- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.541
Bu senden kaynaklı bi durum değil benden çok bakıcı ile yapıyorlar ben hafta sonları ya da akşam bir iki saat birlikte oluyoruz o da yemek banyo vs geçiyo kendini suçlama
Ben annemle aktivite ile büyümedim ne bileyim ama çok şükür halime hepimiz aktivite ile büyümedik
Bu arada çok canım sıkıldı rana bisikletinden düşmüş yanağı baya kötü olmuş ya kadın diyo nazar olmuş e dedim o zaman oku
Bisikletin korumasını çıkarmıştım kendi binip iniyo diye ama hata ettim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkeze merbabalar kizlar
nasilsiniz bakalim
benim pasam sahura kalkti bu gece bir de neseki sormayin sonra bir daha o4.20 de uyudu bir daha birde kalkti haha
waws evlilil yoldonumuiz kutlu olsun cnm
gulden burun tikanikligi icin mutlaka cold mix al inan bir dak gecmeden aciliyor
yasemin bir alkış da benden
wavvs cnm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
wavs cnm geçmiş yıldönümünüz kutlu olsunnn..
Cabim benim eltim kizina hep vermis sua disler curuk ondan ben vermiyorum bardaktan sut verirsem koyuyorum bazen ama biberona koymuyorum bal ben boyle biliyorum yanlista olabiliray bak merak ettim ne zararı varmış ki balın süte. sadece öksirik yada boğaz enfeksiyonu durumunda ii gelmio ama .normal zamanda ii diye biliyorum. 100 cc kadar süte 1 çay kaşığı kadar koyuyorum bal .
teşekkür ederim hepinize kızlar Allah razı olsun
şu tavuğu bende çok merak ettim tam tarif varmı yazabilirmisiniz yapanlar memnunmu güzel oldumu bu akşam bende yapayım
lojman çıkmış sanırım yağmur çok sevindim
yasmin siz ne zaman taşınıyprsunuz hangi şehirden samsuna gidiyodunuz
özcanan çok geçnmiş olsun canım
gülden nilin ateşi yok dimi tatlım
funda sağol canım
beni kızlar nasıl
dilek efe nasıl sennasılsın eşinin iyi olmasına sevindim
fatma o eren kuzusunu yerim ben
biz çarşamba günü haberi alınca annemle gitmeye karar verdik malum evlilik yıldönümümüzdü o akşam eşim sağolsun iş yerine çiçek göndermiş evde süprizler hazırlamıştı ama erdem paşa aşırı huzursuzdu ben de o gün eşime süpriz yaptım saçlarımı kestirdim fönlettim hazırlandım biraz buruk tu ama ananemin haberinden sonra ama eşime parfüm aldım oda bana tişört almış ama dediğim gibi erdem akamı bırakmadı bavul hazırladık evi toparladık falan pek anlamadık :) bizden haberler böyle
Tandir yapmaktayim ve cok meraktayim kim başlattı bu çılgınlığı soyleyin bakiyim:)
aynen canım bulmakta tasınmakta zor arıyoruz buluruz ınsallah enkısa zamnda
ıstanbldkı ev sızınmıydı canım
esyaların gıttı sen nezamn gıdıyosun
Tandir yapmaktayim ve cok meraktayim kim başlattı bu çılgınlığı soyleyin bakiyim:)
Allah gonlunuze göre bi ev nasip etsin ins canım ev bizimdi canım bende yeni evimize perşembe gideceğim büyük ihtimal bi aksilik olmaz ise
Ben sanırım:))
Nasil oldu cok merak ettim
Bu arada yazamadım canım anneanene cok gecmis olsun. Simdi daha iyidir inşallah. Afyona gittin demek ozlemis misin oralari:)
ben gordim ben gordum
betulun tandiri gordummmm lalalala la la
Ya nasıl gördün kız:) nasıl olmuş söyle bakiim
günaydın kızlar:
betülüm tebrik ediorum seni süpersin gerçekten:
afiyet olsun cnm:
songülüm aras nasıl mısır kırizi yaşadı anlamadım ben oratyı açalım lütfen biraz
kızlar nilde bu ara pek isyanlarda hem ağlama kırizleri yaşıyoruz
hemde of of diyo ikide birde
isyankar kızım benim ha ha ha ha:
eyvah eyvah sanıyorum artık isyankar dönemlerimiz başaldı..
betülcüm erdem paşam nasıl
ananen nasıl oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?