2012 Kasım Annelerinin Anneler Günü Hediyeleri (yeni)

işte benim hediyemmm terlikler ortapetik tam hamile terliği yani çoook çoook teşekkür ederim arkadaşım kesene eline yüreğine sağlık

aynen canımm LCW hem rahat güzel hemde halka hitap ediyor

evet dediğin gibi canım.. normalde çok girmezdim lcw'ya ben ama bu yıl baktım hırkalar falan çok güzel ve abrtılmıyor hele şu hamile kıyafetlerinde benden 10 puan aldı. hem kaliteli, hem çeşit çok, hem de çok uygun ben çok sevdim valla :)

çok tatlılar canım güle güle kullan bu arada çok uyanıksın heee isim belli olmasın diye kağıdın üstüne yaymışsın hediyeleriii
teşekkür ederim evet canım isimi belli edermiyim hiçççç

güle güle kullan canım çok güzeller el emeği hepsi:)
teşekkür ederim canım yazılan not da çok güzel
arkadaşım üç çocuğum adına üç hediye yollamış bana sağolsun varolsun

Eki Görüntüle 413090
işte benim hediyemmm terlikler ortapetik tam hamile terliği yani çoook çoook teşekkür ederim arkadaşım kesene eline yüreğine sağlık

canımm güle güle kullan. terliklerin çok güzelmiş. bende böyle bişi alayım olmadı. eee sana torpil olacak tabi. organizatörümüzsün sen

teşekkür ederim efenimmm
evet canım benim büyük sıpamla ayak nomuz aynı olunca anne benim olsun terlik dedi hemen
organizatör olduğum için torpil olmasın haksızlık olur 3 çocuk adına 3 hediye olsun gönlüm rahat olsun

Güle güle giy ve giydir tatlımm.. Sağlıklı mutlu günlerde inşallah

Kızlarr hediyeleriniz çoook güzelll hepiniz güle güle kullanın inşallahhh Hiç görmediğimiz, bebeklerimiz vasıtasıyla tanıdığımız kişilerden, yine bebeklerimiz adına hediye almak çok güzel bir duygu olsa gerek. Bakalım inşallah bu akşam hediyemi aldığımda ben de tadacağım bu duyguyu :18:

Eki Görüntüle 412951 Eki Görüntüle 412951

Canım tekrar çok teşekkür ederim. Resmi çektikten sonra giydim çok da yakıştı
Giyilmiş fotosunu da eklerim bir ara (göbüş resmi çekerken :) )
güle güle giy canım hediyeni gönderen arkadaşın kesesine bereket
hediyen geldmi kız bende seni sormuştum az evvel
güle güle giyin hediyeleriizi hem bebeğin hem sen gönderen kişinin de kesesine bereket

Güle güle giy ve giydir tatlımm.. Sağlıklı mutlu günlerde inşallah

amin canım inşallah:) hepimiz inşallah:)

güle güle giy canım hediyeni gönderen arkadaşın kesesine bereket

hediyen geldmi kız bende seni sormuştum az evvel
güle güle giyin hediyeleriizi hem bebeğin hem sen gönderen kişinin de kesesine bereket

İşte budaa benim hediyem harika kokular geliyor paketimden rengarenk desen desen sabunlar var içinde şuan odam harika kokuyor arkadaşım çok değiişşik çok güzel bir hediye oolmuş çok teşekkür ederiiiimmm....

Eklentiler

• $Fotoðraf0190.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 57
  • $Dup(1)Fotoðraf0197.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
ya arada bebişimin resmini tekrardan yüklemişim tabiki o da bana rabbim tarafından verilen en büyük hediye

harika kokuları olan hediyeni severek koklayarak kullan beysal gönderen arkadasın da zevkine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…