çok şık şalın güzel günlerde kullan
ayy ne güzel olmuş... valla bulemsu nediyim... harika yapmışsın maşallah eline emeğine sağlık
burcu canım iyi günlerde kullan canım....
teşekkür ederim canım :109:
teşekkür ederim canım :109:
değişiklik yapmam gerekti evet rahat kullanabileceği bir şey olsun istedim doğum yaptığında omuzlarını örter bu şalla inşş burcum:112:
evet canım sona sen ve ben kaldım :114:ben bile şaşırdım senin adını görünce demek ki dedim kalpten istemiş :107:yaaaaaa ağlıcam ben burda mutluluktan şimdi :))) hepiniz herşey çok güzel.
canım yaa sen harika bir insansın. taaa burdan alıyorum senden o güzel enerjiyi. hatırlarsan kova burcuyum dediğinde bile sana konduramamıştım.
eline bin kere sağlık. ne kadar beceriklisin. ne güzel işlemişsin. kısmet işte demek ikimiz kaldık kurada :)))
rengini çok beğendim. yani baksana ne kadar güzel. sen çok hareketli, işi rast giden biri demek ki diyince hiçç aklıma bile gelmedi. hayatımı düşündüm sorunlarımı o kişi ben olamam dedim :))
canım sağol. ne tatlı değil mi? evet iş kıyafetim gri neden? burada ki pislik anlaşılmasın diye:)))) sıkıldım bende bitsin bu işler hayırlısıyla artık.
canım çok teşekkür derim.
ya 2 gündür göbeğim pörtledi. midem düzeldi ya çok fazla süt içiyorum. sanırım şişkinlik yapıyor :)))
güzel anneler burcum ve ben cezadan muafızsakın bize kızmayın zaten tahmin de ederdiniz burcunun hediyesini görünce
güzel anneler burcum ve ben cezadan muafızsakın bize kızmayın zaten tahmin de ederdiniz burcunun hediyesini görünce
evet canım sona sen ve ben kaldım :114:ben bile şaşırdım senin adını görünce demek ki dedim kalpten istemiş :107:
güle güle iyi günlerde kullan canım benim
inan bana işin su gibi aktı gitti sen o sorunları hiç görme
rabbim herkese sorun verir ama sevdiğine çıkacak yoluda hemen verir bence sende bu insanlardansın:80:
sana hep kötü kova buçları gelmiş de ondan şimdiden sonra kova burcunuda seversin sen
göbüşe gelincebak bebişin kendi adına yollanan hediyenin geldiğini görünce benimde sahneye çıkma zamanım geldi dedi ve kendini belli etti demek ben burdayım diye
çıksın tabi ya biraz yakışmışşş tatlımm göbişinnde
hayır nedenmişşşşşşsöylemeseydiniz yinedee cezaa var sizeeeee
teşekkür ederim :79:sen yününü al canım ben anlatırım sana resimlerim de aynı şaldan 2 siparişim var zaten onları yaparken resimleyim inşş:129:bulemsu ellerine sağlık ne kadar güzel örmüşsün
bi araörerken yapma aşamalarının fotolarını koyarsan çok memnun olurum. e bizim doğum çantamız şalsız mı kalsın
teşekkür ederim :79:sen yününü al canım ben anlatırım sana resimlerim de aynı şaldan 2 siparişim var zaten onları yaparken resimleyim inşş:129:
ama dediğim gibi sen yünü al ben anlatırım sana :102:
2 yumak olacak ama canım bir de 6 nolu şiş olacak hazır et ben sana sayıları vereyimkız yünüm hazırrrrrr hemide pırıltılı
teşekkür ederim :79:sen yününü al canım ben anlatırım sana resimlerim de aynı şaldan 2 siparişim var zaten onları yaparken resimleyim inşş:129:
ama dediğim gibi sen yünü al ben anlatırım sana :102:
2 yumak olacak ama canım bir de 6 nolu şiş olacak hazır et ben sana sayıları vereyim
fark etmez canım ışıltılı ip olsun yeter şalın üst kısmını iki kat iple örmemiz gerekiyor modelin daha hoş olması için
sen ışıltılı ipten 2 yumağı hazır et başlayalım şalına
6 no lu şiş sart birde ama 5 nolu şişide kullanacağız sonra
en son da tığ işi yapacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?