2012 Kasım Annelerinin Anneler Günü Hediyeleri (yeni)

vaowww süpermiş canım yaaa güle güle kullannn... tertemiz koksunnn evinnnnn

güle güle kullan canım göbüşün içinde kocaman olsun inşşş

Çook teşekkür ediyorummm, tamm benlik ve bebişimlikkk Birbirimiz hiç tanımıyoruz ama verdiğimiz emeğin ve mutluluğun yerini hiçbir şey tutamaz bence. İyi ki yapmışız böyle bir organizasyon

Son düzenleme:
güle güle kullan canım beklediğine deymiş valla kargo biraz sıkıntı yapsada hediyeye bayıldımmm nasıl güzel bir takı bu böyle gönderen arkadasın kesesine bereket zevkine sağlık
bebişin çoraplarıda mükemmellll

Son düzenleme:
vee benim cici hediyelerim:)

By er_ca at 2012-05-11

By er_ca at 2012-05-11

ve hemen sürdüğüm ojelerimle takmış olduğum kolyem hepsi birbirinde uyumlu ve şık. çok teşekkür ederim canımmm

By er_ca at 2012-05-11

milano güzel günlerde kullan çok şık çok zarif hediyen bebişinde sağlıklı günlerde giysin inşallah

bitek ben mi kaldım hediyesini alamayan (( hekesten önce ben gönderdim ama hediyem hala elime ulaşmadı

kızlar işte benim hediyem, biraz gecikmeli atabildim kusura bakmayın haftasonu kayınvalidemlerdeydim netlerinde arıza varmış giremedim,

hediyemi adlım duygulandım güzel bir anneler günüydü yavrumuda gördümmmm
hediyeyi alan arkadaşa çokkkkkkkkkkkkk teşekkür ediyorum çok beğendimmm yürektenn , tam sevdiğim gibi, işe giderkende giyebilirim , hele üstündeki dantel tarzı kızma bayıldım canım, çok zarifsinnn yüreğine sağlık, cebine bereket.

Eklentiler

• $hediyem.webp
    14 KB · Görüntüleme: 124
  • $hdiyem.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 142

canım çok güzel bir bluz. rengine bayıldım. güle güle kullan.

herkesin hediyesi çok güzel. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…