2012 kasım bebişlerinin ultrason görüntüleri

amannn canım benimmmm...
bak direkt aklımdan kız geçti nedense :)

valla sorma teyzesi uyandıramadık doktor amcası salladı bişiler yaptı ama keyfini bozmadı elini havaya kaldırmış başının yanındaki beyazlıklar minik parmakları kuzumun
durusu bana küçük kızımı hatırlattı oda böyle ehli keyifdi canım :89:

CANIM ÇOK TATLI NASILDA RAHAT RAHAT yatıyor maşş..benimde aklımdan görünce kız geçti canım nazlı narin bir kız

ay maşallah canım

çok tatlı kız bebişin. çok sevimli görünüyor. valla cinsiyeti ile ilgili yorum yapamadım. çok sakin uslu uslu duruyor. :))

ay maşallah canım

çok tatlı kız bebişin. çok sevimli görünüyor. valla cinsiyeti ile ilgili yorum yapamadım. çok sakin uslu uslu duruyor. :))

CANIM ÇOK TATLI NASILDA RAHAT RAHAT yatıyor maşş..benimde aklımdan görünce kız geçti canım nazlı narin bir kız

durusu bana küçük kızımı hatırlattı oda böyle ehli keyifdi canım :89:

amannn canım benimmmm...
bak direkt aklımdan kız geçti nedense :)

peki ben neden yorumlarınızı okuyup işyerinde olmama rağmen ağlıyorum ama ya ne oluyor bana neden bu kadar duygusal olduum bn

peki ben neden yorumlarınızı okuyup işyerinde olmama rağmen ağlıyorum ama ya ne oluyor bana neden bu kadar duygusal olduum bn

maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok güzell herşeyi belli hele o parmakları kaldırmış bide kıyamam:) sanki bana kız gibi geldi canım hayırlısı gönlünden geçeni versin allah. bu arada bu duygusallık durumu hepimizde var sanırım yanlız değilsin.kii çizgi film izlerken bile ağlıyorum ben

aynen sulu gözlüydüm zaten şimdi hiç engel olamıyorum ben :120:

Kızlarrrrrr :) topiğe de bayıldım sizlere de :) ne kadar süper olmuş bu topik... 10 numara 5 yıldızzz :) nasıl heyecanlandım o bebişlerin resimlerini görünce... ben de haftaya 12+6 da gidicem doktoraaa... bebişimi göreceğim inşallah... bendeki son resmi 8+6 da ve daha sadece bir gölge teyzeleri o yüzden atmadım şimdi buraya. Haftaya atacağım inşallah... Allah'ım hepimizin bebişlerini korusun ya... bizlere bağışlasın.... Onlara sağlık sıhhat versin... inşallah bıdıklar sağlıkla büyüyüp kucaklarımıza culp diye gelir :)) hepinize kocama sevgilerimi gönderiyorum ben... Ve de dualarımı elbette...

NOT:: kızlar resim paylaşırken tam haftasını gününü de yazsak süper olmaz mı.... Tekrardan çok teşekkürler, harika topik

teşekkür ederim canım biz 2012 kasım annelerin de hep konusunca bebkler ne kadarlık biliyoruz hep bu yüzden yazmadık galiba ne kadarlık olduklarını
senin bebişin de resmini bekleriz canım paylaş bizimle
dualarına da canuu gönülden amin diyorum

valla var ya ben de o kadar çok isitorum ki kasım anneleri ile aklımda tutarak kimin kim olduğunu bilerek muhabbet etmeyi anlatamam... ama kafa karışıklığından mı heyecandan mı bilmiyorum hiç tutamıyorrum aklımda... okurken unutuyorum kimin ne dediğini :) bir de isimlerimizi kullanmıyoruz ya o da sıkıntı bence... nickleri tutmak çok zor oluyor akılda... neyse beni de alın aranıza zamanla tanırım hepinizi ya :) bu topiğin takipçisi olacağım... :) yaşasın kasım annişleriiiii :)))

Enemmm yeyim ben bu kuzuyu yaaa nasıl da rahat anneciğinin karnındaa Maşallah tatlım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bu arada ben daha yorumunu okumadan bebişi görür görmez kız çocuğu olduğu doğdu içime Hayırlısı tatlımm, Allahım hayırlısından gönlündekini versinn

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun..ben 10 haftalık hamileyim ama böyle net değil ultrason görüntüm.bulantısı geçenler varmı???? ben hap alıyorum mepamed mi ne epey iyi geldi..tabi doktor verdi...

Teşekkürler canımm, bulantı bünyeye bağlı bir şey ben de 13. haftamdayım ama halen devam ediyor. Son iki haftadır biraz azalmıştı ama hafta sonu tekrar artarak döndü. Doktor bana da metpamid vermişti ama çok kötü olmama rağmen iki kez filan kullanmışımdır, zaten bende hiçbir işe de yaramadı. Çok ilaç kullanma taraftarı değilim, sabrediyorum bebeğim için. Tabi kullandığım ve gerekli olan ilaçları alıyorum, en başından beri folic asidim var haftaya bitiyor, sonrasında elevite ve demir hapıma başlayacağım. Bu arada bizim asıl topiğimiz var 2012 kasım anneleri oraya da bekleriz. Paylaşımlar çok iyi oluyor

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/508080-2012-kasim-anneleri-paylasim-alani.html

Allah ım yaaa... kasım biran önce gelseede kucagımıza alsak bebişlerimizi inşaallah...

maşallahhhh junıorr esrayaaa

Allah ım yaaa... kasım biran önce gelseede kucagımıza alsak bebişlerimizi inşaallah...

amin canımmm aminnnn

yeni ultrasonuyla karşılaştıralım bakalım ne kadar büyümüş bebiş

cuma günü fotomuzu çektiricez canım

kesen bebek arabası gibi olmuşş oda içinde taşıdığın bebişinn canım benimm çok tatlııı

evet yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…