Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende seni soracaktım taaamm nerde biizmm haylazz annişş diyeeeyahuuu bir işe bakalım dedik yazmışta yazmışsınızzzz![]()
canlaım bugün öğleden sonra dra üçlü sonuçlarımı göstermeye gideceğim o zaman bi daha ultrasona alacak beni belki cinsiyet için net bişeyler söyler belki...kıza benziyor demişti...bizim haylaz tam pozisyon veremedi bize bacakları kapalı duruyordu...
dediğin gibi hemen çıkmıştım kuzum akşam...eşim alacaktı işten beni...
yaaa kuzum sorma dün aslında işim çok yoğun değildi..bende hayatabanagüzel gibi fatura giriyordum..takii bi arkadaşım vize başvurusu için benden yardım isteyene kadaringiltere vize başvurusu için randevu almaya çalıştık...2.5 saatimi aldı yemin ederim...
ondan size yazamadımm
önlüğü ve kupalardan birini alcam ama karar veremedimm:44:
Günaydınnlarrr şekerlerr ile lolipop bebişleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
günaydınnn şekerimm, formunu koruyamıyosun artık itiraf et...
:123: :123: kutluyoruuuzzzzzzz... gerçi bu evlilik yıldönümü gibi oldu ya neysa
günaydınn canımm... süper yaaaa
günaydın canımm... geçmişi okudummmm, randevuyu cumartesi 10.40a almışsınnnnnn..
kesin yoğun ısrar vardırdayanamadın dimi
nasıl yaaa hemen mii? o kadar çabuk mu etkisi olduu? ay ben de alsam mı? gerçi ben de henüz bi problem yok ama ya olursa :18:
ben kupayı alıcammmm, çok güzelmişşşş![]()
Günaydınnnn kasım çiçekleriii ve küçücükk pıtırcıkkk tomurcuklarııııı nasılsınız bakalımmmm
Güne sizinle başlamak ne güzelll enerjiniz bize akıyor sankiAma işler de beni beklerrr :44:
Bu enerjiyle bi kahvaltı edeyim bir de günlük raporumu hazırayım geleyimmm şekerlerrr, öpüyorummm![]()
kızlar bu hamilelik beni çok etkilemeye başladıı... sabah serviste gelirken radyo dinliyorum... "fatihin istanbulu fettettiği yaştasın" marşını dinlerkenn hüngür hüngür ağladımmmm
bulemsuuu nerdesinn
Günaydın güzel anneler, güzel bebişleri. nasılsınız? inşallah iyisiniz.
ben eldiven kullanıyorum. hatta etli yaprak sarmasını bile eldivenle sardım. koca koca oldular :)))
sezeryen sonrası sezeryen mecburi ... doktorlar o riski almaz .. kimse almaz..
kızı olacaklar daha mı uykucu oluyor
oğlan anneleri daha enerjik oluyor galiba i
cinsiyeti bilenler fikir beyan edebilirmi
bende seni soracaktım taaamm nerde biizmm haylazz annişş diyeee
canım hayırlı haberlerle gel...:26:![]()
kuzummm bende kaburga değill ama bağırsak ağrısı oluyo ve artık yatmkta çok zorlanıyorum sırtıma bacak arama yastık koydum dün gece anca rahatldımkızlar benim çok fena kaburga ağrılarım var tüm göğüs kafesim bittiği noktada feci ağrıyo genişliyor resmen ya.. artık akşamları oturamıyorum karnımda çok büyüdü mideme baskı yapıyor, bir de bağırsaklarda pik yapıyor akşam çok fena oluyorum.. oturmak mümkün olmuyor uzanıyorum hep şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum((
aysun'um hoşgeldin...![]()
Günaydın beyaa![]()
![]()
![]()
dışarıda güzel güneşli bir hava var nasılll mutlu oluyor insan ama ben sürekli uyumak istiyorum
bırakın beni bi köşeye öyle yatayım çok tembel oldum çokkkk
![]()
canım sende kasım annesimisin
kendini tanıtsana bize
ilk bebek mi
boy kilo
beklenen doğum tarihin![]()
gebelik çizelgesi yapsana sende
canım esramla ben kız annesi olucaz ama maşAllahımız var haylazlıktaaa![]()
iyi sayılırım işte...sanırım ıdrar yollarımı üşütmüsüm acayıp agrı var sankı rahim dısarı cıkacakmış gıbı agrıyo..havalar aldatıcı valla...dun biraz yürüdüm aksama dogru üstümde inceydi cok üsüdüm herhalde ondan oldu corapta gıymemıstım..bugun burası cok soguk yagmur var dısarda nerdeyse dogalgazı acıcam valla oralarda hava nasıl sizde üsüyormusunuz...
günaydın
kızlar ya size bişey soracağım göğsünüzden akıntı gelmeye başladımı dün ben banyo yapmadan önce göğsümü bi baktım ucunda kuru tozgibi bişeyler vardı sonra onu temizlemek için silerken bi baktım ucundan şeffaf sıvı gelmeye başladı..sanırım sütler gelmeye başladı kızlar
canlaım bugün öğleden sonra dra üçlü sonuçlarımı göstermeye gideceğim o zaman bi daha ultrasona alacak beni belki cinsiyet için net bişeyler söyler belki...kıza benziyor demişti...bizim haylaz tam pozisyon veremedi bize bacakları kapalı duruyordu...
kızlar benim çok fena kaburga ağrılarım var tüm göğüs kafesim bittiği noktada feci ağrıyo genişliyor resmen ya.. artık akşamları oturamıyorum karnımda çok büyüdü mideme baskı yapıyor, bir de bağırsaklarda pik yapıyor akşam çok fena oluyorum.. oturmak mümkün olmuyor uzanıyorum hep şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum((
kuzummm bende kaburga değill ama bağırsak ağrısı oluyo ve artık yatmkta çok zorlanıyorum sırtıma bacak arama yastık koydum dün gece anca rahatldımciddi
ciddi hamile yastıklarına ihtiyacım var herhalde :44:
yan yatıp eşimin üstüne atıyorum bacağımı hamile yastığı olarak onu kullanıyorum çok işe yarıyor valla:) dene bence:)
amann bi daha demiyim ben ozamannnn
git uyu bizim yerimize de şekerimmmmm
yok benimki utanmaz oldu artık.. önceden önemli günlerde o almazdı ben alırdım utanırdı ama artık bi de utanmadan "artık bana hediye almıyosun" diyo![]()
İKİ KUPAYIDA ALDIMM
eşim mali müşavir bende bi kamu kuruluşunda muhasebe-kredi tahsis takip departmanındayım...muhasebeciler kadar olamaz tabikide bizimde oluyorr fatura girişlerimiz...kurumun telefon faturaları, yemekhaneye alınan ihtiyaçların faturaları gibi...
heee valla bizimkideee
ama ana yüreği işteee dayanmıyorrr, ben yinede alcammmm koca danama bi hediyeee![]()
Günaydın güzel anneler, güzel bebişleri. nasılsınız? inşallah iyisiniz.
benim akşamım güzel geçti. kayınvalidem güzel yemekler yapmış, bol bol vitamin aldık pıtırcığımla. fazla yemek istedim ama midem izin vermedi.((
sonra eve geldik eşimin işlerine yardım ettim. gece 2 ye kadar çalıştık. sabahta erken kalktık yine çalıştık. hatta kahvaltı bile yapamadım. affet bebişim, herşey senin geleceğin için(( neyse burda atıştırdım. tabi başım çok ağırdı sabah şimdi daha iyiyim.
bana uymadı bu teori. ben çok az uyuyorum, 5-6 saat ve yetiyor. hiç uykum gelmiyor.
fiyatlara bakın ya, izmir bu kadar pahallı değil çok şükür. normalde sezeryande aynı fiyat benim hastanemde.
kutlarım canım, nice haftalar gör inşallah.
ohh aradan çıkarmışsın hediyeyi. benimde güzel bişi almam lazım çünkü o çok özendi anneler gününde bana hediyede aldı.
çok sevindim canım. bebeiş büyüdükçe ses artar.
ben eldiven kullanıyorum. hatta etli yaprak sarmasını bile eldivenle sardım. koca koca oldular :)))
evettttttt bende izlicem. eşimede dedim sen bakmadan ben bakarak tahmin yapalım kim kazanacak diye :)))
bizde merak ediyoruz. hayırlısı anacım.
bugün işin sakin geçer inşallah. ne güzel hediyeler. kupalar güzelmiş ama ben sanırım hayatbanagüzelin hediyesinden alıcam.
tahminini not ediyorum.
evet bu hediye süper canım. keşke biraz renkli olsalarmış :)
kızlar benim çok fena kaburga ağrılarım var tüm göğüs kafesim bittiği noktada feci ağrıyo genişliyor resmen ya.. artık akşamları oturamıyorum karnımda çok büyüdü mideme baskı yapıyor, bir de bağırsaklarda pik yapıyor akşam çok fena oluyorum.. oturmak mümkün olmuyor uzanıyorum hep şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum((
günaydınnn cadım gelmişşşşşşşnassınız kuzuuuuuu
Teşekkür ederiz teyzessiiiiiii evet biraz öyle oldu ama saolll :123::118:
yaa evet yaa psikolojik değildir inşAllah şimdiden iyi geldiğini düşünüyorumm![]()
kupadan alıcakmışş sen eksik kalma zaten
mehter marşına mı ağladın kızzzzzay canım kıyamam duygusalım benimmmm
![]()
Günaydın beyaa![]()
![]()
![]()
dışarıda güzel güneşli bir hava var nasılll mutlu oluyor insan ama ben sürekli uyumak istiyorum
bırakın beni bi köşeye öyle yatayım çok tembel oldum çokkkk
![]()
geçmiş olsun canım ya. dediğin gibi bebişin baskı yapıyor. olumsuz düşünme belki azalır ağrıların.
bebek yerleşsin diye pelvik kemikleri genişlermiş canım bu ağrılar olacakmış.. aman o sağlıklı olsunda çekerim ağrıyı ben sizlerde başladı kı diye merak ettim
canım esramla ben kız annesi olucaz ama maşAllahımız var haylazlıktaaa![]()
kuzummm bende kaburga değill ama bağırsak ağrısı oluyo ve artık yatmkta çok zorlanıyorum sırtıma bacak arama yastık koydum dün gece anca rahatldımciddi
ciddi hamile yastıklarına ihtiyacım var herhalde :44:
yok tatlım kızım olacak benim ama gyet enerjiğim ,çalışıyorm çok yorulmuyorum,uykum da olmuyor 6-7 saat uyuyorum en fazla[/Qaşaallah t
maşaallah enejik kız annesine
tezime uymadın offff
kızım olmayacaksa 2. ihtimal yaşşlıyımmmmm
benim de dünden beri koca göbişim olduuu
günaydınnn şirinemmmmmmm![]()
hehe eksik kalır mıyım hiççç.. yada oskar alıcam dünyanın en mükemmel babası diye
valla ağladım canım, ağlayacak şey bitti şimdi de buna ağlıyorum
yarın kociş geliyoooorrrrrrrrr![]()