• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım dr um doğuma kadar devam edebilirsin ama çok rahatsız olursan 35.haftada bırak istersen demişti..

bende süt ve peyniri daha çok tüketiyorum yoğurt pek nadir ama ayran içiyorum öyle kapatıyorum açığı..
Ya allahtan bende seviyorum mozartı 4.aydan beri falan dinletiyorum neredeyse babası pek sevmez bizde de eve gelir"yine mi mozaarrrrtt"diye bağırır :1:

Kulaklığı karnına dayamak ta güzel fikirmiş valla ben bağırta bağırta dinliyorum evde,pıt pıt tepkiler alıyorum her dinlediğimde :16:

bağırta bağırta dinletme annesii

senin duyacağın şkilde açsan yeter yazık işkence yapma yavrucağa:1::1::1:

anam benim sıpaya yoğurt süt yetmiyor :1::1: çift çift yiyorum artık sütüde günde 2'ye çıkardım ama yinede banamısın demedi destek alıyoruz :1::1: Daha da fazlası derse doktor artık süte yatıcam mayalanmak üzreyim o derece :52::52::52:
Ben mozart dinledim ve dinlettim ama babasıyla dayanımıyoruz artık tıngır mıngır'a yaa çok sıkıcıııı diyip atıveriyoruz kulaklığı :52::52: En sonunda bende evde olduğumda bebiş için aldığım cd var onu kulaklığı karnıma dayıyorum kendi dinliyor ama sesi duydukça tekmeyi basıyor.. Sanırım oda sevmedi :52::52:

:9::9:doktorlar severler diyolar ama bizde onlara güveniyoruz

inşallah çocuklara eziyet etmiyoruzdur:44::44::44:

cnm eşinin yaptığı temzlik içine siniyomu:26::26::26::26::26:

valla ben yavaş yavaş sertb tekmeler yemeye başladım:18::18::18:

Gerçekten bu haftalarda artıyo güçleri

oğlan bana tekme attıkça babası "afferin oğlum daha hızlı" diye destek veriyo:9::9::9::9::9:

-Aslında peşinde geziyorum ben:1: o süpürüyor ama onda öyle bi anne var kiiiii titizlik abidesi öyle yetiştirmiş kadın,bi de eşim üniv.i şehirdışında okumuş onun avantajı çok..

silme işlemini ben yapıyorum,banyo,wc temizleme işlerini vermem yine de içime sinmez..süpürsün yeter..:34:

-zaten ne isterler eşlerinden bilmem mi benimki de sabah şikayet ediyodu beni oğluma oğlum anan çok konuşmuyo mu sence de diye:47:

-aslında peşinde geziyorum ben:1: O süpürüyor ama onda öyle bi anne var kiiiii titizlik abidesi öyle yetiştirmiş kadın,bi de eşim üniv.i şehirdışında okumuş onun avantajı çok..

Silme işlemini ben yapıyorum,banyo,wc temizleme işlerini vermem yine de içime sinmez..süpürsün yeter..:34:

-zaten ne isterler eşlerinden bilmem mi benimki de sabah şikayet ediyodu beni oğluma oğlum anan çok konuşmuyo mu sence de diye:47:

peşindemi geziyosun:1::1:

Valla bende bazen eşime bişi yaptırcak olsam
o yapıyo bende peşinde bi daha yapıyorum, benm eşim hiç alışmamış işe falan içime sinmiyor

bide çok dağınık yaaa işten gelip çoralarını olduğu yere bırakıyo:25::25:

şu an yine bişiler yapabiliyrum ama ilerleyen zamanlarda evimizi .ok götürcek sanırım:31::31::31::31:

Kısmetse bebişlerimize bunu deneyelim doğduktan sonra uyumakta zorluk çekerlerse dinletelim bakalım gevşeyecekler mi :))

:9::9:doktorlar severler diyolar ama bizde onlara güveniyoruz

inşallah çocuklara eziyet etmiyoruzdur:44::44::44:

ben uyku kuzusu aldım.. Anne karnında duyduğu seslerin aynısı var orda.. Kullanan birini gördüm oğlu pıt diye uyudu.. Ben birazda ona güveniyorum :1::1::1:

peşindemi geziyosun:1::1:

Valla bende bazen eşime bişi yaptırcak olsam
o yapıyo bende peşinde bi daha yapıyorum, benm eşim hiç alışmamış işe falan içime sinmiyor

bide çok dağınık yaaa işten gelip çoralarını olduğu yere bırakıyo:25::25:

şu an yine bişiler yapabiliyrum ama ilerleyen zamanlarda evimizi .ok götürcek sanırım:31::31::31::31:

hani kırıntı falan bırakırsa tekrar yapsın diye :1:
evet 1-2 ay içinde iyice ağırlaşıcaz allah yardımcımız olsun..

ben uyku kuzusu aldım.. Anne karnında duyduğu seslerin aynısı var orda.. Kullanan birini gördüm oğlu pıt diye uyudu.. Ben birazda ona güveniyorum :1::1::1:

ya ondan bende almak istiyorum bi de son ay bi peluş oyuncakla uyursak kokumuz sinermiş ve doğduktan sonra yatağına koyunca bizi hep yanında hissedermiş..

hani kırıntı falan bırakırsa tekrar yapsın diye :1:
evet 1-2 ay içinde iyice ağırlaşıcaz allah yardımcımız olsun..

ya ondan bende almak istiyorum bi de son ay bi peluş oyuncakla uyursak kokumuz sinermiş ve doğduktan sonra yatağına koyunca bizi hep yanında hissedermiş..

Ben kuzuya şimdiden sarılmaya başlıyım o zaman :)))

Selam kızlarr nabersiniz???
Biz son çalışma haftamıza girmiş olmanın mutluluğuyla aybaşı yoğunluğunu atlatmaya çalışıyoruz.
Kajummm, ne yaptın tatlım raporunu alabildin mi???

canım ben gecen ay degıstırdım kurtköy emsey evıme yakın oldugundan tercıhım bu oldu.artık son kararım:)) ama umut hastanesınde yasadan önce istege baglı sezeryan 900 tl ıdı degısmedıyse zorunlu sezeryan 680 normal de 480dı yanlıs hatrlamıyorsam

iki hastanede anadolu yakasında hem ekonomik hem en iyi hastaneler mervişim
inşallah ağrısız sızısız rahat doğumlarımız olur bende düşünmeler başladı:18:

kızlar benim böbreğim ağrıyor hani hatırlarmısınız bilmiyorum ama benim böbreğim genişlemişti 5 gündür falan ara ara giriyor ağrrı doktorumu aradım buscopan kullan dedi ama ben ilaç kullanmak istemiyorum bol su içiyorum ama ağrım geçmedi bebeğime bir zararı varmıdır ki uf iinternet buscopanı okuyorum hamilelerin kullanması uygun değildir diyor kafam karışık canım yanıyor öyle yaniii

canımcım geçmiş olsun.. hiç bilgim yok, doktoruna danışmalısın..

Aysun evdedir.. Esra 5 günlük rapor almış evini yerleştiriyormuş.. Yaseminden benimde haberim yok malesef..

Ben 32 yaşındayım canım... Sınıra az kaldı yani :)

Ooo yeni ciciler gelmiş, iyi günlerde kullansın inşallah..:49::49:

32 mi waaooww tubiş ablaaaaa:23:
bende hep 30 da doğurmak istiodum ama 2 sene öncesi oldu kısmet :)

yirim ben bunuuuuuuuu:16:
geceliğini de iyi günlerde giy canım hayırlı olsun..
ben daha almadım ama süslü püslü bişey istiyorummmm

Selam kızlar nabersiniz?

Bizde haftasonu evden çıkmadık bi tek anneme gittim geldim,c.tesi-pazar evden çıkmadık kocişle ama naaptııkk,temizlik tabi kiii:1:

mis gibi otururuyorum valla,ama acaip yoruldum bu sefer hatta eşim maçlara daldı bende dizine yatıp uyumuş kalmışım,kalçam da ağrıyo ya..

He kızlar bu ay bebişlerimizin acaip kalsiyuma ihtiyacı varmış,malum kemikleşiyorlar artık dr um sütü,yoğurdu,peyniri sakın ihmal etmiyosun demişti..o yüzden sık sık yiyelim doğuma kadar.

Perş yine çağırdı artık sık sık gideceğiz ay çok heyecanlııııııııııııı:52:

Mozart dinliyorum bende kaç aydır..

niloşum ben aklıma esince yiyip içiyorum ama öle özen göstermiorum valla sen öle diosan
her akşam bi bardak süt içim bari soğuk soğuk..
benimki karnımın içinde coşuyor tutabilene aşk olsunn mozart dinlesem sakinleşir mi ki :1:

Kızlar lohusa taçlarınızı almayı unutmayın!!!
benim şimdi iki tane kırmızı var kayınvalidemin aldığı, resimlerini paylaşmıştımmm

$23.webp $Desktop33.webp

bi tane daha istiyorumda onu geceliğe uygun alalım diyorumm...?
gecelik rengime de karar verebilmiş degilimmm mor,pembe,beyaz aklımda olan renkler:26:
bi de kaç takım aldınız ? gecelik mi yoksa pijamalı bi şey mi bilgi verin banaaaaaaaa:92:

çok yoğunum bennnnn :(

tam olarak okuyamadan atlaya atlaya yazıyorummmmm
şimdi işlere gömülüyorumm yaa yetiştirmem gerekenler var:126:
arada ugrarımmmm:54:

Ben kuzuya şimdiden sarılmaya başlıyım o zaman :)))

aynen canım bende öyle düşünüyorum..

Selam kızlarr nabersiniz???
Biz son çalışma haftamıza girmiş olmanın mutluluğuyla aybaşı yoğunluğunu atlatmaya çalışıyoruz.
Kajummm, ne yaptın tatlım raporunu alabildin mi???

hadi gözün aydın canım artık evde rahat rahat vaktinizi geçirirsiniz bebişinle..
niloşum ben aklıma esince yiyip içiyorum ama öle özen göstermiorum valla sen öle diosan
benimki karnımın içinde coşuyor tutabilene aşk olsunn mozart dinlesem sakinleşir mi ki :1:

benim şimdi iki tane kırmızı var kayınvalidemin aldığı, resimlerini paylaşmıştımmm

Eki Görüntüle 501974 Eki Görüntüle 501975

gecelik rengime de karar verebilmiş degilimmm mor,pembe,beyaz aklımda olan renkler:26:
bi de kaç takım aldınız ? gecelik mi yoksa pijamalı bi şey mi bilgi verin banaaaaaaaa:92:

aynen sedefciğim valla bende öyle,ama süte yoğunlaştım bu sıralar.
başla tatlım şimdiden mozarta :34:

benim de ablam almış lohusa tacını çok cici bişey,bende 1 gecelik aldım ama 2.yi de pijama ve gecelik arasında kararsız kalıyorum.
naapsak ki:26:

iki hastanede anadolu yakasında hem ekonomik hem en iyi hastaneler mervişim
inşallah ağrısız sızısız rahat doğumlarımız olur bende düşünmeler başladı:18:

canımcım geçmiş olsun.. hiç bilgim yok, doktoruna danışmalısın..

32 mi waaooww tubiş ablaaaaa:23:
bende hep 30 da doğurmak istiodum ama 2 sene öncesi oldu kısmet :)

yirim ben bunuuuuuuuu:16:
geceliğini de iyi günlerde giy canım hayırlı olsun..
ben daha almadım ama süslü püslü bişey istiyorummmm

Hoşgeldin tatlımm :16:
Gecelik konusunda ben de kararsızım valla. Annem, iki tane gecelik takımın olsun sabahlıkla, kanaman olur da dışarı filan çıkarsa değiştirmen gerekebilir hastanedeyken dedi, pijama takımını da öyle hemen giyemezsin dikişin olursa zor olur ama yine de bir tane bulunsun dedi. Bakalım anne sözü dinliycem herhalde. Renk konusuna da karar veremedim halen. Pembe ve krem renklerinde almayı düşünüyorum ama koyu renkler olsa daha iyi olur gibime geliyor :44:

[/QU

canım çok güzel taçların ben kapalı olduğum için 1 tane aldım hem resim yüklemeyi bilmiyorum :17: ben iki tane pjama takımı aldım kasım olduğu için doğumdan sonra çok üşünüyormuş , ama birini kısa kollu birini uzun kollu aldım ikiside krem rengi ....

aslında kırmızı yada mor düşünüyordum , ama mordan zaten rengimiz kaçacak çirkin gösterir diye vazgeçtim , kırmızıda çok mu iddalı olur , birde dediğim gibi çok soluk olucağız , göz altlarımız mor mor olucak tamam makyaj yapacağım bende ama ne kadar kapatır bilemedim ben böyle düşünüp krem renginde karar kıldım anlayacağın esmerim bu arada :21::21::21::21:

aynen canım bende öyle düşünüyorum..

hadi gözün aydın canım artık evde rahat rahat vaktinizi geçirirsiniz bebişinle..

aynen sedefciğim valla bende öyle,ama süte yoğunlaştım bu sıralar.
başla tatlım şimdiden mozarta :34:

benim de ablam almış lohusa tacını çok cici bişey,bende 1 gecelik aldım ama 2.yi de pijama ve gecelik arasında kararsız kalıyorum.
naapsak ki:26:

Teşekkürler canımmm, valla evde olmayı çok istiyorum ama kilo alırım diye de korkmuyor değilim :9:

Off Lohusa tacından ben de çok istiyorum ama saf gibi iki ay önce gidip uzun saçlarımı bombeli küt kestirdim ve şu an daha yeni omuzlarımda. Çok pişmanım çünkü ne taç takılabiliyor ne de toka :50:
Son ay boyatıcam sanırım ama taç olarak ne taksam bilmiyorum. Saç bandı, kurdela gibi bişi daha iyi olur herhalde :44:

Teşekkürler canımmm, valla evde olmayı çok istiyorum ama kilo alırım diye de korkmuyor değilim :9:

Off Lohusa tacından ben de çok istiyorum ama saf gibi iki ay önce gidip uzun saçlarımı bombeli küt kestirdim ve şu an daha yeni omuzlarımda. Çok pişmanım çünkü ne taç takılabiliyor ne de toka :50:
Son ay boyatıcam sanırım ama taç olarak ne taksam bilmiyorum. Saç bandı, kurdela gibi bişi daha iyi olur herhalde :44:

rica ederim şekerim.

yok bee bende evdeyim kaç aydır 5 kg aldım topu topu,bünye meselesi biraz da..yürüyüş en iyi ilaç

ya bende bizim kocakarılar yüzünden 9 aydır neredeyse saçlarım belime geldi katları uzadı,kestiremiyorum.doğumdan sonra omuzlarımda önler uzun arkalar kısa kestireceğim,tam anne modeli olsun :34.

kırmızı kurdelalı saç bantları da var canım onlardan da alabilirsin şu bujitericilerde çok..

Back
X