2012 Kasım Annelerinin Anneler Günü Hediyeleri (yeni)

LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Body - STONE MELANGE
benim hediyemde geldi :)) çok teşekkür ederim artık açıklayabiliriz sanırım kimin kime gönderdiğini.. bana gönderen ensarnaz birde not yazmış:
merhaba canım anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum. oğlunla, eşinle ve bebişinle mutlu günler geçirmeni diliyorum ensarnaz
çok teşekkürler tatlım bendede sana gelsin aynı dilekler...

kızlar fotoları yeniden çektim. ve ekliyorum:)
bana hediyelerim esraa86 arkadaşımdan geldi. kendisi çok güzel içten bir de not yazmış. çok teşekkür ederim canım.

By er_ca at 2012-05-14

By er_ca at 2012-05-14

By er_ca at 2012-05-14

içeriği oldukça dolu bir hediye:) hepsine bayıldım kolyem,ojem,çorabım,tokam,cilt maskem, ve cici hediye kutum:)

bendetesekkür ederim canım daha iyileri daha güzelleri senin olsun tatlım...umarım beğenmişsinidir bir başkasına hesiye almak çok zor bir şey....

er_ca güle güle kullan hediyelrini canım esranında yüreğine sağlık........

tatlımmm kavuştun sonunda hediyenee iyi günlerde kullanılsın inşallahhh.

canımmm beğenmenee inan çok ama çok sevindimmm.... güzel günlerde kullan inşallah....

bendetesekkür ederim canım daha iyileri daha güzelleri senin olsun tatlım...umarım beğenmişsinidir bir başkasına hesiye almak çok zor bir şey....

tabiki beğendim tekrar teşekkür ederim ewet başkasına hediye almak gerçekten çok zor zevkii bilmiyince insan tereddüt ediyor :) er_ca sende güzel günlerde kullan esranında kesesine bereket çok güzel hediyen

ben hediyemi gönderdiğim arkadaşımdan geri dönüş alamadım..ne de foto ekledi kargo bilgilerine göre eline ulaştı gözüküyor..umarım herşey yolundadırr hayatındaa:26: uzun zamandırda girmiyorr... ALMİNA-GÖKSU haber bekliyorum senden

kaju80 nin lavinya27 ye olan hediyesi lcwaikiki den bir bluz ama resime ulaşamıyorum

umarım olmuştur. tişört bu ama oğluşuma aldığı bu değil buna benziyor. üzerinde ANNE SENİ SEVİYORUM yazıyor çok güzel tekrar teşekkür ediyorum KAJU'ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…