2012 kasım bebişlerinin ultrason görüntüleri

Eki Görüntüle 398640

bu görüntü üstten çekilmiş hali. göz çukurları iyice belli oluyor. çok poz verdi ama doktorumuz en iyi bunu yakalamış.

oyyy maşallah zuzulara bakkkk yerim ben bunları ayy bunların hepsi büyücekmişte bebiş olcakmışşşşşşşşşş

canımm maşallah. c.tesi gitmiştin değil mi. çok anlaşılmıyor, inşallah daha net çıkar bir dahakine..

evet teyzesii yaaa fotosu net çıkmıyorr kuzumun...fotojenikkk değill sanırımm pek perşembe günü yeniden gidicezz, doktorumuz kabul etti ultrasonunun iyi olmadığını ve hastane bünyesinde daha ayrıntılı bi ultrason varmışş..ordan bakcazz yavrumaao zaman daha net bi foto ile karşınızdaa olcakkk küçükk sıpamm inşallah

onlar bebek birkerem teyzesi benim küçük kız tam bebek olmuş bu ya diyor ah bir doğsada sevse kardeşini

bu durum da en fotojenik benim sıpam galiba

Eki Görüntüle 398640

bu görüntü üstten çekilmiş hali. göz çukurları iyice belli oluyor. çok poz verdi ama doktorumuz en iyi bunu yakalamış.

Enemmm büyümüş de pozlar mı veriyormuş kuzuuuunn,, maşallahhh
Çok güzel bir şey bu yaa, sizin bebişleri gördükçe heycanlanıyorum, yarın bi an önce gelse de ben de görsem bebeğimii

yok canım makine iyi değilse bebiş ne yapsın. vermiştir o pozunu :))) merakla bekliyorum ayrıntılı bir foto. bakarız yorum yaparız.

oyyy maşallah zuzulara bakkkk yerim ben bunları ayy bunların hepsi büyücekmişte bebiş olcakmışşşşşşşşşş

inşallah canım ya. kazasız belasız gelsin bebişlerimiz .

bu durum da en fotojenik benim sıpam galiba

kesinlikle.

Enemmm büyümüş de pozlar mı veriyormuş kuzuuuunn,, maşallahhh
Çok güzel bir şey bu yaa, sizin bebişleri gördükçe heycanlanıyorum, yarın bi an önce gelse de ben de görsem bebeğimii

evet büyümüş teyzesi. fotoya baktım eşime dedim aynı sana benziyor çirkin bişi bu :)))) adamcağız şaşırdı. şöyle bir an elini kaldırdı. minnacık parmaklar. hiç aklımdan çıkmıyor.

çok güzel bir duygu. inşallah sende güzel haberlerle gelip anlatacaksın. inşallah canım.

maşallah bebişlere maşallah daha ne şekillere girdiklerini göreceğiz inşşş
kız burcuxx senin bebişde benim sıpam gibim duruyor demek ki benim sıpada tuhaflık yokmuş

hayır canım seninkisi kafasının üzerinde duruyordu. benimki yan yatmış vaziyette. dansçı veled seninki bizimki uyuşuk gibi geldi bana. üfff aynı babası yataktan kaldırabilene aşk olsun.

danscı olabilir benim sıpam küçük ablası çok güzel dans eder babası dersen öyle benim sıpam onlara çekmiş galiba
kız evet başının üzerin de duruyor benim sıpam kızkardeşimin dediği gibi aileme bir fırlama daha geliyor
neden uyuşuk olsun annesi senin bebeğin ağır azem size kendini göstermiş işteaklı başın da olacak senin meleğin fırlama olacak olan ise benim ki

tatlım sen kızları normal mi doğurdn sezeryan mı çok merak ettim :)

normal doğdular canım ve tavsiye edrim normal doğumu daha çabuk ayaklanıyosun

Eveet sonunda başardım sanırım bu da benim prens yada prensesim kızlar fotodan tel ile çektiğim için biraz parladı ama olsun :) Maşallah deyin kuzuma çok özledim ben kuzumu
hadi teyzoşlar yorumlarınızı bekliyorum birde (eğlencesine) cinsiyet tahminleriniziii

aman da aman yeni bir resim canım bu ufak yüzlü bir bebek olacak sanırsam bana öyle bir de çok rahat yatışı var kız olabilir mi acaba :116:

Ayy kim gelmişşş maşallahhh kuzuna, yerim onu

aman da aman yeni bir resim canım bu ufak yüzlü bir bebek olacak sanırsam bana öyle bir de çok rahat yatışı var kız olabilir mi acaba :116:

valla sorma teyzesi uyandıramadık doktor amcası salladı bişiler yaptı ama keyfini bozmadı elini havaya kaldırmış başının yanındaki beyazlıklar minik parmakları kuzumun

maşalahhhh yavrunaaa ayyy özlenmezmii yaaa bi imkan olsada hergün gitsek görsekkk yavrucuklarımızııı....cinsiyet tahmini yapmayı beceremiyorum canım...sağlıklı sıhhatlii hayırlı bi evlatt olsun dilerimmm...Rabbim gönül muradını versinnn inşallahhhh:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…