BEN BU MODELİ ALDIM CANIM.. AMA ALDIĞIM ZAMAN ÇOK İNDİRİMDEYDİ
GRACO SYMBIO Trawel Bebek Arabası - POP ART - Ürün Kategorileri
modelini hatırlıyodum da markasını hatırlamıyodum seninkinin canım... hatta pahalı demiştim
ben im yatak odamda öyle ama ben 3 yaşına kadar oda yapamıycam..o yüzden geniş geniş yatsın diyorum....inş.çok kaba durmaz..
sen kaça aldın canım nerden aldın?
güle güle kullanın canım graco çok kaliteliymiş arkadaşım 4. çocuğu büyütüyo...hatta 2 çocuk birden bindiriryo...yaşları yakın....4 çocuğu var...mavi rengini mi aldın?nerden aldın bide?
canım yastığa sarıl yat o zmaan soldan dönemiyosun hems ırtına kalın bı yastık koy...hem de sola yat kalın bi yastığa sarıl süper oluyo....
sende güle güle kullan canım...seninki ne sen kaça aldın?
çok tatlı sen mi yaptın?
canım sercun ve 2 bebeği var
benim de bu arabanın maliyetini çıkarmam için 3-5 çocuk yapmam lazım
mavi canım. koyu lacivert hatta. zaten graconun bej siyah ve laciverti var. bi kaç modelde de kırmızı kullanmışlar.
havuzluhandan aldım.. ama keşke jokerden alsaymışım. 50tl kazık yedik
güle güle kullan canım :)
sağol tatlım.
bende 3 gibi gideyim diyorum evimin karşısında nasılsa :)) daha sakin oluyor o saatlerde.
amin canım hepimizin ki inşallah..
aynen yaa maaşallah bizlere ve bebişlerimizeee..
yok canım yaa onlar hallediyorlar gerek kalmıyor havluya şampuana o kadarını da yapsınlar bi zahmet bi sürü para alıyorlar
emek,ensarnaz vardı
Allah razı olsun canım benim kabul olsun inşallah duaların..
esra'cım hoşgeldin yerleşebildin mi evine?
niloşummmm hoşbuldukkk... yerleştim sayılır... olduğu kadar işte... bu hafta mikemmelll bi şekilde yerleşme işlemini tamamlıcam inşallahh
aman ya bu ne yoğunluk(((
çok güzel, güle güle kullanın canım.
ben de yoğunum yaaa
sağol canım :)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr benim hediyem geldiiiiiiiiiii :))))
merak edenler buraya
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...bislerinin-ilk-hediyeleri-6.html#post26167001
:)