2012 kasım anneleri yemek menüleri

bugün akşam kocişimin dunden kalan tavukları ve pilav var o onları yer ben ne yesem bilemedim bendee en iyisii yumurta haşlayayım 2 tane + yeşillik kafi

canım yumurta salatası da yapabilirsin.....

yeşi soğan, domates maydonoz, iki yumurta... zeytinyağı tuz... çok güzel olur bence... baya da doyurucu oluyo hem.

evet ben kunefe asermeyı teklıf edıyorum hoş şuan asermıs bulunuyorum neye karar verırsek verelım benım koca kunefeyı de bulmak durumunda:))

benim bugünkü menümde eşimin isteği üzerine yapıldı çok uyumlu değiller ama napayım paşam öyle istedi... kremalı mantar çorba, fırında patatesli salça soslu köfte, yanına pilav, hoşaf yaptım o var bir de semiz otu cacığı yaparım yeter sanırım.. sizlerin menüleri neler kızlar?

evet ben kunefe asermeyı teklıf edıyorum hoş şuan asermıs bulunuyorum neye karar verırsek verelım benım koca kunefeyı de bulmak durumunda:))

OLABİLİRR BENDE TATLICIYIMDIR BAK AKLIMA GİRDİN BENDE İSTİYOMM

uyumlu bence kuzm, bu arada semiz cacığı nasıl oluyor :26:

lavinyam menu süpeeerrr bende künefe istiyorum ama yaaa canım tatlı çekiyor ama burda güzel yapan bir yer yokki hem o sıcak yenmeli napsakkiii merwee seni öldürüceemmm

daha ne olsun gayet uyumlu ve nefisss canım çorba favorim kızlar bize çok yakın künefeci var bana uymaz ve sıcakta yiyemem bu bana degil kocama ödül olur çünküm bayılır künefeye:)))mısır mısıııııııııııııır:))))

lavinyam menu süpeeerrr bende künefe istiyorum ama yaaa canım tatlı çekiyor ama burda güzel yapan bir yer yokki hem o sıcak yenmeli napsakkiii merwee seni öldürüceemmm

daha ne olsun gayet uyumlu ve nefisss canım çorba favorim kızlar bize çok yakın künefeci var bana uymaz ve sıcakta yiyemem bu bana degil kocama ödül olur çünküm bayılır künefeye:)))mısır mısıııııııııııııır:))))

canım dolamaları geceden sardıydım büyük bölümünü zaten pişiyo şimdi...
fasülyemde pişti,çorbam pişti,pastamda buzlukta...
mantıyı henuz yapmadım ama abim istedi akrısı memlekette anı istemiş belli yaparmıyım bilmem malzeme hazır duruyo..
elma hoşafınıda hiç yapmadım elmaları soyuyorum şimdi bakalım ne yapacam..

kızlar ben bişey önerecem ama eşim bulamadı ve bursadan getirtti onu da bozdu yiyemedim hala içinde şimdi onu isteyelim diyecem ama bulmaları çok çok zor sizlerin canı istemezse eğlence olsun derseniz söylerim:)

semiz otu cacığına bayılırım bennnnn

kızlar ben bişey önerecem ama eşim bulamadı ve bursadan getirtti onu da bozdu yiyemedim hala içinde şimdi onu isteyelim diyecem ama bulmaları çok çok zor sizlerin canı istemezse eğlence olsun derseniz söylerim:)

benimki bulur sanırsam bursadayız yaaa ama biizmde arabamız yok

ayy neymiş kız söylemezsen meraktan çatlarız bu defa daha kötü olur hem moonsun bursada o alır bizde avcumuzu yalarız:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…