2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

çok güzemiş güle güle kullanırsınız inşallah...hangi markanın bunlar canım ?

bizimde cinsiyet belli olsada bizde alsak, iki önlük ve birkaç çoraptan başka birşey alamadım daha

sağl canım yaa, bende haftasonu çorap ve eldiven almıştım :) bu gün dayanamadım ufaktan alıp koyacağım hevesliyim, ortak renklerden bir iki parça alabilirsin

ayyyy yeriiiiiiimmmm acaip heveslendim kızzz ben de mi baksam ama net değil daha bizim. gerci ortak renk alabilrim.canım güle güle giysin yavruşunn inşAllahhhhh

çok şekerrr yaaa dimi, heveslenmiyecek gbi değil :) valla tutamadım kendimiiiii içinde hayal etsene pamukk gibi, ortak renkler alabilirsin bencede

yerim onun ciclerini ya pek tatlı maşallah :)

teyzesiii limangodan sen de bak seninde belli tosununa çok yakışır

limangoda çok uygun battaniyelerde var hepsi 10 lira onlardanda öneririm 2 tane aldım bende

evet cnım yavaştan almaya başladıkk işte

ayy güzel güzel giydsirmekte nasip olur inşallah. maşallah canım hepsi çok güzel.

ben daha beklemedeyim :)

Allah sağlıklar sıhhatle iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin inşaallah..

çok teşekkürler kızlar, beğendiğinize sevindim, aminnnnnn inş., hepbirlikte bebişlerimizi güzel güzel giydiricez inş.

çok güzeller ya bayıldım:) hele bornoza aşık oldum. teyzoşu da benim oğluşuma almıştı o zamanda aşık olmuştum çok şirinler, güzel günlerde güle güle kullansın annişleri:)

çok güzeller ya bayıldım:) hele bornoza aşık oldum. teyzoşu da benim oğluşuma almıştı o zamanda aşık olmuştum çok şirinler, güzel günlerde güle güle kullansın annişleri:)

senin oğluşundaa güle gülee kullansınn canım..teyzesininde eline sağlıkk:) ben böylee denizci figürlü şeyleri çok seviyorum..lacivert kırmızı beyaz üçlüsüne bayılırım...buluncada kaçırmak istemedim...

kızlar benimde oğulcuğum olacakmış artık alışverişe başlayacağız bütün hepsini paylaşacağım sizlerle
çok hevesim var

arkadaşlar bende kasımda doğum yapacağım daha cinsiyetimiz belli olmadı bende sizler gibi çok heveslıyım ılk çocuğum ve 5 yıl sonra oldu inş 5 aylık olalımda öyle almak istiyorum artık burda sızden fikir alırım

canım yeni gördüm oğluşunun cicişlerini. hepsi çok güzel. allah güzel günlerde giydirmek nasip etsin inşallah. o bornozun terliklerini yiyebilir miyim?

evet cınsıyetını henuz bılmıyorum ama turkuaz rengınde hastane cıkısı aldım umarım bebegıme gıydırmek nasıp olur bebısıme aldıgım ılk urun:))

unnado.com dan 53 tlye aldım

Son düzenleme:
canım bende yeni görüyorum bayıldım aldıklarına bornoz takımı tam bir harika renkleri filan terlikelri ayy yerim ben onu

çok güzelmiş canım özellikle rengi harika iyi günlerde giydir bebişine

mrb arakdaşlar ben 18 haftama girdim ve bebeğime kıyafetler almaya başladım bu arada erkek bebişim olacak insan merak ediyor ama ne alacağımıda bilmiyorum hangisi daha kullanışlı hangisi fazla gelir

çok güzel bir takım. inşallah sağlıkla giydirirsin.

mrb arakdaşlar ben 18 haftama girdim ve bebeğime kıyafetler almaya başladım bu arada erkek bebişim olacak insan merak ediyor ama ne alacağımıda bilmiyorum hangisi daha kullanışlı hangisi fazla gelir

canım bizde tecrübesiz anneleriz çoğumuz. 2011 topiklerine yada doğum yapan ayların topiklerine bak. çok güzel yazmışlar. yardımcı olur hepimize.

kızın olunca çeşit çeşit alıyorsun değil mi içini doldurmayı nasip etsin rabbim inşşş

canım hepsi çok güzel. almayı düşündüklerinde çok güzel. güle güle giydir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…