2012 Kasım Annelerinin Anneler Günü Hediyeleri (yeni)

Canım tekrar çok teşekkür ederim. Resmi çektikten sonra giydim çok da yakıştı
Giyilmiş fotosunu da eklerim bir ara (göbüş resmi çekerken :) )

güle güle giy canım. göbişin büyüsün doldursun tshirtünü :)

Hafiften dolduruyor bileee.. :)

tatlım iyi günlerde kullan...

çokkk ciciiiii güle güle kullannn canımmm...oğluşunn doldursuunn göbüşünüüü...foto yolla bizee bu cici t-shirtlee
alan arkadaşında eline sağlık, kesesine bereket

güle güle, güzel günlerde giy canımcım..

güle güle giy canım
nu hamile t-shırt'leri çok rahatmış gerçekten. Doğru düzgün yaz gelsede giyebilsek. Dün akşam giydim nasıl rahat nasıl anlatamam.. Sağolun kızlarr :))

alan arkadaşıma çok ama çok çok teşekkür ediyorum. bir de oğluşuma minicik bir tişört var ama onun resmi yoktu koyamadım çekebilirsem koyarım kızlar. notunu da hep saklayacağım çok duygulandım çok güzeldi çok teşekkür ederim :)

url=http://www.lcwaikiki.com/model.aspx?modelId=1636108&optionId=363827]LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Bluz - NAVY[/url]

Son düzenleme:
hepiniz güzel günlerde kullanın cicişlerinizi kızlar çok güzeller... birde benim hediyem gelse hala gelmedi (

canım güle güle giy alan kişi erkek annesini bilmişte almış canım, iyi günlerde gyin

kızlar yalnız LCW'de hamile tişörtü bırakmamışızzz dahada zengin oldular sayemizdeee

evet tatlım ama yok ki başka mağazalarda hamile bölümü, valla şimdi H&m'nin sitesine bakıyorum antika antika şeyler, biraz spor bir şey ararsan bir tek LCW'da var..

canım güle güle giy alan kişi erkek annesini bilmişte almış canım, iyi günlerde gyin

hakkaten öyle canım, hele oğluşuma aldığı tişörtü gör yersin resmen ham diyeee anne seni seviyorum yazıyor üstünde minnacık ya :)

evet canım ya maalesef yok kotonu gezdim yok mangoda yok

ya evet canım bende onu anlamıyorum normal pantolunun beline lastik ekliyorlar ve bez üzerine kat kat para koyuyorlar saçma geldi banada

valla ya.. zaten düğün, hamilelik ve bebek sektöründe insanı acayip kullanıyorlar... tüm duygularını insanın sömürüyorlar.. çok paramızı alıyorlar buna sinir oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…