2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

Benim ki 60*120 canım orda da aynı yataktan vardı onda denedik hatta uyku setini gayet güzel oldu
denemeden almayayım dedim bende..

temizliğide geçtim de istanbul un neresindesin ki sen 180m2 ev var buralarda 120 m2 lere 4+1 yapıyorlar :)

temizliğide geçtim de istanbul un neresindesin ki sen 180m2 ev var buralarda 120 m2 lere 4+1 yapıyorlar :)

canım ben avcılardayım ... bu binanın sahibi adam yani yaptıran adam kendine göre yaptırmış ... kendisi 3 kızı bir oğlu bu apartmanda oturuyor gerikalanlarıda satmış ...
daha önce 4 daire üzerineymiş burası şimdi çift daire yaptırmış 3+1 ama büyük sırf bi balkonu 20 m2 adam keyfine göre vermiş mütahite eski binasını yıktırmış bunu yaptırmış ... yani şahıs apartmanıymış adam diğer oğulları oturmayınca kalan daireleri kendi beğendiği kişilere satmış... benim sırf oğlumun odası eski evimin salonu kadar var o evimde 135 m2 idi..

evet keyfi yaptırıldığı belli :) çoğu evin balkonu yokken 20m2 balkonun var iyiymiş :)

evet keyfi yaptırıldığı belli :) çoğu evin balkonu yokken 20m2 balkonun var iyiymiş :)

var varda ayıların içinde yaşıyorum malesef o balkonda oturulmuyorki domates yetiştiriyorum :)) çöplerini atmaya üşenip balkonundan atan hanzomu ararsın balkonunda sigara içip külünü benim balkona savuranmı ararsın aşağı yemek dökmüş ayının biri geçen pencereyi açtım salçalı makarna bunlarda para var ama yontulmamışlar malesef ( huzur yok balkon olsa neye yarar ... halı yıkarlar suyunu süzdürmeden balkona yayarlar şakır şakır tependen aşağı su akar ( bu balkon varsın olamsın zaten bi işime yaramıyo bigün çıkıp oturmuş değilim ama çiçek böcek yetiştiriyorum :))

öyle düşüncesiz komşular sadece balkonda değil genel komşulukta da zor olur ...
açık balkonun kendi başına derdi çok oluyor , sürekli toz.. vs birde ekstra batıran olunca senin işin bitmez :s ya da kökten bırakırsın olabildiğince toz olsun bayramdan bayrama iki su dökersin gider :))

zaten apartmanın yaptıran adamın kızları ve kendileri öyleler benim gibi sonradan gelenlerde problem yok bi onlarla komşuluk ediyorum hepimiz aynı dertten müzdaribiz ... söyle söyle anlamıyorlar .. çiçek sulamaya girdiğimde yıkıyorum balkonu hep allahtan balkonda musluk varda suyu bari taşımıyorum yanlız bi ton pislik oluyor önce bi güzel süpürüyorum sonra yıkıyorum ( balkonu kapattırsam heryer cam zaten camlarda rezil olur bunların pisliğinden bide onları silmesi var (

chıcco park yatak indirimde...265 e düşmüş..
yenibebe.com da gördüm.
depodan satış varsa izmirde oturanlar depodan gidip alabilir...

Son düzenleme:
herşey de insanın aklı karışıyor.birinin önerdiğini diğeri beğenmiyo.herşey karmakarışık oldu.

bizimde şuan için eksiğimiz hastane çantamızı hazırlamak ve bebişe yeni bir nevresim takımı kaldı...annemde sağolsun bana pijama takımı alacak..hayırlısıyla şu 2 3 hafta da geçseydi ...

güzel günlerde kullansın kızın cicilerini canım az kaldı bunlarla beraber resimleride göreceğiz inşş kızının

hepsi çok güzel canım güle güle kullan...

güzel günlerde kullansın kızın cicilerini canım az kaldı bunlarla beraber resimleride göreceğiz inşş kızının
Teşekkür ederim tatlımm,, bakalım anneannesi daha bir sürü şey almış ama sadece bunların resmini çekip yollayabildiler. Gelirken getirecekler, prensesim de dolduracak içini inşallahh.
Bu arada kaynanamgil iki battaniye,üç çorap ile bir tulumun dışında hiçbir şey almadı biliyor musun? Çok kırıldım çok.. Bana bir de bebeğin eksiklerini almaya gideceğimi öğrendiğinde hepsini tamamla bari eksik hiçbişeyi kalmasın dedi. Demek ki başka bişi almayacak di mi
Aslında ihtiyacımız yok çok şükür ama kendi annem bu kadar didinirken torununa, ondan da bekliyor gönül...

hepsi çok güzel canım güle güle kullan...
Çoook teşekkür ederim haticemmm, daha güzellerii oğluşuna olsun inşallahhh

benim kaynanada aynı bide akıl verir al hepsini de sıkıntı çekme diye sağolsun hastane çantamı ayarlıyım diyorum ama eksiklerim var alamadım daha diyorum alırsın aman nolacak sanki diyor geri z.......... gıcık şimdiye kadar ben bir bakım ürünlerini birde bikaç çıtçıtlı badi aldım bebeğime gerisi annem ve babama ait utanmazlar ki hak etmiyorlar hiç bişeyi ama doğsun bebeim bak neler oluyor bebeğimde anlar kimi daha çok seveceğini zaten

aman canım boşver varsın kaynann çöp almasın çocuk herseyle büyür yeter ki sağlığı yerinde olsun anası babası başında olsun
büşrada ilk torundu kaynanamın yanındaydım çöpü yok ama bebeklik kıyafetlerinde ha hakkını yemiyeyim bir tane külotlu çorap bir tane de badi almıştı bez bile almadı düşün artık kayınpederde almadı eşim arkadaşından borç alıp bez mama aldı ama onlar sağolsun evlerinde olmama rağmen faydaları olmadı hiç
anneme ben yeni hamileyken ben çöp yapmam yaparsan sen yap değilse çula sarsınlar demişti bebek için bohça hazırlamasını söylemişti anneciğim doğum hediyesi hem fırın almıştı hemde neler neler hazırlamıştı ama ne oldu bil bakalım ben sizin misafirlerinizi ağırlayamam bohçayı kızın bir geldiğinde yollayıver dedi
hevesim karnımda kaldı anlayacağın
annemde kızım varsın yapmasın diye beni teselli ede ede hediye yaptığı bohçaları arabaya koymuştu daha içimden çıkmaz
ben onları giydirdim kızıma kaynanm çaka sattı millete
neden anlattım bunu büşra büyümedimi kaynanam şöp alamdı diye büyüdü onun eskileriyle esra bile büyüdü hatta bu bile büyüyebilirdi ama ben sağa sola dağıttım hep
bu yüzden sıkma canını rabbim ağız tadı versin anneciğinine kuvvet versin başından almasın onu anneannesi kimseye bırakmaz torunu için yaparda yapar

arkadaşlar bende bebeğimin herşeyını aldım rabbım giydirmeyı nasıp ederse yıkadım ütülendi bugun akşamda çantamızı hazırlayacağım son anda hem telaş olmasın hemde kımseye muhtaç olmak istemıyorum kaynanaya gelmışken bizimkılerde hiç birşey almadı sadece eşim bu ay bebek eşyalarını taksıt yaptırmıştık bu ay ödeyın dedi ben arabamı yaptıracağım dedi torunundan daha önemlıymış baktıracak başka biri olsaydı onlara göstermezdim bile ama mecburum

selam kızlar kaynananızla ılgılı yazdıklarınızı okuyunca cok sasırıyorum ınsan torununa hıc özenmezmı ya..ben galıba sansllı olanalardanım sagolsun kaynanam kayınpederım bebegımın besıgınden bütün kıyafetleerını pusetını herşeyını aldılar ustune bıde bana dogum hedıyesı bılezık aldılar kendı annemde hazırlanıyor bı sürü seyler alıyor nerdeyse bızden heveslıler normal olanda budur..

ben de dün uzun zamandır almayı planladığım bebek bekım ürünlerini aldım kızıma..chicconun setini aldım 59 tl di.
dr. brown'sun cam biberonunu bulamadım chicconun camını aldım.bir de chicco kauçuk emzik..silikonları bebekler tutamıyor kocaman oluyor:)

Hepsi super canim gule gule giysin defne alya insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…