İşte budaa benim hediyem harika kokular geliyor paketimden rengarenk desen desen sabunlar var içinde şuan odam harika kokuyor arkadaşım çok değiişşik çok güzel bir hediye oolmuş çok teşekkür ederiiiimmm....
İşte budaa benim hediyem harika kokular geliyor paketimden rengarenk desen desen sabunlar var içinde şuan odam harika kokuyor arkadaşım çok değiişşik çok güzel bir hediye oolmuş çok teşekkür ederiiiimmm....
ben geldim topiğinize katılabilirmiyim :)
Eki Görüntüle 413464 kızlar bu da benim hediyem ...yeniden tesekkkür ediyorum çok severek kullanacağım bi tişört
Çook teşekkür ediyorummm, tamm benlik ve bebişimlikkkBirbirimiz hiç tanımıyoruz ama verdiğimiz emeğin ve mutluluğun yerini hiçbir şey tutamaz bence. İyi ki yapmışız böyle bir organizasyon
Eki Görüntüle 413526 Eki Görüntüle 413527
Eki Görüntüle 413528 Eki Görüntüle 413529
güle güle kullan canım :)
kızlar işte benim hediyem, biraz gecikmeli atabildim kusura bakmayın haftasonu kayınvalidemlerdeydim netlerinde arıza varmış giremedim,
hediyemi adlım duygulandım güzel bir anneler günüydüyavrumuda gördümmmm
hediyeyi alan arkadaşa çokkkkkkkkkkkkk teşekkür ediyorum çok beğendimmm yürektenn, tam sevdiğim gibi, işe giderkende giyebilirim , hele üstündeki dantel tarzı kızma bayıldım canım, çok zarifsinnn yüreğine sağlık, cebine bereket.
Eki Görüntüle 415170 Eki Görüntüle 415171 Eki Görüntüle 415172
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?