2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Allah bizi merhametli evlatlarını sevip koruyan gerçekten hakkıyla anne baba olanlardan eylesin... Evlatlarımızıda vefalı ahlaklı merhametli vicdan sahibi bizlere karşı sevgi saygı dolu kılsın aminnn zor canımm üzüldümm :31:

aammmiin canım. Ben annemden başkasına üzülmüyorum tatlım.. Ananem kendi kaşındı.. Ama dediğim gibi sevgisiz kadının sonu malesef içler acısı oluyor. Bunun örneği çok çevrede yazık ne diyim

canım gemiş olsunnn Allah yardımcın olsun

sagol canım daha ne kadar çekicem bilmiyorum bi biteydi şu bulantı halsizlik ilk hamileliğim o kadar rahattı ki hiç bir problemim yoktu dogurana kadar gezdim işlerimi yaptım hiç hamile gibi degildim şimdi kolumu kaldırmaya halim yok içimden bişey yapmak gelmiyo yata yata ancak dogurcam sanırım...

holeyyyyyyyy, inşallah gösterir bebişin kendini :)))

hımmm ne alsak ne alsak, bir ayakkabı görmüştüm onu alayım bari.

canım fazla bişi yapmıyorum ama senin bir yavrun varmış zaten, en hareketli dönemindeymiş bide. vakit kalmaz ki, bende de bulantı oluyor ama sen birde kum döküyormuşsun. inşallah çok çabuk iyileşirsin canım.

ohh beraber hediyeleşirsiniz. ne güzel tesadüf olmuş.

çok güzelmiş yaa, oyyy o tulumdakini yesinler ayyyyy :52:

çok geveze dimi? yazık adama :52:

senin kaşın makyajın bitti sanırsam bize laf yetiştirdiğinee göreee :32::32::32::32::33::33::33:

yoğun ısrarlar sonucu cumartesi saat 10:40 a aldım randevumu ama aileden kimseye sölemicem süpriz olsun die :)

kızlar 17 haziran babalar günüüüü :3: babalara hediyeri unutmayınnn

canım gerçekten bu kadar bakabiliyormusun kendini valla helal olsun ben kendimden geçtim bir türlü toparlanamadım hayırlısı olsun bide 3 yaşında oglan var akşama kadar kendime bakıcak hal falan kalmıyo bide üstüne bulantılar bide kum döküyormuşum dök dök bitmedi mübarekte ne kummuş...

canım fazla bişi yapmıyorum ama senin bir yavrun varmış zaten, en hareketli dönemindeymiş bide. vakit kalmaz ki, bende de bulantı oluyor ama sen birde kum döküyormuşsun. inşallah çok çabuk iyileşirsin canım.

Aynı zamanda benim doğum günüm :52::52::52::52::46::46::46::46:

hadi yaaa ikisini bir arada kutlarsınnn

bakın ben bunu alıcamm kocişe Eki Görüntüle 432442 :52::52:

ay balam sen yorulmadın mı car car :52:

bana bak teyzeemmm aaa göster artık kukun varsa kukunu yoksa pipiloşunu meraktan çatladık yahuu hadi canım hadi benim güzel yavrummmmm :emir_bebek::38:

o kadar dil döktükkk artık göstersin yavrumm :)9

Kız nerden buldun bunu bende alayım kocişime :52::52: bayılır valla :52::52:

bayıldımmm :52: bunun babasının kızı şeklinde olanı da var mııı???

kızlarrrrrrr olmaz mı yaaaaa ben size bulma mı :52:
oğlu olurda kızı olmaz mıı oda var tabi kiiiiiiiii

bakınn $babasýnýn kýzý.webp http://www.popymam.com/?urun-1400-Baba-Kiz-Bebek-Takim-Tisort-ler.html

buda oğlu 02 baba-ogul, | Baba-Bebek Takm Tirt, | Popymam, | Baba-Oul Takm Tirt ler, | 2012 Baba in Esprili Hediye, :52::52:

babalar bayılcakkkkkkkk

yoğun ısrarlar sonucu cumartesi saat 10:40 a aldım randevumu ama aileden kimseye sölemicem süpriz olsun die :)

benimde 10.45 de ayrıntılı ultrasonum var aynı saatlerde kontroldeyiz :) bebişlerimizi görcez:)

kızlar 17 haziran babalar günüüüü :3: babalara hediyeri unutmayınnn

ben aldım bile erkenden:) parfümü bitmişti baktım fısfıslamaya zorluyo dedim parfüm alayım. içine not yazdırdım güzlde bir paket şirketine kargoladım. babalar günün kutlu olsun, seni çok seviyoruz...

aşkın ve oğlun

yazan bir kart vardı içinde de:)

kız burcu babasının kızıda var bakkk ondan al sende :))

ayy benim yakışıklıları bunun içinde görürsem bin kat daha aşıkkkkkkk olurum ben adamlaraaaaa :52::52:

Son düzenleme:
Back
X