herkes razıysa söyleyeyim kuzum...
anamm neymiş kilitlendim şuan sana haticemm söle bakimm
bende bendee semizin her türlüsüneeeeee
akşama deniycem kızz inş. zor gelmezpazara felan gidicem çünkü, kabak alıcam, yok yok ana yemek değişik ana yemekler senin çin usulu gibi
kestane şekeri, şeftali , ipek böceği , iskenderr
kzıla rbenımde aklımda bısey var ama soylemıycem ekım annelerınden bırının canı cekmıs sadec ızmıre has olan bısey bend eonu soylesem kocıs asla bulamaz vallahatta bugun soyleyım geceye gıtcek kendısı ama olsun bakalım nasıl tepkı verıcek sıze de yzarım saka maka aslıdna canım ıstemedı deıl yanı gelırsed eıyı olur
kızlar ben bişey önerecem ama eşim bulamadı ve bursadan getirtti onu da bozdu yiyemedim hala içinde şimdi onu isteyelim diyecem ama bulmaları çok çok zor sizlerin canı istemezse eğlence olsun derseniz söylerim:)
semiz otu cacığına bayılırım bennnnn
dene yaseminim mükemmel oluyor valladeğişikten kastın salata mı pilav mı?
kestane canım mevsimi olmadığı için hiç bi yerde bulamadık bursalı bir arkadaş bursaya giderken eşim tembihliyor o da saolsun her yeri geziyor yok sonra kestane şekeri yapan bir imalaçıya gidiyor onlar haşlayıp buzluğa atıyorlarmış ordan getiriyor. eşim akıllısı buzlukta saklamıyor ofiste çekmecesine koyuyor 2 gün unutuyor bir geldi altın bulmuş gibi sevindim kavurup yiyecem bir tadına bakayım dedim ekşimişti her gün helalalik ister bişey istedin onu da yediremedim diye...
anamm neymiş kilitlendim şuan sana haticemm söle bakimm
bende bendee semizin her türlüsüneeeeee
akşama deniycem kızz inş. zor gelmezpazara felan gidicem çünkü, kabak alıcam, yok yok ana yemek değişik ana yemekler senin çin usulu gibi
kestane şekeri, şeftali , ipek böceği , iskenderr
soya sosunu almayı unutma kuşumm
kzıla rbenımde aklımda bısey var ama soylemıycem ekım annelerınden bırının canı cekmıs sadec ızmıre has olan bısey bend eonu soylesem kocıs asla bulamaz vallahatta bugun soyleyım geceye gıtcek kendısı ama olsun bakalım nasıl tepkı verıcek sıze de yzarım saka maka aslıdna canım ıstemedı deıl yanı gelırsed eıyı olur
ipek böceği miyuhh onuda mı yicez
ayy evet aklımda şirinee
ayy neymş 6 ya kadar yazın bak çatlarım heeee
iyiymiş canımmm benimki bulur bunu yaaa aslındaa canımızın çektiği birşey aldırmak dimi maksat ben tatlı istiyorum yaaa
kestane canım mevsimi olmadığı için hiç bi yerde bulamadık bursalı bir arkadaş bursaya giderken eşim tembihliyor o da saolsun her yeri geziyor yok sonra kestane şekeri yapan bir imalaçıya gidiyor onlar haşlayıp buzluğa atıyorlarmış ordan getiriyor. eşim akıllısı buzlukta saklamıyor ofiste çekmecesine koyuyor 2 gün unutuyor bir geldi altın bulmuş gibi sevindim kavurup yiyecem bir tadına bakayım dedim ekşimişti her gün helalalik ister bişey istedin onu da yediremedim diye...
çok var ben sırayla derim sana sen bunu dene de...
ipek böceği miyuhh onuda mı yicez
ayy evet aklımda şirinee
ayy neymş 6 ya kadar yazın bak çatlarım heeee
olabilir ama bulması zor hakikaten ben gerçi kestane şekerini tercih ederim :)
hadi ya süpersin tmm bunu yapim,
bu arada sahurda ne yapıyorsunuz *kahvaltı türü yiyor eşim börek poça suya yakar mı ? bu tarz tarifleriniz var mı
valla ne desek ki kaymaklı ekmek kadayıfı iste bol kaymaklıııı
bursanın meşhur şeylerini yazdım şekerimm
ay toprak yiyen sabun yiyen hamileller varmışş Allah korusunnn
bılmedıgınız bısey oldugu ıcın yazıyorum boyoz dıye bı hamur ışi ama yaglı sade börek gıbı ankarada yok mesela ben bugun ıstıycem kocısten
olabilir ama bulması zor hakikaten ben gerçi kestane şekerini tercih ederim :)
hadi ya süpersin tmm bunu yapim,
bu arada sahurda ne yapıyorsunuz *kahvaltı türü yiyor eşim börek poça suya yakar mı ? bu tarz tarifleriniz var mı
benim ki bazlama tereyağı peynir karpuz bazen karpuz yerine çay istiyor yemiyor... bir de ben lavaştan tost yapıyorum kızlar o da mükemmel oluyor....
ayy ne diyorsunn en sevdiğimmmbenii en zayf yerimden vurdunn ben bunu yemezsem olmass şimdi, bunu mutlaka istiycem :)
ay deme hamişler çıldırmışş olmalı
ismini duydum ben ama hiç yemediğim için canım çekmez kuşumm
bazlamaları stokluyon mu dondurucuda ?
canımmm yeşil elmada oktay usta sahur simidi yaptı... Ben de denicem ..... çok güzel görünüyodu bi bak istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?