2012 Kasım Annelerinin Anneler Günü Hediyeleri (yeni)

çok şık şalın güzel günlerde kullan

teşekkür derim canım. :)

ayy ne güzel olmuş... valla bulemsu nediyim... harika yapmışsın maşallah eline emeğine sağlık

burcu canım iyi günlerde kullan canım....

çok güzel örmüş ya. teşekkür ederim.

örterim canım. doğum çantama koyacağım şalımı. :))

evet canım sona sen ve ben kaldım :114:ben bile şaşırdım senin adını görünce demek ki dedim kalpten istemiş :107:
güle güle iyi günlerde kullan canım benim
inan bana işin su gibi aktı gitti sen o sorunları hiç görme
rabbim herkese sorun verir ama sevdiğine çıkacak yoluda hemen verir bence sende bu insanlardansın:80:
sana hep kötü kova buçları gelmiş de ondan şimdiden sonra kova burcunuda seversin sen
göbüşe gelince bak bebişin kendi adına yollanan hediyenin geldiğini görünce benimde sahneye çıkma zamanım geldi dedi ve kendini belli etti demek ben burdayım diye

güzel anneler burcum ve ben cezadan muafız sakın bize kızmayın zaten tahmin de ederdiniz burcunun hediyesini görünce

Allah insana çözümsüz dert vermesin. sağol canım.

valla bebiş oradan bende burdayım demiş :)))

çıksın tabi ya biraz yakışmışşş tatlımm göbişinnde

sağol canım. çıksın artık yeter :))

güzel anneler burcum ve ben cezadan muafız sakın bize kızmayın zaten tahmin de ederdiniz burcunun hediyesini görünce

senin zaten muaf olman lazım. çünkü sen organize ettin. kim kime çıktı biliyorsun zaten. ee bende senin kontenjanından muafım :))

ayyy sana ne gelecek acaba :) eminim çok beğeneceksin. çünkü topikteki herkes bu işi çok ciddiye aldı. özen gösterdi.

evet herkes özenerek yaptı hediyesini bebişler için olanı hiç düşünemiyorum artık nasıl özenir anneler teyzoş olaraktan yapacakları hediyeye
bakalım senin hediyen bugun ulaşacak mı acaba

bulemsu ellerine sağlık ne kadar güzel örmüşsün
bi araörerken yapma aşamalarının fotolarını koyarsan çok memnun olurum. e bizim doğum çantamız şalsız mı kalsın

bulemsu ellerine sağlık ne kadar güzel örmüşsün
bi araörerken yapma aşamalarının fotolarını koyarsan çok memnun olurum. e bizim doğum çantamız şalsız mı kalsın
teşekkür ederim :79:sen yününü al canım ben anlatırım sana resimlerim de aynı şaldan 2 siparişim var zaten onları yaparken resimleyim inşş:129:
ama dediğim gibi sen yünü al ben anlatırım sana :102:

kız yünüm hazırrrrrr hemide pırıltılı

Son düzenleme:

şu an yavrucazıma battaniye örüyorum
sen şalı resimleyebne kadar onu bitiririm inşallah.. çok sağol yardımcı olacağın için

2 yumak olacak ama canım bir de 6 nolu şiş olacak hazır et ben sana sayıları vereyim

amanin oncacık şeye 2 yumak mı gidiyor.. o zaman benim tekrar ip almam lazım. bide şişim yoktu 6 numara
ben bi yumak ve 5 numara şişle aradan çıkarırım diyordum
o zaman yün markasıda söyle bari gız bacım

fark etmez canım ışıltılı ip olsun yeter şalın üst kısmını iki kat iple örmemiz gerekiyor modelin daha hoş olması için
sen ışıltılı ipten 2 yumağı hazır et başlayalım şalına
6 no lu şiş sart birde ama 5 nolu şişide kullanacağız sonra
en son da tığ işi yapacağız

tamam canım çok sağol
ben hazır edince sana haber ederim

bende istiyorum hediyemi yarında gelmesse pazartesiye kalacak /

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…