2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kalbı atıyomu cocuk duruyomu dıye merak edıyorum kendı doktorumda ayda 1 gel dıo napım :))

birgun senden önce yazacagım hıııccc aklıma gelmezdı:)) dedım aysun yazmadan ben yazım gecmısı nasılsa okurum dedım yaaa

biliyordum zatenn amacınııı :33::33::33::52:

nasılsın canımmmm :emir_bebek::23:

yaaa sen doktorunu dinlesene Allahın izniyle birşeycik olmaz o kadar ultrasona girme yazık bebeğe çok merak ediyorsan diğer kızlar gibi angelsounds al :12:

dun kociş geldı sonra mahalleye cıktık bı gunes gözlugu ıstıyodu onu aldık.26 hazıran onun doğum gunu gözlugu aldım dıomkı ıyıkı dogdun askım dıom hadı len dıo bana:)))

sonra 8de avrupa yakasına gectık teyzesı oturuyor orda kayınvalıde kayınpeder ve dayısıyla beraber gece gec geldık kuzenlerı bı alem benımkının et yıyen bakterı mı ne varmıs elını kesmıceksın kımseyı öpmiceksın felan dıolar:)))

yarın ben yokum sabah gebzeye gıdıcez bızımkının amcası da orda sabah göturcek bızı aksam getırcek :)

biliyordum zatenn amacınııı :33::33::33::52:

nasılsın canımmmm :emir_bebek::23:

yaaa sen doktorunu dinlesene Allahın izniyle birşeycik olmaz o kadar ultrasona girme yazık bebeğe çok merak ediyorsan diğer kızlar gibi angelsounds al :12:

ıyıyım valla nolsun karnımı cok agrıtıyo velet.angelsounds aldım kız almazmıyım dedım her merak ettıgımde doktora 30 tl bayılıyorum dedım makıneyı alım 50 tl karlıyım dedım.göbektekı yag mıkatarının coklugu ve alanın genıslıgınden cocugu bulmakta zorlansam da dun cok hafıf duydum sankı:))

ıyıyım valla nolsun karnımı cok agrıtıyo velet.angelsounds aldım kız almazmıyım dedım her merak ettıgımde doktora 30 tl bayılıyorum dedım makıneyı alım 50 tl karlıyım dedım.göbektekı yag mıkatarının coklugu ve alanın genıslıgınden cocugu bulmakta zorlansam da dun cok hafıf duydum sankı:))

tamam o zaman ne gidiyorsun iki doktora kafan karısır senin burcun neee :1:

baksanıza yawww $k.webp

günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım bu sabah topik baya kalabalık bakıyorumda ben bile geç kalmışım :) keyifler nasıl bebişler nasıl sizler nasılsınız

sen nasılsın bakalımm bebısımız nasıl

iyiyiz hamd olsun dün lierac kremimiz geldi sürdümm gittigidiyor.comdan aldım eczane göndermiş reçetesi vvss vardı ilaç gibi koksada vücuduma uyguladımm inanmıcaksın ama çizgilerde kızarıklık gitti toparlar giibi oldu inşAllah hep işe yarar :46:

bebişte napsın teyzesi uyuyor galiba eskiden baya tekme atardı şimdi atmıyor :ssz:

tamam o zaman ne gidiyorsun iki doktora kafan karısır senin burcun neee :1:

benım burcum boğa senınkı ney:)) normalde hıç pınpırıklı ve evhamlı degılımdır ama bebek oldugundan berı böyleyım yanı saglıgı ıcın cok endıselenıyodum.bu daha ıyı zamanlarım:)) sen benı ılk 3 ay görcektın :))

iyiyiz hamd olsun dün lierac kremimiz geldi sürdümm gittigidiyor.comdan aldım eczane göndermiş reçetesi vvss vardı ilaç gibi koksada vücuduma uyguladımm inanmıcaksın ama çizgilerde kızarıklık gitti toparlar giibi oldu inşAllah hep işe yarar :46:

bebişte napsın teyzesi uyuyor galiba eskiden baya tekme atardı şimdi atmıyor :ssz:

aaa hıssedebılıyomusun ben daha hıssedemıyorum malum gaz da cok olunca:)) ben catlak kremı almadım henuz ben cok kılo alıp verıyorum ama catlagım olmuyor.tehlıke çanlarını görursem ozaman baslarım bıseylere:)

dun kociş geldı sonra mahalleye cıktık bı gunes gözlugu ıstıyodu onu aldık.26 hazıran onun doğum gunu gözlugu aldım dıomkı ıyıkı dogdun askım dıom hadı len dıo bana:)))

sonra 8de avrupa yakasına gectık teyzesı oturuyor orda kayınvalıde kayınpeder ve dayısıyla beraber gece gec geldık kuzenlerı bı alem benımkının et yıyen bakterı mı ne varmıs elını kesmıceksın kımseyı öpmiceksın felan dıolar:)))

yarın ben yokum sabah gebzeye gıdıcez bızımkının amcası da orda sabah göturcek bızı aksam getırcek :)

oh oh oh iyi yapmışsınız kocişeee bak sen uyanıkkkkk :1::1::1:

sende doğum gününde gözlugunu al paket ettir ve tekrar verrr :52:

yarın da gezmelerdesin yani hatun :27:

et yiyen bakteri nasıl bişi yaa gözle göruluyr mu:ssz:

oh oh oh iyi yapmışsınız kocişeee bak sen uyanıkkkkk :1::1::1:

sende doğum gününde gözlugunu al paket ettir ve tekrar verrr :52:

yarın da gezmelerdesin yani hatun :27:

et yiyen bakteri nasıl bişi yaa gözle göruluyr mu:ssz:

evet gezmelerdeyım :)) mantıklı aslında doğum gununde dedıgını yapabılırım:))) yok ya görunmuyodur bence.bende onlardan duydum cok pınpırıklı onlar:)

evet gezmelerdeyım :)) mantıklı aslında doğum gununde dedıgını yapabılırım:))) yok ya görunmuyodur bence.bende onlardan duydum cok pınpırıklı onlar:)

ya aslında internette haber okudum kadının biri arkadaşlarıyla kampa gidiyor orada tekneyle gezerken kaza geçiriyor ayağı kesiliyor ve kadına et yiyen bakteri bulaşıyyor kadının bacağının bir kısmını yiyor kesmek zorunda kalıyorlar Allah korusun var aslında böyle birşey :26:

gez anacım gez bizde hayırlısıyla bir araba alrsak gönlumuzce bende kocişi kaçırıcam sağa sola :9:

Back
X