gelecek ay sizin bebişler de böyle olacaklar inşşşşben de aralık annesi olacağım kısmetse...bayıldım sizin resimlerinize ve çok heyecanlandım bir ay sonra da benim cücüğümün böyle olacağını düşündükçe..hepsine maşallah sağ salim kucaklarınız agelsinler inşallahbu arada son cücük erkek bence eli kolu herşeyi belli maşallah tipini yediğimmmmmmm
rabbm sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bende aralık annesi olcam rabbim nasip ederse Allah'ım salık versin bebişlerinize dua edin bize kızlar lütfn
bekliyoruz :118:topigimiz süper olmuş çok güzel bi fikirr bulemsuuu)) hayırlı olsunn bende yarın eklerim inşş
ben kuzumun resmini diğer tarafa eklemiştim ama buraya eklemeyi unutmuşum..şimdi burcu teyzesi diyince hatırladım...Eki Görüntüle 398641 buda benimmm bebeğimm
11+5
yaklaşık 5 cmoyyy annesinin kuzusuymuşşşş buuu boddiii
maşallah bebıslerınıze kızlar guzel olmus bu topık yarında benım kontrolum var ıns doktor net foto verırde bende paylasırım
Eki Görüntüle 398640
bu görüntü üstten çekilmiş hali. göz çukurları iyice belli oluyor. çok poz verdi ama doktorumuz en iyi bunu yakalamış.
ben kuzumun resmini diğer tarafa eklemiştim ama buraya eklemeyi unutmuşum..şimdi burcu teyzesi diyince hatırladım...Eki Görüntüle 398641 buda benimmm bebeğimm
11+5
yaklaşık 5 cmoyyy annesinin kuzusuymuşşşş buuu boddiii
Eki Görüntüle 398658 Eki Görüntüle 398657 8+4 günlükken şuanda 12. haftadayız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?