2012 Kasım Annelerinin Dua Çizelgesi

neden bilmem su an bunları okurken yaşlar süzüldü gözümden..
Allah kabul etsin hepsini, yuvan,huzurun,mutlugun kat kat artarak devam etsin inşallah !!!

ayy canım benim yaaa Allah razı olsun.. senin bu taa kalbimin ortasına oturan yazını görünce de benim gözlerim doldu.
Aminnn aminn canımmm.... Rabbim dünyada da ahirettede yüzümüzü güldürsün inşallah..

mübarek cuma günü cuma saati okudum dualarımızı Allah kabul buyursun inş. Rabbim herkesin dileğini versin. herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin. esra ve burcu arkadaşımın gönüllerinden geçen başlarına gelsin. haklarında hayırlısı neyse onu versin rabbim.

esracığım bu arada benim gerçek adımı da ekler misin bloğa??

gerçek adım elem.

şimdiden teşekkür ederim canım....

Dualar okunmuştur canlarım.. size okurken kendime de dua ettim.. Allah kabul etsin...
içim ferahladı ne güzel şey dua etmek, ne büyük huzur !!!

dualar tamam allah kabul etsin..inş..

kızlar dualar okundu Allah kabul etsin esram Allah banada Naamaz aşkı versin evlatlarımıza da ..Rabbim bizi ve zürriyetimizi namaz kılanardan eylesin Amin.YA bişey soracagım duayı okudugumuzu burda yazmamız şart mı ben şimdiye kadar hiç yazmamıştım.Burcux gercektende büyüklerimizi allah başımızdan eksik etmesin ve torun sevgisine doysunlar ne güzel demişsin

Kızlar hepinizden Allah razı olsun....

Ellem imini eklicem canım...
Melikemm buraya yazmak zorunda değilsin canım.

kızlar Allah dualarımızı kabul etsin inş. bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Rabbim hepimizin dualarını kabul buyursun gönlümüze göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…