2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

Bebişlerimize al al doyamayan anneleriz hepimiz. Ben artık almayacağım dediğim halde dün yine kendimi alışveriş yaparken buldum.. İlk bebeğim diye mi bu kadar heves bilmiyorum ama istediğim tek şey her şeyin en güzeline sahip olması.

Biz kıyafetlerimizin tümünü bir buçuk ay kadar önce yıkayıp, ütüledik ve yerleştirdik..

Bu cicileri Türkiye'de malesef ki bayağı tuzlu olan ama dün Markafoni kampanyasında görünce gözlerim pörtleyerek çok uygun fiyata aldığım Carter's markasına ait. Malesef ki bir çok ürün kampanyaya dün girdiği halde 2 saat içerisinde bitti. Daha çok almak istediğim ürün vardı ama malesef ürünler hep başka üyelerin sepetindeydi.. Amerika'da çok uygun olup Tr'de yaklaşık 3 katı fiyata satıldığı için almıyordum , şansıma karşıma çıktı :)

İndirimden kızımın nasibine düşen cicileri bunlar..

24.99 Tl
24.99 Tl
29.99 Tl
19.99 Tl
19.99 Tl
19.99 Tl

Beden konusunda biraz sıkıntı yaşadım, mesela bolerolu elbise yazlık gibi onu 6 ay aldım keşke 9 ay alsaymışım.En alttaki takımı 9 aylık aldım tam kızımın yaz zamanı, diğerleri de kışın giymesi için 6 aylık.

Ayrıca bu miniş bebeğimizin uyku arkadaşı biraz büyükçe ama çok sevimli , kızım kabullenmezse daha ufağını alacağım. Normal mağaza fiyatı (lisansından dolayı) 60 tl kız kardeşim istoçtan aldı 30 tl ye.

Bunlar da daha yıkanmış kıyafetlerimizin bir kısmı ve ütülenip, yerleştirilmiş halleri..

maşallah canım hepsi çok güzeller Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin benim daha pek bişey yok ortada bakalım bu ay tamamlarım sanırım 2, çocuk oldugu için beşik oda derdi yok tek giysi olayımız kaldı o da 1 günlük oldugu için pek acele etmiyorum zaten kışlıklarda daha çıkmadı hep yazlıklar ortada

saol cnm benım Allah hepimizin yavrularına sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah. biz çok erken hazırlıklarımızı tamamladık ben çok aceleci yapıda olduğum ve erken doğum riskine karşı.ben yazın ortasında harıl harıl kışlık arıyordum bulamadıklarımı da netten alıyorum şimdilerde.

Carters'i bende gördüm ama çok aldım bu ara eşim yıkarken hepsini gördüğü için yeter bizden çok kıyafeti var bu kızın daha doğmadan diyor :=) Elimi süremedim o yüzden.
Şimdi birkaç eksiğimiz var onları tamamlamak lazım.
Gecelik, pijama, mevlit kıyafeti gibi.

Sonra araba alıcaz daha, ev tipi ana kucağı alıcaz daha var birkaç büyük şeyimiz daha.

Güle güle kullanın canım hepsi çok güzeller maaşallah.Acaba bebişin kıyafetlerini yıkarken hangi deterjanı kullandın merak ettim:)

işte bunlarda bizim bebişimize aldıklarımız...

Eklentiler

• $Crystal-Baby-Vegas-Oyun-Parki-70-110-6339.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 75
  • $IMG_1686.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 90
  • $mevlüt takımı.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 70
  • $IMG_1687.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 72
  • $IMG_1679.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 56
  • $IMG_1685.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 61
  • $IMG_1683.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 74
  • $IMG_1682.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 83
  • $hastahane çıkışı.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…