- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
Günaydınnlarrr şekerlerr ile lolipop bebişleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
nasılsın tatlım bugün nasıl hissediyorsun kendini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teyzecikler bugün 17.haftamız bitiyor Maşallah bize
birde hissetsem kuzumu çok merak ediyorum hissetsem rahatlasam
bakalım cumartesi günü gösterecekmi sıpam kendini çok merak ediyorum
dediğin gibi hemen çıkmıştım kuzum akşam...eşim alacaktı işten beni...
yaaa kuzum sorma dün aslında işim çok yoğun değildi..bende hayatabanagüzel gibi fatura giriyordum..takii bi arkadaşım vize başvurusu için benden yardım isteyene kadaringiltere vize başvurusu için randevu almaya çalıştık...2.5 saatimi aldı yemin ederim...
ondan size yazamadımm
zihnen yoruldum kuzucum...
ayy bulemsu için en baştan beri pipiloşşş hissediyorummm
oleyyy oleyyyyyyy
Minimoy | Anneler ve Miniklerine Özel Alışveriş ve Etkinlik Kulübü
bide buraya bakın derimmm
Eki Görüntüle 432687 Eki Görüntüle 432686 Eki Görüntüle 432685
önlüğü ve kupalardan birini alcam ama karar veremedimm:44:
günaydın cicişlerrr ve sevgili danacıklarınasılsınız bakalımm topiği açayım dedim de miskokulum benden önce davranmışşş
ya sen merve benden önce yazcaksın yaaa hemen günaydın dee önce geçmişi okusana yahuuu![]()
Allaha hamd olsun bugün 14 + 0 olduk teyzoşlarrr![]()
![]()
baksanıza yawwwEki Görüntüle 432683
günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım bu sabah topik baya kalabalık bakıyorumda ben bile geç kalmışım :) keyifler nasıl bebişler nasıl sizler nasılsınız
iyiyiz hamd olsun dün lierac kremimiz geldi sürdümm gittigidiyor.comdan aldım eczane göndermiş reçetesi vvss vardı ilaç gibi koksada vücuduma uyguladımm inanmıcaksın ama çizgilerde kızarıklık gitti toparlar giibi oldu inşAllah hep işe yarar
bebişte napsın teyzesi uyuyor galiba eskiden baya tekme atardı şimdi atmıyor![]()
Günaydın kızlar:119::119::119:
günaydnnn günaydınnn günaydınn sizeee![]()
![]()
yaaa kuzum sorma dün aslında işim çok yoğun değildi..bende hayatabanagüzel gibi fatura giriyordum..takii bi arkadaşım vize başvurusu için benden yardım isteyene kadaringiltere vize başvurusu için randevu almaya çalıştık...2.5 saatimi aldı yemin ederim...
ondan size yazamadımm
nasılsın tatlım bugün nasıl hissediyorsun kendini
maşallah sizebenim sıpacıkda daha göstermedi cnm
cicişler almak için sabırsızlanıyorum...
gunydın esra 2.sabah sekerı de geldıı
sabah yine ağrıyla uyandım ama daha iyiyim canım yaaa... en azından ağlamıyorum ağrıdan... 2. minoset iyi geldi..birincisi kesmemişti.
günaydın şekerimpipiloş anası gelmiş hoşgelmişşşş
![]()
gunydın tatlm hosgeldın
kızlar bu aksam guzellık yarısması var:))) kocişlerle oturun ızleyın kızlar cok guzel deggıller zaten:))
ondan size yazamadımm
zihnen yoruldum kuzucum...
ayy bulemsu için en baştan beri pipiloşşş hissediyorummm
oleyyy oleyyyyyyy
evdeyım canım ya bebıs bana enerjı verıyo sanırım.sabahın 7.30unda dıkılıyorum esım gıderken bende uyanıyrum sonra gun boyu bı uyuyup bı uyanıyorum özledım valla 11lere kadar delıksız uyumayı
günaydınnn şekerimm, formunu koruyamıyosun artık itiraf et...
:123: :123: kutluyoruuuzzzzzzz... gerçi bu evlilik yıldönümü gibi oldu ya neysa
günaydınn canımm... süper yaaaa
günaydın canımm... geçmişi okudummmm, randevuyu cumartesi 10.40a almışsınnnnnn..
kesin yoğun ısrar vardırdayanamadın dimi
nasıl yaaa hemen mii? o kadar çabuk mu etkisi olduu? ay ben de alsam mı? gerçi ben de henüz bi problem yok ama ya olursa :18:
günaydınn şekerriimmm
günaydınn günaydınn size deee
ben kupayı alıcammmm, çok güzelmişşşş![]()
günaydın millet biz geldikşimdi aile hekimimize gidip hemogram,glukoz testi felan yaptırcağız , açız
dünden önce yürümedim diye dün yürümenin dibine vurmuşum...gece baldırlarımın ağrısından uyumadım ...tövbe :44: geçen hafta işi bıraktım evdeyim işe zor kalkardım şimdi kocişle birlikte gözler faltaşı gibi açık bana da sürekli uyu bebeğinde uykuyu sevsin diyorlar ders çalısıyoz bebişle neyse öpüyorum sizi kıslar
yiğenlere iyi bakım
![]()
bencede alın babalarda sevinir ilk babalar günüüü yazıkkkkkkkk![]()
günaydın kızlar nasılsınız ..esracım sana üzülüyorum ya valla cok zor bas agrısı allah yardımcın olsun bende hamılelıkten dolayı 2 gün bas agrısı oldu dayanamadım ve senınkı mıgren agrısı daha zor rabbım sıfanı verır ınsallah...
günaydın canım... daha önce randevu almış mıydın? beni de 5ine çağırdı ama herhangi bir testten bahsetmediler... ben de dün bol bol yürüdüm... çok yemiştim çünkü, anneciğim döktürmüştü yine
gerçi o sadece kuru kuru kutladı ama neysee biz alalım yine de![]()
günaydın kızlar nasılsınız ..esracım sana üzülüyorum ya valla cok zor bas agrısı allah yardımcın olsun bende hamılelıkten dolayı 2 gün bas agrısı oldu dayanamadım ve senınkı mıgren agrısı daha zor rabbım sıfanı verır ınsallah...
Günaydınnnn kasım çiçekleriii ve küçücükk pıtırcıkkk tomurcuklarııııı nasılsınız bakalımmmm
Güne sizinle başlamak ne güzelll enerjiniz bize akıyor sankiAma işler de beni beklerrr :44:
Bu enerjiyle bi kahvaltı edeyim bir de günlük raporumu hazırayım geleyimmm şekerlerrr, öpüyorummm![]()
kızlar suan hepınızın yapmak ıstedıgı seyı yapıcam uyumaya gıdıyorum uyanınca gelırım öptum hepınızı:)) esra basım agrıyo dıyınce benım basımın da aklına geldı benımkı de agrıyo sımdı:))
sen alınca belki utanır![]()
İKİ KUPAYIDA ALDIMMfiyatlarıda uygunmus daha guzel bı hedıye olamaz sanırım
eşim mali müşavir bende bi kamu kuruluşunda muhasebe-kredi tahsis takip departmanındayım...canım sen muhasebecimiydin fatura giriyordunortak yanımız varmışş, ben 2. kupayı beğendim ama t-şört alıcam sanırım yaa
gerçi o sadece kuru kuru kutladı ama neysee biz alalım yine de![]()