Eki Görüntüle 517764 Eki Görüntüle 517765
Unnado'dan aldım bunları, kendim takım gibi yaptım, Bebepan kampanyasından, bugün geldiler sandığımdan güzel çıktı ürünler, epey kaliteliymiş
çok çok güzelmiş bayıldım, güle güle, sağlıkla uyusun odasında bebişiniz..
süper olmuş fıstığın odası maşallah birlikte güzel günler geçirmeniz dileğiyle
Eki Görüntüle 517764 Eki Görüntüle 517765
Unnado'dan aldım bunları, kendim takım gibi yaptım, Bebepan kampanyasından, bugün geldiler sandığımdan güzel çıktı ürünler, epey kaliteliymiş
maşallah canım hepsi çok güzeller Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin benim daha pek bişey yok ortada bakalım bu ay tamamlarım sanırım 2, çocuk oldugu için beşik oda derdi yok tek giysi olayımız kaldı o da 1 günlük oldugu için pek acele etmiyorum zaten kışlıklarda daha çıkmadı hep yazlıklar ortadaBebişlerimize al al doyamayan anneleriz hepimiz. Ben artık almayacağım dediğim halde dün yine kendimi alışveriş yaparken buldum.. İlk bebeğim diye mi bu kadar heves bilmiyorum ama istediğim tek şey her şeyin en güzeline sahip olması.
Biz kıyafetlerimizin tümünü bir buçuk ay kadar önce yıkayıp, ütüledik ve yerleştirdik..
Bu cicileri Türkiye'de malesef ki bayağı tuzlu olan ama dün Markafoni kampanyasında görünce gözlerim pörtleyerek çok uygun fiyata aldığım Carter's markasına ait. Malesef ki bir çok ürün kampanyaya dün girdiği halde 2 saat içerisinde bitti. Daha çok almak istediğim ürün vardı ama malesef ürünler hep başka üyelerin sepetindeydi.. Amerika'da çok uygun olup Tr'de yaklaşık 3 katı fiyata satıldığı için almıyordum , şansıma karşıma çıktı :)
İndirimden kızımın nasibine düşen cicileri bunlar..
Eki Görüntüle 523956 24.99 Tl
Eki Görüntüle 523957 24.99 Tl
Eki Görüntüle 523958 29.99 Tl
Eki Görüntüle 523959 19.99 Tl
Eki Görüntüle 523960 19.99 Tl
Eki Görüntüle 523961 19.99 Tl
Beden konusunda biraz sıkıntı yaşadım, mesela bolerolu elbise yazlık gibi onu 6 ay aldım keşke 9 ay alsaymışım.En alttaki takımı 9 aylık aldım tam kızımın yaz zamanı, diğerleri de kışın giymesi için 6 aylık.
Eki Görüntüle 523962 Ayrıca bu miniş bebeğimizin uyku arkadaşı biraz büyükçe ama çok sevimli , kızım kabullenmezse daha ufağını alacağım. Normal mağaza fiyatı (lisansından dolayı) 60 tl kız kardeşim istoçtan aldı 30 tl ye.
Bunlar da daha yıkanmış kıyafetlerimizin bir kısmı ve ütülenip, yerleştirilmiş halleri..
Eki Görüntüle 523963 Eki Görüntüle 523964 Eki Görüntüle 523965 Eki Görüntüle 523966 Eki Görüntüle 523967 Eki Görüntüle 523968
maşallah canım hepsi çok güzeller Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin benim daha pek bişey yok ortada bakalım bu ay tamamlarım sanırım 2, çocuk oldugu için beşik oda derdi yok tek giysi olayımız kaldı o da 1 günlük oldugu için pek acele etmiyorum zaten kışlıklarda daha çıkmadı hep yazlıklar ortada
saol cnm benım Allah hepimizin yavrularına sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah. biz çok erken hazırlıklarımızı tamamladık ben çok aceleci yapıda olduğum ve erken doğum riskine karşı.ben yazın ortasında harıl harıl kışlık arıyordum bulamadıklarımı da netten alıyorum şimdilerde.
Güle güle kullanın canım hepsi çok güzeller maaşallah.Acaba bebişin kıyafetlerini yıkarken hangi deterjanı kullandın merak ettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?