Eki Görüntüle 413090
işte benim hediyemmm terlikler ortapetik tam hamile terliği yani çoook çoook teşekkür ederim arkadaşım kesene eline yüreğine sağlık
Eki Görüntüle 413090
işte benim hediyemmm terlikler ortapetik tam hamile terliği yani çoook çoook teşekkür ederim arkadaşım kesene eline yüreğine sağlık
aynen canımm LCW hem rahat güzel hemde halka hitap ediyor
teşekkür ederimçok tatlılar canım güle güle kullanbu arada çok uyanıksın heee isim belli olmasın diye kağıdın üstüne yaymışsın hediyeleriii
teşekkür ederim canım yazılan not da çok güzelgüle güle kullan canım çok güzeller el emeği hepsi:)
Eki Görüntüle 413090
alan arkadaşıma çok ama çok çok teşekkür ediyorum. bir de oğluşuma minicik bir tişört var ama onun resmi yoktu koyamadım çekebilirsem koyarım kızlar. notunu da hep saklayacağım çok duygulandım çok güzeldi çok teşekkür ederim :)
url=http://www.lcwaikiki.com/model.aspx?modelId=1636108&optionId=363827]LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Bluz - NAVY[/url]
Eki Görüntüle 413090
Eki Görüntüle 413090
güle güle giy canım hediyeni gönderen arkadaşın kesesine bereketEki Görüntüle 412951 Eki Görüntüle 412951
Canım tekrar çok teşekkür ederim. Resmi çektikten sonra giydim çok da yakıştı
Giyilmiş fotosunu da eklerim bir ara (göbüş resmi çekerken :) )
hediyen geldmi kız bende seni sormuştum az evvelalan arkadaşıma çok ama çok çok teşekkür ediyorum. bir de oğluşuma minicik bir tişört var ama onun resmi yoktu koyamadım çekebilirsem koyarım kızlar. notunu da hep saklayacağım çok duygulandım çok güzeldi çok teşekkür ederim :)
url=http://www.lcwaikiki.com/model.aspx?modelId=1636108&optionId=363827]LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Bluz - NAVY[/url]
Güle güle giy ve giydir tatlımm.. Sağlıklı mutlu günlerde inşallah
Kızlarr hediyeleriniz çoook güzelll hepiniz güle güle kullanın inşallahhhHiç görmediğimiz, bebeklerimiz vasıtasıyla tanıdığımız kişilerden, yine bebeklerimiz adına hediye almak çok güzel bir duygu olsa gerek. Bakalım inşallah bu akşam hediyemi aldığımda ben de tadacağım bu duyguyu :18:
ya valla o kadar değişik oluyor ki ben ağladım hatta iş yerinde arkadaşlarım bile ağladı. çok değişik bir duygu insan çok mutlu oluyor:)
güle güle giy canım hediyeni gönderen arkadaşın kesesine bereket
hediyen geldmi kız bende seni sormuştum az evvel
güle güle giyin hediyeleriizi hem bebeğin hem sen gönderen kişinin de kesesine bereket
Eki Görüntüle 413090
İşte budaa benim hediyem harika kokular geliyor paketimden rengarenk desen desen sabunlar var içinde şuan odam harika kokuyor arkadaşım çok değiişşik çok güzel bir hediye oolmuş çok teşekkür ederiiiimmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?