aysunum kasma kendini suyu bol bol iç sıkıntı yapma kızın hareket ediyor mu ediyor korkulacak bişey yok suyu az olan bebekler hareket edemiyorlarmış çünküü
daha çok kişi var az evvel bir arkadaş mesaj attı sıkıtım var pazartesiden sonraya halledeyim diye
peki dedim ama onu bekleyen arkadaş hediyesini bekleme zorunda kalcak buda beni kasıyor ister istemez
demek ev hanımı gibi oldu öylemi ne güzel benim koca gibi ne yiyecez diye senden beklemiyor ne güzelll
amanda aman kızının odası oluyormuş güzel güzel yatacakmış evinin prensesi olacakmış
aman canım kaynanam herzamn ki lafım herzamnki sözüm kadını 12 senedir takıyorum ama o hiç bizi takmıyor kafasına
senin neden uykun kaçtı canım benim sıcaktanmı uyuyamadın yoksa kızının odasının dizaynınımı yaptın gece boyunca![]()
sağol canım. bizim pıtırcığımız o. evde hayalini kurup duruyoruz. eşim çok komik yaaa, burcu beni çok sevecek değil mi diyip duruyor. hatta etraftakiler annenin yeri ayrıdır diyince bizimkini bir hüzün kaplıyor. elinde olsa doğurudu valla.
neden uyuyamadım çünkü akşam hiç bi iş yapmadım, 10 gibi uyudum gece 3 te uykum bitti :))) ben fazla uyumayan bir insanım. dinlenmiş olunca uykuda bitiveriyor.
günaydın canım çok takma bu kadar stres yapma kuzum
günaydın canım ne oldu bitti mi tadilat işi :))
EVET YAAA TATİL GÜZELDİRRcanım benim kıyamam neden olduki baş ağrın yaa...iç ilacını canım...
oyy oyyy kocişinnn yemek derdinee düşüyorr demekk..napsın adamcağızz yaaa...ama anlasınlr çalışan hanım olmak ne kaaaa zormuş...işten gel bide yemek derdinee düş...
amandaa amannn dolabımı geliyormuşşş bizim kızçemizinnnheyecann olmazmıııı yaaa...bizim bebek odamız eylülün15i gibi gelecek...ayy hemen gelsedee içini falan yerleştirsem...
buarada biz taşınma işinden vazgeçtik...bu sene böylee idare edicezz..seneye allah kerim...
ben sanırım çok istemiyormuşum taşınmayıkii üzülmedim bu kararımızaaa![]()
canım o süsülü beişklerden yaptıracaksın demek, gerçekten çok güzel oluyorlar. sende gelin gibi olacakmışsın zaten. maşallah diyim. sizin orda gelenek sanırım böyle şeyler. bizim buralar çok serbest, herkes canının istediğini yapıyor.
çalışan kadın olmak zor evet ama hamileliğe kadar bir zorluğunu görmedim çok şükür. akşamları bir iki saatle işlerimi toparlardım yada sabahları erken kalkar ütümü yapardım, iş bitince h.sonları full gezerdik. şimdi bebiş var akşamları iş yapamayacağım. o yüzden zorlaşacak. Allah güç kuvvet versinde bakalım bebişlerimize.
burcu
beysal
hayat saoolunnn canlarımmm psikolojim etkilenmişş kociştee etkilenmişşş surekli uyandırıyor beni aşkım sola dön diye
esraaa bence söylemimmm canın çekerr ne cevizli sucukkk ben o kadar basit şey istemem
canım kilo aldırıcı bişi olmasın ne çekiyorsa canın :)