kızlar buda benimm hediyeemmm çok güzel çok begendimmmm teşekkürler cici annişş ve danacığı
Eki Görüntüle 411791
canım arkadaşımınn notunu harfiyen yazmak isterdim...hatta fotosunu eklemek ama onu iş yerimde panoma asmıştım...fotoları evde çekincee notu ekleyemiyorum...isim açıklayana ceaz olması sebebiylee...sadece hediyemii paylaşıyorum...
yeniden teşekkürlerrr güzell annişşEki Görüntüle 411299 Eki Görüntüle 411298 Eki Görüntüle 411297
çok cici bi hediye kutusu içinde hediyem
kapalıda olduğum için yaz aylarındaa çok kullanışlı olacak bi şal kuzum adınaaa teyzesiii tarafından alınan ve türkiye'nin taaaaa neresinden gönderilenn bu güzel hediye....
notumuzuda yarın ekliycemmm inşallahh...
kızlar buda benimm hediyeemmm çok güzel çok begendimmmm teşekkürler cici annişş ve danacığı
Eki Görüntüle 411791
canım arkadaşımınn notunu harfiyen yazmak isterdim...hatta fotosunu eklemek ama onu iş yerimde panoma asmıştım...fotoları evde çekincee notu ekleyemiyorum...isim açıklayana ceaz olması sebebiylee...sadece hediyemii paylaşıyorum...
yeniden teşekkürlerrr güzell annişşEki Görüntüle 411299 Eki Görüntüle 411298 Eki Görüntüle 411297
kapalıda olduğum için yaz aylarındaa çok kullanışlı olacak bi şal kuzum adınaaa teyzesiii tarafından alınan ve türkiye'nin taaaaa neresinden gönderilenn bu güzel hediye....
Eki Görüntüle 411791
Eki Görüntüle 411791
ah neredeee vah neredee bir bilebilsem ah neredeeee:)
çatlamak üzereyim meraktan ama gelmedi malesef :)
evet canım yaaa..arkadaşımm çokk uygun bi hediyee almışş bana kuzum adınaa..canımmm güle güle kullan... gönderen kişi seni güzel takip etmiş benceyeni kapanan birine gelebilecek en güzel hediye bence iyi günlerde kullannn
canım banada geldi hediyem bende kendi hediyemi pazartesi verdim kargoya....akşam inş...hediyemi giyip öyle resim koymayı düşünüyorum buraya
senin hediyen de ulaşmamışmıydıtatlım güle güle kullan çok şirinmiş
bakalım benim hediyem ne zaman ulaşacak.. meraktayımm. :26::26:
bulemsuuuuuuuuu
canım, mektubun, hediyen ve sen herşey çok güzel. el emeği hiçbirşeyin yerini tutamaz. gerçekten hediyeni duyunca sana çıkmak istemiştim. Allah bana bunu nasip etti. ve sen çok fenasın, hiççç anlamadım sana çıktığımı. kayınvalidemler bana anneler günü hediyesi aldılar ama ben bunu ilk anneler günü hediyem olarak kabul ediyorum.
hemen denedim. arkadaşım foto çekti. üzerimde iş formam var. onu çıkarmayı unutmuşum heyecandan :))) buradaki herkes bayıldı şalıma :)))
merak ediyorsun biliyorum. çokkkkkkkkkkkkkkkkkk beğendim. mektubunuda yayınlamak istedim. umarım sakıncası yoktur. kalbi güzel olan sensin, çok teşekkür ederim. buralar sıcak olur kalın yapma demiştim. sağol dikkate almışsın :)
Eki Görüntüle 411996 Eki Görüntüle 411997
ne olur bana kızma :) senden geldiğini söylemesemde şalı gören anlardı sen olduğunu, düşünsene sen bile mektubuna yazma gereği duymamışsın nickini :)))
bulemsuuuuuuuuu
canım, mektubun, hediyen ve sen herşey çok güzel. el emeği hiçbirşeyin yerini tutamaz. gerçekten hediyeni duyunca sana çıkmak istemiştim. Allah bana bunu nasip etti. ve sen çok fenasın, hiççç anlamadım sana çıktığımı. kayınvalidemler bana anneler günü hediyesi aldılar ama ben bunu ilk anneler günü hediyem olarak kabul ediyorum.
hemen denedim. arkadaşım foto çekti. üzerimde iş formam var. onu çıkarmayı unutmuşum heyecandan :))) buradaki herkes bayıldı şalıma :)))
merak ediyorsun biliyorum. çokkkkkkkkkkkkkkkkkk beğendim. mektubunuda yayınlamak istedim. umarım sakıncası yoktur. kalbi güzel olan sensin, çok teşekkür ederim. buralar sıcak olur kalın yapma demiştim. sağol dikkate almışsın :)
ne olur bana kızma :) senden geldiğini söylemesemde şalı gören anlardı sen olduğunu, düşünsene sen bile mektubuna yazma gereği duymamışsın nickini :)))
bulemsuuuuuuuuu
teşekkür ederim canım :109:canım güle güle kullan yakışmışş, bulemsu ellerine sağlık cnm,
burcu bu arada göbiş mi o ?
teşekkür ederim canım :109:yaaa bu ne güzel tevafukkk arkadaşımmm yaaabizim buralar sıcak olur demiştinnn fatmacım ne güzell değişiklikk yapmışş senin için burcucumm yaaa
bulemsumum ellerine emeğine, diline kalemine sağlıkk...sende güzel günlerde kullan...iş kıyafetin gir elbise gibi çıkmışş...şal ilede uyum sağlamışşş...süpersinn yinee
hadi bitir hemen işlerinide katıl aramızaaa teyzoşş özledikk sohbetleriniii
bulemsuuuuuuuuu
teşekkür ederim canım :109:bulemsu eline emeğine sağlık çok şık bir hediye...
beğendiğin için teşekkür ederim canım :109:ayy ne güzel olmuş... valla bulemsu nediyim... harika yapmışsın maşallah eline emeğine sağlık
burcu canım iyi günlerde kullan canım....
evet benim olduğumu kim olsa anlardı değil mi
güle güle kullan canım en sona sen ve ben kalmıştım kendi kendime yollayamıyacağım için sen bana çıktın kurada
demek ki ben şalı örmeye başladığım da o kadar kalpten istemişsin ki nasip sanaymış
rengini umarım beğenmişsindir :103:
ve yerinde durmayan birisi olduğun nasıl belli işin elimden kaydı gitti o kadar kolay ördüm yani
valla belli edeceğim diye çok korktum işin acıkcası :89:
yaaa bu ne güzel tevafukkk arkadaşımmm yaaabizim buralar sıcak olur demiştinnn fatmacım ne güzell değişiklikk yapmışş senin için burcucumm yaaa
bulemsumum ellerine emeğine, diline kalemine sağlıkk...sende güzel günlerde kullan...iş kıyafetin gir elbise gibi çıkmışş...şal ilede uyum sağlamışşş...süpersinn yinee
hadi bitir hemen işlerinide katıl aramızaaa teyzoşş özledikk sohbetleriniii
canım güle güle kullan yakışmışş, bulemsu ellerine sağlık cnm,
burcu bu arada göbiş mi o ?
yaaaaaa ağlıcam ben burda mutluluktan şimdi :))) hepiniz herşey çok güzel.
canım yaa sen harika bir insansın. taaa burdan alıyorum senden o güzel enerjiyi. hatırlarsan kova burcuyum dediğinde bile sana konduramamıştım.
eline bin kere sağlık. ne kadar beceriklisin. ne güzel işlemişsin. kısmet işte demek ikimiz kaldık kurada :)))
rengini çok beğendim. yani baksana ne kadar güzel. sen çok hareketli, işi rast giden biri demek ki diyince hiçç aklıma bile gelmedi. hayatımı düşündüm sorunlarımı o kişi ben olamam dedim :))
canım sağol. ne tatlı değil mi? evet iş kıyafetim gri neden? burada ki pislik anlaşılmasın diye:)))) sıkıldım bende bitsin bu işler hayırlısıyla artık.
canım çok teşekkür derim.
ya 2 gündür göbeğim pörtledi. midem düzeldi ya çok fazla süt içiyorum. sanırım şişkinlik yapıyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?