doğum dansı
Popüler göbek dansına benzetilebilecek bu müzikli ritmik egzersizlerde, pelvik hareketler öne çıkar. Özellikle kalça kullanarak dans etmenin sonucunda anne, bedeniyle daha barışık ve daha rahat olur. Doğumun birinci evresi olan rahim ağzının açılması evresi daha hızlı ilerler.. doğum dansı seminerlerinde oryantal göbek dansından, Afrika dansına, Latin danslarından Karayiplere özgü dans hareketlerine kadar birçok hareket öğrenirken, doğumunuzu kolaylaştırmanın, ağrı ile baş etmenin çeşitli teknikleri ile tanışırsınız.
bunu deneyeceğim ben![]()
Ooh ohh yandan
günaydın millet... sizde de oluyor mu bir yanınız zamanın geçmesini isterken diğer yanın geçmesin istiyor mu hiç ben öyleyim. sona yaklaşıyoruz ya da yeni bir başlangıca mı acaba?
Canım normal son aylarda böyle duygu değişimleri, her hamiş yaşıyor bence. Zor zamanlar bizi bekliyor, çok büyük bi sorumluluk... Allahım hepimize üstesinden gelme gücü versin. Mükafatımız da çok tatlı olacak ama
canım benim ama sen bizi çok ihmal ediyorsun özlüyoruz biz siziiiiii rabbim hayırlısıyla evine kkavuşmayı nasip etsin
bizde seni çok seviyoruz kuzucum özledik ama kardeşlerine söle izin versinler sana arada olmuyor böleeee
evet topikin neden sessiz kaldığı belli herkes raporlu izinli ama olmazki biz oğluşumla özlüyoruz sizleriii
kızçelerim nasılsınız ben bugün enerjikim oğluşumun güzel tekmeleri ile uyandık babamız da bende gayet enerjik uyandık birde uzun süredir uyuyamadığım kadar uyumuşum güzel bir gün serin yağmur yağacak gibi bakalım gün sonuna kadar enerjik olabilecekmiyim
Tatlımm günaydınn, oyy yeyim enerjik anne seni
Ben de kendimi çok iyi hissediyorum bugün, doğru düzgün uyuyamadım ama iyi hissediyorum. Belki de çalıştığım son 3 gün olmasındandır.
Bu arada Herkeslere GÜNAYDINNNN