• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
rica ederim şekerim.

yok bee bende evdeyim kaç aydır 5 kg aldım topu topu,bünye meselesi biraz da..yürüyüş en iyi ilaç

ya bende bizim kocakarılar yüzünden 9 aydır neredeyse saçlarım belime geldi katları uzadı,kestiremiyorum.doğumdan sonra omuzlarımda önler uzun arkalar kısa kestireceğim,tam anne modeli olsun :34.

kırmızı kurdelalı saç bantları da var canım onlardan da alabilirsin şu bujitericilerde çok..

al bende de o kadar Rapunzel oldum :)) Birde cm'mine kadar ölçtü annem kesmek yok diyor.. arada kontrol de ediyor :1::1:

Selam kızlarr nabersiniz???
Biz son çalışma haftamıza girmiş olmanın mutluluğuyla aybaşı yoğunluğunu atlatmaya çalışıyoruz.
Kajummm, ne yaptın tatlım raporunu alabildin mi???

Şimdi geldim tatlım hastaneden... Enfeksiyon varmış bende (zaten tahlilde de çıkmıştı) erken doğum riski var diye 10 gün rapor verdi 5 gün daha verecek bu rapor bitince doğum izin kağıdını 1 gün geç al dedi.. sıkıntı çıkmasın dedi tamam dedim :1::1: yani özgürüm anacım :1::1:

kızlar çok giremiyorum yoğunum.

beysal geçmiş olsun canım. bence ilacı kullanmalısın, sonuçta bu bebekler doğacak onlara bakmak için sağlıklı olmamız lazım değil mi?

doktorlara güven, sen sağlıklı ol ki bebekte sağlıklı olsun canım. bu ağrı çekmekle geçecek bir durum değil.
bilmiyorum canım ya

al bende de o kadar Rapunzel oldum :)) Birde cm'mine kadar ölçtü annem kesmek yok diyor.. arada kontrol de ediyor :1::1:

Şimdi geldim tatlım hastaneden... Enfeksiyon varmış bende (zaten tahlilde de çıkmıştı) erken doğum riski var diye 10 gün rapor verdi 5 gün daha verecek bu rapor bitince doğum izin kağıdını 1 gün geç al dedi.. sıkıntı çıkmasın dedi tamam dedim :1::1: yani özgürüm anacım :1::1:

hayırlı olsun cnaım benim

sorma yaa,saçlar aldı başını gitti,senin anne de süpermiş valla hee ölçüyo bi de:1:

ee bugünden sonra evde misin artık canım?

bilmiyorum canım ya

hayırlı olsun cnaım benim

bu arada beysalcım senin durumunu sordum doktora içmesi gerek daha kötü sonuçlar doğurabilir dedi, ama biliyorsun ben bu doktora sadece rapor için gittim..Kendi doktoruma cuma gidicem onada bir sorarım.. devamlı gitmediğim doktora güvenemiyorum canım:29::29:

bu arada beysalcım senin durumunu sordum doktora içmesi gerek daha kötü sonuçlar doğurabilir dedi, ama biliyorsun ben bu doktora sadece rapor için gittim..Kendi doktoruma cuma gidicem onada bir sorarım.. devamlı gitmediğim doktora güvenemiyorum canım:29::29:

çok sağol canım benim bende cuma gidicem rapor için doktoruma bakalım :38:

bu arada kızlar
oğlum dönmüş doğum pozisyonunda yatıyor..
3 gün önde çıktı, kilosuda 1350 gr. olmuş..
ama hastane anthony hopkins'in filmlerini andıracak kadar eski bir hastane olduğu için e tabi cihazlarıda eskiydi.. Cuma günü kendi doktorumuzdan kesin sonuç alırız :1::1::1:

sezeryan mı düşünüyosun cnm artık:26::26::26::26:

Kızlar ben doktora sormayı unuttum son 3 aya girdik artık ilişki yasakmı acabaaa:36::36::36::36:

Canim c.tesi doktorumla konustum bayramdan sonraki hafta epidural sezeryana karar verdik biz.allah nasip kismet ederse tabi.normal dogum stresini yasamak istemiyorum:19:Panik atagim var zaten.
Bu arada iliski olayi bizim zaten bikac aydir hic yoktu benim cok sikintili bi donemimdi son uc ayda az sabretsin.cunku biz ne zaman iliskiye girsek ben mikrop kaptim ilac kullanmak durumunda kaldim.ama diger arkadaslarin da dedigi gibi doktor bi sakinca gormediyse son haftalara kadar devam ediliyo genelde.:34:

Her şeyi yıkadım ütüledim ama çantaya yerleştirmeye gelince tak diye kaldım neyi önce koysam nasıl koysam resmen beynim resetlendi ya :19::19::19: çantasını hazırlayan hamişler var mı bizim gruptan :4::4::4::4:

rica ederim şekerim.

yok bee bende evdeyim kaç aydır 5 kg aldım topu topu,bünye meselesi biraz da..yürüyüş en iyi ilaç

ya bende bizim kocakarılar yüzünden 9 aydır neredeyse saçlarım belime geldi katları uzadı,kestiremiyorum.doğumdan sonra omuzlarımda önler uzun arkalar kısa kestireceğim,tam anne modeli olsun :34.

kırmızı kurdelalı saç bantları da var canım onlardan da alabilirsin şu bujitericilerde çok..
Tatlımmm işte ben de dediğin modelden kestirdim ama pişman oldum :( Her aynaya baktığımda ne kadar yanlış bi karar vermişim kestrimekle diyorum. Çünkü senelerdir hep uzundu sırtımın ortasından yukarda olmadı hiç ve dediğin gibi anne modeli oluyor, çok çok olgun gösteriyor sanki :50: Puff alışamadım ben bu kısa saçlara, o yüzden kimse kestirmesin istiyorum sanki :-/

Kuzumm hadi gözün aydınn, çok zor oluyordu senin için köprü derdiyle, çok iyi olmuş. Ama dikkat etmek lazım, yoksa kilolar alır başını gider bizim. Hareketli yaşamdan ev moduna geçince,,, son aylarda şişip patlamayalım :9:

Tatlımmm işte ben de dediğin modelden kestirdim ama pişman oldum :( Her aynaya baktığımda ne kadar yanlış bi karar vermişim kestrimekle diyorum. Çünkü senelerdir hep uzundu sırtımın ortasından yukarda olmadı hiç ve dediğin gibi anne modeli oluyor, çok çok olgun gösteriyor sanki :50: Puff alışamadım ben bu kısa saçlara, o yüzden kimse kestirmesin istiyorum sanki :-/

Kuzumm hadi gözün aydınn, çok zor oluyordu senin için köprü derdiyle, çok iyi olmuş. Ama dikkat etmek lazım, yoksa kilolar alır başını gider bizim. Hareketli yaşamdan ev moduna geçince,,, son aylarda şişip patlamayalım :9:

ya işte bende onu düşünüyorum.. Artık kendime program yapıp öyle devam etmem lazım.. Eğer bayram tatilindeki gibi sadece evde yatış yaparsam ben yuvarlanarak giderim hastaneye :1::1:

Sabah kahvaltıdan sonra evi topla
şu saatte yürüyüşe çık felan yapmam lazım

Her şeyi yıkadım ütüledim ama çantaya yerleştirmeye gelince tak diye kaldım neyi önce koysam nasıl koysam resmen beynim resetlendi ya :19::19::19: çantasını hazırlayan hamişler var mı bizim gruptan :4::4::4::4:

ben yıkadım biraz koydum çantaya ama daha çok eksik var canım.. bebek için her şeyden 3 takım koydum.. Birde hastane çıkış battaniyesi hariç kalın battaniye koydum..kendim için tık yok ama :9::9:

canım bende senın gıbı yıkadım ütüledim ve yerlestırdım ama daha eksıklerımız var onlarıda tamamlarsak bitecek ınsaalh...3 tane zıbın takımı koydum ıkı tane battanıye cocuk bezı ıslak mendıl ve diger seyler işte ...cantayı hemsireye verecegımız ıcın hemsırenın rahatlıkla kullanabılecegı sekılde yerlestırdım ...

Canım ben hazırlamadım ama büyük bir çantaya en lazım olacakları en üste gelecek şekilde koymayı düşünüyorum. Geceliklerimiz, bebişe giydirilecekler vs..
şu blogtan da yararlanmayı düşünüyorum:

TURKUAZ ESARP BLOG: HASTANE CANTASI !

ben yıkadım biraz koydum çantaya ama daha çok eksik var canım.. bebek için her şeyden 3 takım koydum.. Birde hastane çıkış battaniyesi hariç kalın battaniye koydum..kendim için tık yok ama :9::9:

:9::9::9::9::9: ayyy çok zormuş ya :9::9::9::9: acaba el bavuluna mı yoksa tekerlekli bavullar var ya onamı yerleştirmek daha mantıklı , birde kendi için hasta bezi almayı düşünen var mı :9::9::9::9:

kızlar eşimle sonunda isim meselesını cözdük sonunda babasının ismini koyma konusunda benı zorla ıkna ettı ...babasının ısmının yanına benım ıstedıgım bır isim koyacagız ama ben karasız kaldım sızce yaşar ismine uygun isimler ne olabılır...ben emir ve eymen isimlerini düsünüyorum ama kararsızım baska ne olabılır lütfen bir fikir verinnnn...

Canım ben hazırlamadım ama büyük bir çantaya en lazım olacakları en üste gelecek şekilde koymayı düşünüyorum. Geceliklerimiz, bebişe giydirilecekler vs..
şu blogtan da yararlanmayı düşünüyorum:

TURKUAZ ESARP BLOG: HASTANE CANTASI !

güzelmiş bende faydalanayım buradan ama bebeğin ilk kıyafetini hastane kendisi giydiriyor ya o yüzden böyle ayırmama gerek var mı yinede ? :44::44::44::44::44:

Back
X