Eki Görüntüle 412951 Eki Görüntüle 412951
Canım tekrar çok teşekkür ederim. Resmi çektikten sonra giydim çok da yakıştı
Giyilmiş fotosunu da eklerim bir ara (göbüş resmi çekerken :) )
güle güle, güzel günlerde giy canımcım..Eki Görüntüle 412951 Eki Görüntüle 412951
güle güle giy canım. göbişin büyüsün doldursun tshirtünü :)
tatlım iyi günlerde kullan...
çokkk ciciiiiigüle güle kullannn canımmm...oğluşunn doldursuunn göbüşünüüü...foto yolla bizee bu cici t-shirtlee
alan arkadaşında eline sağlık, kesesine bereket
güle güle, güzel günlerde giy canımcım..
nu hamile t-shırt'leri çok rahatmış gerçekten. Doğru düzgün yaz gelsede giyebilsek. Dün akşam giydim nasıl rahat nasıl anlatamam.. Sağolun kızlarr :))güle güle giy canım
ayy çok şeker ya bize de gelsin ya:)
alan arkadaşıma çok ama çok çok teşekkür ediyorum. bir de oğluşuma minicik bir tişört var ama onun resmi yoktu koyamadım çekebilirsem koyarım kızlar. notunu da hep saklayacağım çok duygulandım çok güzeldi çok teşekkür ederim :)
url=http://www.lcwaikiki.com/model.aspx?modelId=1636108&optionId=363827]LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Bluz - NAVY[/url]
kızlar yalnız LCW'de hamile tişörtü bırakmamışızzz dahada zengin oldular sayemizdeee
canım güle güle giy alan kişi erkek annesini bilmişte almış canım, iyi günlerde gyin
evet tatlım ama yok ki başka mağazalarda hamile bölümü, valla şimdi H&m'nin sitesine bakıyorum antika antika şeyler, biraz spor bir şey ararsan bir tek LCW'da var..
hakkaten öyle canım, hele oğluşuma aldığı tişörtü gör yersin resmen ham diyeeeanne seni seviyorum yazıyor üstünde minnacık ya :)
evet canım ya maalesef yok kotonu gezdim yok mangoda yok
Ge-Be var ankarada cepada orası da baya pahalı LCW'ya göre. diyorum bir kaç ay giyeceğim bu kadar para vermeyeyim...
ya evet canım bende onu anlamıyorum normal pantolunun beline lastik ekliyorlar ve bez üzerine kat kat para koyuyorlar saçma geldi banada
valla ya.. zaten düğün, hamilelik ve bebek sektöründe insanı acayip kullanıyorlar... tüm duygularını insanın sömürüyorlar.. çok paramızı alıyorlar buna sinir oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?