Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2012 Kasım ayında hamile kalıp 2013 Ağustos'ta doğum yapacaklar buyrunnnn
Kusmalarım nedeniyle kg vermemden dolayı biraz korkarak dün muayeneye gittim hani çocuk gelişiyor mu falan diye. Usgye girdim bebeğimin el kol hareketlerini gördüm ve inanamadım. Mükemmel bir duygu ama cinsiyet için daha erkenmiş öğrenemedim =) 10 gün sonra ikili test yaptırıcam bakalım neler olucak
ben de cuma günü ikili test için gittim sonucunu çarşamba günü öğreneceğim inşallah. bacagının arasına kordon girmiş cinsiyetini göremediğinii söyledi ama el hareketleri ayakları yüzü fln herşey çok netti inanılmaz şaşırdım çok güzeldii :))
Kizlarrr bizim dogum tarihimiz 31agustos 1eylulde olabilir iki ay arasinda gidip gelicez galiba . Bugun ogrendik kızımız olcak insallah ama doktorum ikili test yptirdin 4luye gerek yok sadece AFP testi istedi. Aklima takildi niye sadece o bisey mi gordu acaba off stres yaptim ya