2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

bişeyler aldım ama bir sürü eksiklerim var perde, halı, bebek arabası, çantası, geceliğim, şekerim, kapı süsüm, uyku setim ama herşey ne kadar pahalı ya ve herşeyi eşimle daha doğrusu sadece ben ilgileniyorum eşim sadece ne gerek var kısmına katkıda bulunuyo

Kızlar, bebeginizin odalarını nerden aldınız? Ben güzel bı oda bulamıyorum. Çilekte beğendim cebimize uymadı cok geldi önerisi olan olur mü acaba.. İnternette olur mağaza da ama kucuk bir ildeyim o yüzden hersey yok

Baby hope un int sitesine bi bakhem modelleri guzel hemde fiyatlari cok uygun oglumun odasini ordan almisti

ya evet uyku setini nerden aldın gerçekten bende 70*110 park yatağa göre arıyorum ama güzel bulamadım tavsiyeler merakla bekleniyor

ya evet uyku setini nerden aldın gerçekten bende 70*110 park yatağa göre arıyorum ama güzel bulamadım tavsiyeler merakla bekleniyor

cnm benımmkı aslında 60 a 120 ama ben standart aldım cokta guzel uydu yataga bence sende öle yap cunku park yatak ölçusunde ceşıt cok az ttalım

Forumda park yatak uyku seti alirken diye bi sayfa var orda arkadas payladmis cok guzel Ben resimden firfiri pikocuya gosterdim uyku setini yaptirdim firfir korumalik hepsi 175 bir bak istetsrn

kızımın hemen hemen eksiklerini tamamladım cuma günü kapı süsü, şeker, uyku seti, lohusa geceliği, cibinlik bunları aldım cumartesi büyük bi heycanla odasının gelmesini bekledik ama boyasını iğrenç yapmışlar eşim kıyameti kopardı geri götürecekler tekrar boyayacaklar kızımın odasını 1 ay kullanamıycaz kokusu çıkmaz çünkü artık yatağımızda yatacak çok sinir oldum ama yapacak bişey yok boya kokusu kaç günde geçer ki?

üzülerek söylüyorum; boya kokusu en erken 3 ayda gidiyor mobilyadan. eğer kurşunsuz boya ise 1-2 hafta yeterli.

Allahım sağlıkla giymeyi nasip etsin cnm . yalnız aldığımız tsörtler aynı kırmızı ve mavi olann.

bende aldığım şortun yerinde değiştirmeyi planladığım yani. şu senin aldığın mavi sortlu takımı beğenmiştim ondan alayım diyorum.
kotlarda düğme varya sıkmıyormu ?

cnm kot sortta bı dugme var ama daha zaman var daha hıc ustlerıne denemedım arasın ourda degıstırırsem dıye bı kac parcayı degıstırıp 12 18 alıcam usttn tuttum bellı sıkı olucak
bende o mavı takımı cok begenıyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…