Eki Görüntüle 401036
Eveet sonunda başardım sanırım bu da benim prens yada prensesim kızlar fotodan tel ile çektiğim için biraz parladı ama olsun :) Maşallah deyin kuzuma çok özledim ben kuzumu
hadi teyzoşlar yorumlarınızı bekliyorum birde (eğlencesine) cinsiyet tahminleriniziii
durusu bana küçük kızımı hatırlattı oda böyle ehli keyifdi canım :89:valla sorma teyzesi uyandıramadık doktor amcası salladı bişiler yaptı ama keyfini bozmadı elini havaya kaldırmış başının yanındaki beyazlıklar minik parmakları kuzumun
Eki Görüntüle 401036
Eveet sonunda başardım sanırım bu da benim prens yada prensesim kızlar fotodan tel ile çektiğim için biraz parladı ama olsun :) Maşallah deyin kuzuma çok özledim ben kuzumu
hadi teyzoşlar yorumlarınızı bekliyorum birde (eğlencesine) cinsiyet tahminleriniziii
ay maşallah canım
çok tatlı kız bebişin. çok sevimli görünüyor. valla cinsiyeti ile ilgili yorum yapamadım. çok sakin uslu uslu duruyor. :))
CANIM ÇOK TATLI NASILDA RAHAT RAHAT yatıyor maşş..benimde aklımdan görünce kız geçti canım nazlı narin bir kız
durusu bana küçük kızımı hatırlattı oda böyle ehli keyifdi canım :89:
amannn canım benimmmm...
bak direkt aklımdan kız geçti nedense :)
peki ben neden yorumlarınızı okuyup işyerinde olmama rağmen ağlıyorum ama ya ne oluyor bana neden bu kadar duygusal olduum bn
teşekkür ederim canım biz 2012 kasım annelerin de hep konusunca bebkler ne kadarlık biliyoruz hep bu yüzden yazmadık galiba ne kadarlık olduklarını
senin bebişin de resmini bekleriz canım paylaş bizimle
dualarına da canuu gönülden amin diyorum
Eki Görüntüle 401036
Arkadaşlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun..ben 10 haftalık hamileyim ama böyle net değil ultrason görüntüm.bulantısı geçenler varmı???? ben hap alıyorum mepamed mi ne epey iyi geldi..tabi doktor verdi...
yeni ultrasonuyla karşılaştıralım bakalım ne kadar büyümüş bebiş
maşallahhhh junıorr esrayaaa
Allah ım yaaa... kasım biran önce gelseede kucagımıza alsak bebişlerimizi inşaallah...
yeni ultrasonuyla karşılaştıralım bakalım ne kadar büyümüş bebiş
kesen bebek arabası gibi olmuşş oda içinde taşıdığın bebişinncanım benimm çok tatlııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?