2012 kasım bebişlerinin ultrason görüntüleri

ben de aralık annesi olacağım kısmetse...bayıldım sizin resimlerinize ve çok heyecanlandım bir ay sonra da benim cücüğümün böyle olacağını düşündükçe..hepsine maşallah sağ salim kucaklarınız agelsinler inşallah bu arada son cücük erkek bence eli kolu herşeyi belli maşallah tipini yediğimmmmmmm

rabbm sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bende aralık annesi olcam rabbim nasip ederse Allah'ım salık versin bebişlerinize dua edin bize kızlar lütfn

yeni topişimiz hayırlı olsun çok güzel
insan yeni resimler görmeye can atıyor

topigimiz süper olmuş çok güzel bi fikirr bulemsuuu )) hayırlı olsunn bende yarın eklerim inşş

gelecek ay sizin bebişler de böyle olacaklar inşşşş
biz de onları severiz sizin bunları sevdiğiniz gibim

rabbm sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bende aralık annesi olcam rabbim nasip ederse Allah'ım salık versin bebişlerinize dua edin bize kızlar lütfn

bu görüntü üstten çekilmiş hali. göz çukurları iyice belli oluyor. çok poz verdi ama doktorumuz en iyi bunu yakalamış.

ben kuzumun resmini diğer tarafa eklemiştim ama buraya eklemeyi unutmuşum..şimdi burcu teyzesi diyince hatırladım... buda benimmm bebeğimm
11+5

yaklaşık 5 cm oyyy annesinin kuzusuymuşşşş buuu boddiii

maşallah bebıslerınıze kızlar guzel olmus bu topık yarında benım kontrolum var ıns doktor net foto verırde bende paylasırım

canımm maşallah. c.tesi gitmiştin değil mi. çok anlaşılmıyor, inşallah daha net çıkar bir dahakine.

maşallah bebıslerınıze kızlar guzel olmus bu topık yarında benım kontrolum var ıns doktor net foto verırde bende paylasırım

sağol canım. inşallah yarın seninkinide görürüz.

burcu benimkide böyle bu sefer belli olmuyor, sanırım ölçümler yapmaya çalıştığı için net yakayamadı, 4 boyutlusuda var bende ama hiç bişi belli olmuyor ellerini kafasının yanına almış paşam :)

maşallah bebişlere maşallah daha ne şekillere girdiklerini göreceğiz inşşş
kız burcuxx senin bebişde benim sıpam gibim duruyor demek ki benim sıpada tuhaflık yokmuş

Eki Görüntüle 398640

bu görüntü üstten çekilmiş hali. göz çukurları iyice belli oluyor. çok poz verdi ama doktorumuz en iyi bunu yakalamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…