- 5 Nisan 2012
- 1.787
- 125
- 113
canlarım günaydınnn
nasılsınız yaaaa hepinizi çok ama çoookkk özledimmm nerelerdesiniz yaaa
biz doktora gittik geldikkk cumartesi doktor suyun az dedi Alalh korusun bebek susuz kalınca göbek kordonu boynuna dolanıp oksijensiz kalıyormuşşşş çok kötü oldummm bol su içiyorumm amaa yokkk yetmiyor sanki gece bile su iiçiyorum kalkıp
kabuslar göruyorummm Allahım sen koru evlatlarımızıııcanım cok sıkkın su probleminden dolayı
doktor su az olursa bebek hareket etmez dedi iyice hareketsizzleşti kuzummmm oy Allahım hayırlsıylaa kucağıma almayı nasip ett
lavinyamm az kalmışş çıkıyorsun dikkat et kuzumm şu zamanlarıda hayırlısıylaa atlatabilseydikk
beysalım hoşgeldin kuzummm ne guzel ttatil yaptınnngeçmiş olsun cnmmm o çatlaklar çok fena zaten doktor da genetikle alakalı canını sıkma dedi
esram güle güle otur evindee çok aama çok sevindim canımmmmmyerleştin mi enişte ne zaman geliyor
burcumm çok saol o hastane çıkışı 11 li 30 tl ye aldık baya uygun geldi fiyatıdoktora bakteri devam ediyor dedim çok sık yanma var mı dedi bende yok dedim o zaman ilaç kullanma bol su iç dedi
annesininbirtanesi hilalimmmm eger soguk oluyorsaa taşın tabi imkanın varsaa bebiş için iyi olurbiz oda değiştiricez
hafta sonu babişlee fulll dolaştık buuyen beşiklerden istiyoruz ama maşAllahh okadar pahalı kii kajum almış hayırlı olsun baya uygun birde orayı araştırcazz
![]()
geçmiş olsun canım.. Suyunu bol içmeye başladıysan korkma sakın 3 saatte bir suyu yenileniyor bebişlerimizin biraz olsun su seviyesi yükselmiştir.. Arkadaşımda da aynısı oldu bol su içerek halletti durumu korkma sakın.
Sağol tatlım son hali daha bir güzel oldu.. oyuncaklarını felanda yerleştirdim fena oldu
geçmiş olsun kuzucum birdaha ne zaman gidiceksin kontrole ihmal etme iç suyunu bol bol kuzucum ve çok yorma kendini ne olur
Beysalcım sana bir türlü yazamadım.. Sizin minnak gösterdimi cinsiyeti.. Bayağıdır yoktum tatlım kaçırmışım yazdıysan da