2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

ya benim bebeğim 5 aylık ama insan görünce dayanıyour bu battinayi çok güzelmiş bayıldım ama bizim buralarda yok bundan güzelmiş valal ben yavaş yavaş alıyorum 7,8 aya kadar bekleyemiyorum

cok begendim cicilerinizi kizlar, Allah gule gule kullanmayi nasib eylesin. bende kizim olursa suslu suslu tokalar elbiseler alirim diye dusunuyordum, simdi ise ogluma neler alacagimi dusunuyorum aslinda onlarada cok cici seyler var...mesela erkek cocuklarina oyuncak alirken bile sanki 2 kere dusunecegiz gibi geliyor bana...hadi bakalim herkese kolay gelsin. insaAllah sag saglim aliriz kuzularimizi kucaklarimiza ve guzel guzel cicilerini giydirmek nasib olur.

Son düzenleme:

Ayni dertten bndede var herkez daha cok erken diyo bnde persembe gunu ogrndim bebisimin cinsiyetini tabiki net degl dr cikisi esimle hemen bi magazaya girdik ama net olmadigi icin frenledik kndimizi Allah bize bebislerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin saglikli sihatli olsunlarda hersey halledilir bu arada topiginiz hyrli olsun:)

amin canımmm inşallahhh...

ben dayanamıyorum valla... eşime söylesem bu kadar çok aldırmaz bana da... ama ben dayanamıyorum cicili bicili şeyleri gördükçe

Son düzenleme:

sermayeyi bebeci.com'a yükledimmm aldıklarımmm karşınızdaaa teyzoşlar....
esraaa görmesinn valla... annesininbirtanesi seni görünceee aklıma alışveriş geliyorr diyordu...kızz ben yine dayanamadım...

1 günde elime ulaştı aldıklarım...çok güzeller..yerleride iyi çıktı...

ayyy kızlar yapmayın ama gördükçe dayanamıyom %80 lık kızıma alayım dıyorum ama bı tarafım hep dur dıyor sonra elımde patlar dıye sadece dayanamayıp 1 patik aldım bende o kadar ayrıntılıya kaldı hevesim
cok güzel hepsı canım ıyı gunlerde gıyısn ıns kızın ozellıkle sag taraftakı kırmızlara bayıldım

hepsii çok güzellerrrr... ben de istiyorum kızçemeeee..... ama bu ara çok aldım. kartlara fazla yüklendim daha gerekli şeylere bakmak lazım artık

canım sağlıkla giysin inşallahhh.. civilin kıyafetleri renk verebiliyor hemen yıka bak istersen...

bi de sizin orda civil yok mu? nette taksitli fiyatından satıyorlar, mağazasında daha uygun oluyor ürünler.

sağol cnm ,ilk kez aldım renk veriyorsa bir daha almiyim, bizim ilçede yok ama il de varsa bilmiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…