LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Body - STONE MELANGE
benim hediyemde geldi :)) çok teşekkür ederim artık açıklayabiliriz sanırım kimin kime gönderdiğini.. bana gönderen ensarnaz birde not yazmış:
merhaba canım anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum. oğlunla, eşinle ve bebişinle mutlu günler geçirmeni diliyorum ensarnaz
çok teşekkürler tatlım bendede sana gelsin aynı dilekler...
kızlar fotoları yeniden çektim. ve ekliyorum:)
bana hediyelerim esraa86 arkadaşımdan geldi. kendisi çok güzel içten bir de not yazmış. çok teşekkür ederim canım.
By er_ca at 2012-05-14
By er_ca at 2012-05-14
By er_ca at 2012-05-14
içeriği oldukça dolu bir hediye:) hepsine bayıldım kolyem,ojem,çorabım,tokam,cilt maskem, ve cici hediye kutum:)
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Body - STONE MELANGE
benim hediyemde geldi :)) çok teşekkür ederim artık açıklayabiliriz sanırım kimin kime gönderdiğini.. bana gönderen ensarnaz birde not yazmış:
merhaba canım anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum. oğlunla, eşinle ve bebişinle mutlu günler geçirmeni diliyorum ensarnaz
çok teşekkürler tatlım bendede sana gelsin aynı dilekler...
kızlar fotoları yeniden çektim. ve ekliyorum:)
bana hediyelerim esraa86 arkadaşımdan geldi. kendisi çok güzel içten bir de not yazmış. çok teşekkür ederim canım.
By er_ca at 2012-05-14
By er_ca at 2012-05-14
By er_ca at 2012-05-14
içeriği oldukça dolu bir hediye:) hepsine bayıldım kolyem,ojem,çorabım,tokam,cilt maskem, ve cici hediye kutum:)
bendetesekkür ederim canım daha iyileri daha güzelleri senin olsun tatlım...umarım beğenmişsinidir bir başkasına hesiye almak çok zor bir şey....
kaju80 nin lavinya27 ye olan hediyesi lcwaikiki den bir bluz ama resime ulaşamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?