı mantar çorba, fırında patatesli salça soslu köfte, yanına pilav, hoşaf yaptım o var bir de semiz otu cacığı yaparım yeter sanırım.. sizlerin menüleri neler kızlar?
OLABİLİRR BENDE TATLICIYIMDIR BAK AKLIMA GİRDİN BENDE İSTİYOMM
uyumlu bence kuzm, bu arada semiz cacığı nasıl oluyor :26:
benim bugünkü menümde eşimin isteği üzerine yapıldı çok uyumlu değiller ama napayım paşam öyle istedi... kremalı mantar çorba, fırında patatesli salça soslu köfte, yanına pilav, hoşaf yaptım o var bir de semiz otu cacığı yaparım yeter sanırım.. sizlerin menüleri neler kızlar?
elıne saglık canım dolmalar cok vaktını almaz mı:26:
bence fasulyenın yanına pılav aranrı o yzuden dolmalardan sadece bırını yap hatta mantıyı yapma
bugun benım yemegım yok az bı arpa sehrıye corbası var o kadar evde yapcak malzemede yok esım gececı zaten gecıstırcem artık ama sımdı canım tatlı sıtıyor benımde senın pastadan olsa yerdım
kızlar ben bişey önerecem ama eşim bulamadı ve bursadan getirtti onu da bozdu yiyemedim hala içinde şimdi onu isteyelim diyecem ama bulmaları çok çok zor sizlerin canı istemezse eğlence olsun derseniz söylerim:)
semizotunu süzme yoğrutla sulandırmadan cacık yapıyorsun ya o kuzum :)
kızlar ben bişey önerecem ama eşim bulamadı ve bursadan getirtti onu da bozdu yiyemedim hala içinde şimdi onu isteyelim diyecem ama bulmaları çok çok zor sizlerin canı istemezse eğlence olsun derseniz söylerim:)
yoğurtlu olmuyor mu o :) bende cacık deyince değişik sandım
bana değişik tarif bulunnn kızlar, ay bu gün lavinyam senin çinli yemeği deniycem :)
ayy neymiş kız söylemezsen meraktan çatlarız bu defa daha kötü olur hem moonsun bursada o alır bizde avcumuzu yalarız:))))))))
ayy neymiş kız söylemezsen meraktan çatlarız bu defa daha kötü olur hem moonsun bursada o alır bizde avcumuzu yalarız:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?