2012 kasım bebekleri büyüyor..

gecmıs olsun kuzuma ya ınsallah kotu bıseyı yoktur

sağol canım
guldenım sende sağol

alp tuğrada kalkmıstı bıkackez bıseyşer yedı bızımle ama okadr uyumadı malesef
aras tan bıraz ders alsın ya busabah 8 de kalktı

Tandir yapmaktayim ve cok meraktayim kim başlattı bu çılgınlığı soyleyin bakiyim:)

ay bak merak ettim ne zararı varmış ki balın süte. sadece öksirik yada boğaz enfeksiyonu durumunda ii gelmio ama .normal zamanda ii diye biliyorum. 100 cc kadar süte 1 çay kaşığı kadar koyuyorum bal .
Cabim benim eltim kizina hep vermis sua disler curuk ondan ben vermiyorum bardaktan sut verirsem koyuyorum bazen ama biberona koymuyorum bal ben boyle biliyorum yanlista olabilir

Iyiyz canim biz cok sukur esimde iyi bir ayaga kalksa baska birsey istemiyoruz

Annennen icin cok cok cok gecmis olshn canim insallah iyi olur evlilik yildonumunuz karmasiga gelmis olsun siz mutlu olun yeter

Tandir yapmaktayim ve cok meraktayim kim başlattı bu çılgınlığı soyleyin bakiyim:)

Ben sanırım:))
Nasil oldu cok merak ettim

Bu arada yazamadım canım anneanene cok gecmis olsun. Simdi daha iyidir inşallah. Afyona gittin demek ozlemis misin oralari:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben gordim ben gordum

betulun tandiri gordummmm lalalala la la

Wavss canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Beraber daha nice mutlu seneler gecirin inşallah. Kusura bakma tlfndan girince hic göremiyorum çizelgeleri.

Ya nasıl gördün kız:) nasıl olmuş söyle bakiim

canim kusura bakma yazamadim misir krizi yasadik
aras cig misiri yemek iatedi sonra facia ancaj sakinledi

sonra banyo vc cifledim geldim

betusun tandir muthis olmus birde pilav yaomis tane tane mis gibi telden atmasini iatedim sagolsun kirmadi:)

simdi esim gelicek canim ben kacayim optum cok

Son düzenleme:
Günaydın canlar aksam tandiri yaptım şekili tam guzel olmasada tadı süperdi tavsiye ederim kizlar deneyin tek kötü yanı düdüklu taninmiyo:) ve ben yarim saat yaptigim halde dibine yapisti bundan sonra 15 20 dk yapmayi planlıyorum hepinizi seviyoruz teyzoslar

günaydın kızlar:
betülüm tebrik ediorum seni süpersin gerçekten:
afiyet olsun cnm:
songülüm aras nasıl mısır kırizi yaşadı anlamadım ben oratyı açalım lütfen biraz
kızlar nilde bu ara pek isyanlarda hem ağlama kırizleri yaşıyoruz
hemde of of diyo ikide birde
isyankar kızım benim ha ha ha ha:

aras paşa çiğ mısır yemek istemiş izin verilmeyince isyaaaan yapmış :)

eyvah eyvah sanıyorum artık isyankar dönemlerimiz başaldı..
betülcüm erdem paşam nasıl
ananen nasıl oldu..

erdem paşa şükür kabızlık hariç problemimiz yok ananem hala tam düzelemedi canım pek iyi değil dua ediyoruz toparlasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…