Eki Görüntüle 398640
bu görüntü üstten çekilmiş hali. göz çukurları iyice belli oluyor. çok poz verdi ama doktorumuz en iyi bunu yakalamış.
ben kuzumun resmini diğer tarafa eklemiştim ama buraya eklemeyi unutmuşum..şimdi burcu teyzesi diyince hatırladım...Eki Görüntüle 398641 buda benimmm bebeğimm
11+5
yaklaşık 5 cmoyyy annesinin kuzusuymuşşşş buuu boddiii
Eki Görüntüle 398658 Eki Görüntüle 398657 8+4 günlükken şuanda 12. haftadayız:)
canımm maşallah. c.tesi gitmiştin değil mi. çok anlaşılmıyor, inşallah daha net çıkar bir dahakine..
bu durum da en fotojenik benim sıpam galibaevet teyzesii yaaa fotosu net çıkmıyorr kuzumun...fotojenikkk değill sanırımm pekperşembe günü yeniden gidicezz, doktorumuz kabul etti ultrasonunun iyi olmadığını ve hastane bünyesinde daha ayrıntılı bi ultrason varmışş..ordan bakcazz yavrumaa o zaman daha net bi foto ile karşınızdaa olcakkk küçükk sıpamm inşallah
Eki Görüntüle 398640
bu görüntü üstten çekilmiş hali. göz çukurları iyice belli oluyor. çok poz verdi ama doktorumuz en iyi bunu yakalamış.
evet teyzesii yaaa fotosu net çıkmıyorr kuzumun...fotojenikkk değill sanırımm pekperşembe günü yeniden gidicezz, doktorumuz kabul etti ultrasonunun iyi olmadığını ve hastane bünyesinde daha ayrıntılı bi ultrason varmışş..ordan bakcazz yavrumaa o zaman daha net bi foto ile karşınızdaa olcakkk küçükk sıpamm inşallah
oyyy maşallah zuzulara bakkkk yerim ben bunları ayy bunların hepsi büyücekmişte bebiş olcakmışşşşşşşşşş
bu durum da en fotojenik benim sıpam galiba
Enemmm büyümüş de pozlar mı veriyormuş kuzuuuunn,, maşallahhh
Çok güzel bir şey bu yaa, sizin bebişleri gördükçe heycanlanıyorum, yarın bi an önce gelse de ben de görsem bebeğimii
maşallah bebişlere maşallah daha ne şekillere girdiklerini göreceğiz inşşş
kız burcuxx senin bebişde benim sıpam gibim duruyor demek ki benim sıpada tuhaflık yokmuş
danscı olabilir benim sıpam küçük ablası çok güzel dans eder babası dersen öyle benim sıpam onlara çekmiş galiba
kız evet başının üzerin de duruyor benim sıpam kızkardeşimin dediği gibi aileme bir fırlama daha geliyor
neden uyuşuk olsun annesi senin bebeğin ağır azem size kendini göstermiş işteaklı başın da olacak senin meleğin fırlama olacak olan ise benim ki
http://T:\Documents and Settings\189766\Desktop\Bebeğim.pdf
kızlar linke tıkladığınızda bebişimi görüyormusunuz
yok canım görünmüyor.konuya cevap ver butonundan smyle in altındaki ınsert ımega dan fotoğrafı direk ekleyebilirsin istersen.
canım eklerdim biliyorum ama pdf formatında olduğu için ekleyemiyorum :)
basit yükleyici denedin mi ? orda basit yükleciyi kullanıpta denesene ? o çeviriyor olması lazım
Eki Görüntüle 401036
Eveet sonunda başardım sanırım bu da benim prens yada prensesim kızlar fotodan tel ile çektiğim için biraz parladı ama olsun :) Maşallah deyin kuzuma çok özledim ben kuzumu
hadi teyzoşlar yorumlarınızı bekliyorum birde (eğlencesine) cinsiyet tahminleriniziii
aman da aman yeni bir resim canım bu ufak yüzlü bir bebek olacak sanırsam bana öyle bir de çok rahat yatışı var kız olabilir mi acaba :116:
Eki Görüntüle 401036
Eveet sonunda başardım sanırım bu da benim prens yada prensesim kızlar fotodan tel ile çektiğim için biraz parladı ama olsun :) Maşallah deyin kuzuma çok özledim ben kuzumu
hadi teyzoşlar yorumlarınızı bekliyorum birde (eğlencesine) cinsiyet tahminleriniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?