2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

teyzoşlar hepinize teşekkür ederiz cicilerimizi beğenmenize sevindikk kızçemlee

çok güzeller bunlarr yaaaa

kızlar benimde aldıklarım bu gün geldii çok hızlı kargoo civilimden aldım oğluşumaaaa

Eki Görüntüle 433124 Eki Görüntüle 433125 Eki Görüntüle 433126

maşallahh çok tatlı..oğluşun güle güle giysin...%90 oğlum olacagını zannettiğim günlerde almayı planladıgım bişeydi açık mavi olan tulummm

sağol cnm ,ilk kez aldım renk veriyorsa bir daha almiyim, bizim ilçede yok ama il de varsa bilmiyorum :26:

canım bi yıka bak.. renk verebilir.

cok guzel hepsı güle güle giysin bebişler

anneler bebelerimiz ne kadannn şanslı yahuuu

bahtları güzel olsun inşallah teyzesiiiiiii

çok güzeller bunlarr yaaaa

dimii?

bayıldım valla...Allah sağlıkla sıhhatle giydirmeyi nasip eder inşaallah..

2. ciye nasiptir belkii bi tanemmm ona giydirirsinn,

kızların cicileri daha güzel, ama erkeklerde çikin ördekk yavurusuuuuu yakışıklı ördekimm benim

Kızlar ben de almak istiyorum içim gidiyor ama nedense bi yanım halen durduruyo beni ya ayrıntılıda erkek derlerse boşuna almış olmak ve kocacığın diline düşmek istemiyorummm :100::105:

ay ben bunlara bayıldım ancak seneye yaza gıydrcen elbıselerı ama.ben kız beklıyodum ama oğlum olucak sıtelere bakarken kız cıcılerını görmemek ıcın dırek erkek urunlerını göster dıyorum:) hayırlı gunlerde gıysın prenses

Canım annemden ilk hediyelerimiz:)

Eklentiler

• $2012-06-01 19.36.49.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 67
  • $2012-06-01 19.38.52.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 53
  • $2012-06-01 19.40.43.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 50
  • $2012-06-01 19.43.15.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 70
  • $2012-06-01 19.44.16.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 67
  • $2012-06-01 19.45.16.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 69
  • $2012-06-01 19.46.43.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 49
  • $2012-06-01 19.47.28.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 76
  • $2012-06-01 19.48.09.webp
    21 KB · Görüntüleme: 68
  • $2012-06-01 19.48.22.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 73
  • $2012-06-01 19.48.39.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 69
canım maşallah sana hazır gibi duruyor çok güzel örmüşsün.ne güzel elinden geliyor demekki örgü.kızın çok şanslı annesi çok becerikli , maşallah sana hepsi harika

canım maşallah sana hazır gibi duruyor çok güzel örmüşsün.ne güzel elinden geliyor demekki örgü.kızın çok şanslı annesi çok becerikli , maşallah sana hepsi harika

sağol teyzesi...böyle minik minik şeyleri örmek keyifli oluyor...inşallahh kızçem içlerini doldurunca daha güzel olacakkk bizim bebişlerr hep şanlı maşallahh anacım, 4 gözle bekleyen anaları var baksana

teyzesi yer o patiklerin gireceği ayakları maşallah sanada kuzum becerikli olmak böle bişi işteee

bebişlerin kıyafetleri hepsi birbirinden güzel kızlar.bende bir kaç birşey aldım akşama fotoğraflayıp yarın koymaya çalışıcam tam cinsiyetini öğrenince alıcam inşallah.hepimize sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip eder inşallah allah.

tatlm ço kgüzel örmüşsünn ay bende bebişime şu larciver şağkalı ve bağcıklıyı istiyorumm nasıl yaptınn

maşallah kuzum çok güzel olmuşlar benimde örgü yapma hevesim geldi valla:)

teyzesi yer o patiklerin gireceği ayakları maşallah sanada kuzum becerikli olmak böle bişi işteee
sağol beysal teyzesiii,
tatlm ço kgüzel örmüşsünn ay bende bebişime şu larciver şağkalı ve bağcıklıyı istiyorumm nasıl yaptınn
canımm tığla yapılıyor bu patikler...internette tığ işi bebek patiği bi araştırda bak neler çıkacak karşınaa

zincir çekerek başlıyorsun canım...20 zincir yeterli bu büyüklükte bi patik için...sonra zincirlerin içini trabzan yaparak dolduruyorsun...tabanı yaparken tas gibi yuvarlanmasın diye dıştan alıyorsun ipi tığın üzerine...döne döne 3-3 sıra karşılıklı tekli trabzan yapınca taban bitiyor...

örgüyü ters çeviriyorsun...2 zincir çekiyorsun.bu sefer içi doğru alıyorsun ipi tığın üstüne...böylece yan duvarlar oluşuyor

genel olarak mantıgı bu...gerisi hayal gcüne kalıyor...istediğin renkte istediğin modelde örebilirsin...ben tekrar yapıcam o zaman aşamalı fotograflarım inşallah...gönderirim sizedee

maşallah kuzum çok güzel olmuşlar benimde örgü yapma hevesim geldi valla:)

yaa evet benimde elimden geldiği kadar bi kaç parça emeğim olsun istedim yavrumun cicileri arassında...çok büyük şeyler değil..annennaesinin babannaesinin yaptıgı şeyler yanında ama napayım 'benim adım hıdır elimden gelen budur'

maşallah canım, ne güzel yapmışsın hepsiniiiiiii

ayyy oyuncak gibiler, inşallah doya doya giydirirsin bebişine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…