burcuuu sen anlatırken ben nasıl heyecan yaptımmm :) halısı, perdesi, cibinlik ve avizesi arayışındayım bende :)
herşeyin en güzeli olsun istiyorum hep :) sanırım oda yerleşince bende çıkamıycam ordan :)
sabah işe gelirken perdecide küçük pembe çiçekli fonlar gördüm akşam uğrayp bakıcam galiba şeker gibi duruyolar :)
hatay yemekleri de nefis olur ben muhammarasına bayılırım mesela mmmmm
günaydın canım evet hamilelik zor gerçekten, işte onun için annelerin hakkı ödenmez..
Allah yardımcımız olsun..
dün akşam aşkımın toplantısı vardı 9 gibi geldi eve.. bende evde takıldım o gelene kadar..
sonra bi anda ÇEKİRDEK aşerdimmm :) aşkım hemen gidip çekirdek aldı bana ve bi paketi bitirene kadar yidimm :)
zor aldı elimden paketi tuzlu tuzlu oyyy cok güzeldi dudaklarım şişti ama yararlı olmadıgını biliorum:26:
bu sabaha mutlu uyandım cok güzel bi haber aldımmm

sizlerde ne var ne yok fıstık hatunlarımmmm...[/B]
günaydın canım sağol, evet çok heyecanlı değil mi? güzelmiş gördüğün perde bakalım biz neler göreceğiz. evimin perdesini yapan perdeciye gideceğiz, çok memnun kalmıştık, eminim yine güzel bişiler yapacak.
çekirdeğe başladı mı paket bitmeden duramazsın zaten, bide hamile olunca

nasılsa ödemin yok, bir kerelik tuzdan bişi olmaz. belli zaten mutlusun neşe katıyorsun topiğimize :)
günaydın herkese nasılsınız ben yaralıyım :) dün arkadaşa akşam oturmaya gidiyorduk gezerek gidelim dedim eşime yürüyüş olur diye benim neyime yürümek kaldırımdan aşağı inerken bi düştüm yanımda 2 kişi var tutamadılar secde eder gibi kapandım yere dizlerim kanadı gülsemmi ağlasam mı halime oturdum kaldım yerde ölece çok acıdı sızladı ama geçti şimdi korktum valla :)
geçmiş olsun canım ya. karnının üzerine düşmemişsin çok şükür, Allah korumuş. daha dikkatli olmalıyız diyorumda demin merdivenleri hoplaya zıplaya indim
Fıstıklar günaydınn nabersinizz

Yine çok sakin topiğimiz

Ben de her zaman ki çok yoğun bir şekilde çalıştırılıyorum, erkeklerle çalışmak zormuş gerçekten

Anlayamıyorlar bizim halimizden. Dün kaç kez merdiven inip çıktığımı hatırlamıyorum, 5 dakika oturamadım. Sanırım gidicem diye yapıyorlar böyle

Bir de muhasebe şefi sağolsun ağlattı beni.Alem kendini bişi zanneder olmuş anacım. Hepsini Allaha havale ediyorum

İyi ki canım kocacım var...Beni almaya iş çıkışıma geldi, moralimi düzeltmek için bi sürü şebeklik yaptı, yemeğe götürdü, gezdirdi

Allahım başımızdan eksik etmesin eşlerimizi ve tabi ki meleklerimizi
canım ya sen çok aklıma geliyorsun benim. zaten zor bir hamilelik geçiriyorsun bide böyle düşüncesiz insanlarla çalışıyorsun. bende erkeklerle çalışıyorum ama burdakiler çok iyi. dün öteki fabrikaya gittim yarım saatliğine, kimseye söylemedim, odama döndüğümde arkadaşlarım geldi bizde bişi oldu sandık, neden haber vermiyorsun diye. bende doğurdum geldim dedim :)))
o niye seni ağlatıyor bakayım? bu haldeki insan üzülür mü, neyseki bırakacaksın işi. eşinde ne yapsın valla şaşırdılar ne yapacaklarını.
bu arada ellerim çok fena canım. geceleri ağrı tavan yapıyor, dün ilk defa işaret parmağımda uyuşma hissettim, dedim milona demişti. sanırım artıyor sıkıntım. ellerimi kapatamıyorum, canım çok acıyor. klavyede yazmak kolayda elde yazı yazacağım zaman aklım çıkıyor. sen ne durumdasın?
günaydın kızlar...
dün akşamadan beri müthiş bel ağrısı çekiyorum..
bel ağrısı çeken var mı?
bel ağrısına çözümü olan...
ne zormuş ya...her işimi kendim yapıyodum oysaki düne kadar...
şimdi her iş bekliyo...mutfak bulaşık dolu...şu ağrı ne zaman geçer?nasıl geçer?
dün arabasını kurduk ana kucağını ay nasıl evdim bi bilseniz....çocuk gibi giirip çıkıp anakucağına bakıyom seviyom...
arabası olanlar ana kucağını monte etmek için baza alacakmısınız? 90 lira istediler bazaya....biz kararsızız....eşim sürekli emniyet kemeri bağlayamam ben diyo...bakalım...
buı arada benım anakucağı arabaya ters bağlanıyo yani çocuğun yüzü arka caödan dışarı bakar şekilde oluyo siiznkiler nasıl?
alırken hiç dikkat etmedıydım
geçmiş olsun canım. ya çok güzel dimi evde beşik olduğuna inanamıyorum ben hala :))) biz ayrı bir oto koltuğu almayacağız. onu takıp çıkaracağız. tabi şimdilik planımız bu :))
ayrıca ufak bebeklerin zaten koltuğa dönük durması gerekiyormuş, doğru koltuk almışsın canım.
canım selam, ohhh evdesin. oğlunla muhabbet ediyorsun haa :))) süper ya.
afiyet olsun. hediyen çok güzel, sağolsun nilt. güle güle kullan canım.