kızlar ya... topi süper de şu "Bebebğe 7 aya girmeden bir şey alınmaz, iyi değildir..." tezini be yapıcaz... benim e o kadar çok alasım var ki... nasıl zor tutuyorum kendimi anlatamam... daha cinsiyeti de belli değil bebişimin, o da biraz frenliyor ama eğer öğrenirsem nasıl tutarım kendimi bilmiyorum :) tutayım mıı? tutmayayım de mi kızlar :) tutmayayım tutmayayım
minik tatlı bebişlerimize minik tatlı herbir şeyi alalım...
BU ARADA BEN KENDİME BU HAFTA SONU HAMİŞ YASTIĞI YAPICAM, YAPIM AŞAMALARINI VE RESİMLERİNİ DE BU TOPİC TE PAYLAŞIRIM SÜPER OLUR... Şu sola yatma olayında -ki çok zor ben başaramıyorum, hep sağa yatıyorum ama çok önemliymiş- çok yardımcı oluyormuş hamiş yastığı... gelecek aylarda dagöbüş çıkınca konforlu uyku sağlıyormuş... Bir de emzirme yastığı var ondan da yapıcam :)
Allah bize bebişlerimizin hoşgeldin şekerlerini de burda yapmayaı nasip etsin... ben kendi nikah şekerimi, yeğenimin doğum şekerini tasarladım ve yaptım çok da güzel oldu... bebişlerimize de yaparken buradan paylaşırız olmaz mı :) neyse çenem düştü heyecan yaptım :)
kocaman sevgiler ve bol bol dualar gönderiyorum...
ayy hepsi de çoook şeker tatlımmm,prensesin güle güle giysin
off benim inatçı kocam cinsiyeti sürpriz olsun diye ayrıntılı usg ye kadar bekleyelim diyor ve bir ay var nerdeyse 21 haziranama ben de ciciler almak istiyorum pıtırcığımaaa
inanirmisin henuz hic birsey almadim ne oyuncak ne patik hic birsey...ama bu cingirak cok guzel...cok severim cingiraklari..gule gule kullansim pasamiz
Eki Görüntüle 433118 Eki Görüntüle 433117 Eki Görüntüle 433116 Eki Görüntüle 433114 Eki Görüntüle 433113 Eki Görüntüle 433115
sermayeyi bebeci.com'a yükledimmmaldıklarımmm karşınızdaaa teyzoşlar....
esraaa görmesinn valla...annesininbirtanesi seni görünceee aklıma alışveriş geliyorr diyordu...kızz ben yine dayanamadım...
1 günde elime ulaştı aldıklarım...çok güzeller..yerleride iyi çıktı...
Eki Görüntüle 433118 Eki Görüntüle 433117 Eki Görüntüle 433116 Eki Görüntüle 433114 Eki Görüntüle 433113 Eki Görüntüle 433115
sermayeyi bebeci.com'a yükledimmmaldıklarımmm karşınızdaaa teyzoşlar....
esraaa görmesinn valla...annesininbirtanesi seni görünceee aklıma alışveriş geliyorr diyordu...kızz ben yine dayanamadım...
1 günde elime ulaştı aldıklarım...çok güzeller..yerleride iyi çıktı...
kızlar benimde aldıklarım bu gün geldiiçok hızlı kargoo civilimden aldım oğluşumaaaa
Eki Görüntüle 433124 Eki Görüntüle 433125 Eki Görüntüle 433126
canım sağlıkla giysin inşallahhh.. civilin kıyafetleri renk verebiliyor hemen yıka bak istersen...
bi de sizin orda civil yok mu? nette taksitli fiyatından satıyorlar, mağazasında daha uygun oluyor ürünler.
kızlar benimde aldıklarım bu gün geldiiçok hızlı kargoo civilimden aldım oğluşumaaaa
Eki Görüntüle 433124 Eki Görüntüle 433125 Eki Görüntüle 433126
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?