- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 40
Biraz önce doktordan geldik kızımla uzun süredir görmemiştim çok mutlu oldum kızımı görünce 1300 kilo olmuş kuzum artıkbende 35 günde 2800 kg almışım ecem mahra'mızın sağlık durumu iyi şükür
ama ters hala doğum pozisyonuna geçmemiş
, vee en başından beri hep ters pozisyonda zaten hiç döndüğünü görmedik dedi doktorumuz , o yüzden yürümek , ayakta durmak , yorulmak ,iş yapmak yok ki dönsün artık dedi ,eğer yürüyüş yaparsan rahime bu pozisyonda oturabilir dedi :18::18: ecemimin saçlarını gösterdi doktorumuz bize
bu arada kuyruk sokumu ile ilgili konuştuk b vitamini kullanıcağım günde 2 kere , ama geçmezse 37 . haftada alttan muayene ederken kontrol edeceğim sakıncalı bir durum varsa normal doğum önermeye bilirim çünkü kuyruk sokumun kırılabilir dedi :18::18::18::18::18: artık 3 haftada bir gideceğiz 37 haftaya kadar sonra haftada bir , bir daha gittiğimde nst ye gireceğim , ve artık son 3 aya girdiğimiz için ilişki yasak dedi
sizede böyle bir şey söyledi mi doktorunuz merek ettim :26:
maşallahhh size:)
bizde dün gittik pazartesi günü 28+1 1350ydik. aynı gibiyizz:) benim oğluşum içinde dr. iyi dedi. ama ben 3800 almışımm:))) hemde 27 günde... amaan ya napiiym ne yesem yarıyor artık.beni 32. haftada çağırdı. birde biz hep başaşağı duruyoz zaten. ama ilişkiyi sormadım. artık bizede yasak olabilir.