Canim benim hosgeldinselam kızlarrr...bir kısmınızla zaten tanışıyoruz. ben ertelene ertelene geldim kasıma :) aslında eylül topicini ben açmıştım, eylülde tedaviye başlayacaktım ancak kısmet olmadı, yumurta kistleşmiş diye bir ay doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım. bu ay da işlemlerim bayrama denk geleceği için doktorum erteledi. onun için inşallah hayırlısıyla kasımda tedaviye başlayacağım. bizde sorun sperm azlığı ve morfoloji, tüm değerlerimiz sürekli düşüyor. en son sperm sayımız 400 bin ve morfoloji %0. genetik testimizi yaptırdık, temiz çıktı çok şükür. eşimin işteki strsinden kaynaklandığını düşünüyoruz. çünkü 1 buçuk yıl önce doğal yoldan hamile kalmışlığım var, ancak ne yazık ki kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.
kasım topici hayırlı olsun hepimize...ben de aranıza katılmak isterim, ama eylül topicini de yalnız bırakamayacağım için çok sık gelemeyebilirim belki. skyline'cım yalnız listeni beğenmedim hatunum haa :))) düzelt onu, güzel yap, tablomuz afili olsun ki bebişlerimiz gelsin de mi? kutulu kutulu olandan yapsan ya hatunum. bizim eylül topicindeki gibi yapsana. destek istersen söyle yardım ederim şekerim.
O zaman ben de bilgilerimi yazıyorum kızlar,
Yaş 30, Kasım ayında genart klinik te tüp bebek tedavisine başlıyorum,Çikolata kisti nedeniyle tek tüpüm yok..
bayanlar bende kasımda inş tüp bebege başlıycam acıbadem bülent tıraş bende fsh sorunu var yanlız ben bu ay 8 de doktora ilk gittigimde 3 yumurtam oldugunu söledi nasıl sevindim anlatamam 8-9 gibi olmam gerekiyordu gecen ay 16 sında oldum 5 gün önce olur bu ay birgün gecti hamile oldugumu düşünmüyorum öle olsa doktor görürdü ama halen neden regli olmadımı anlam veremedim hava degişikligindenmi desem cok şehir degiştrirdim daha önce hep oldum anlamadım gitti bilen varsa yorumlarınız bekliyorum
merhaba tatlım hoşbuldum siteye de yeni olduğum için çok alışamadım kullanmaya bende bilgilerimi yazayım benide ekleyin listeye unutmayınn....
ben 29 yaşında 6,5 yıllık evliyim eşimdede bendede sorun yok 3 aşılamam var ilk tüp bebek denemem olacak 8 kasımda istanbula gitcem 9-10 kasım gibi tedavi başlar inşallah acaba kasım da ilk kim başlıyor merak ettim kızlarr...
hadi ya ilk benmiyim bende ilk başlayanlardan tüyolar alırdım diyordum :) evet istanbul da yaşamıyorum
gaziantepten gidicem istanbulu uygun buldum hayırlı olur inşallah..:)
Cnm bence ilk ben olucam cunku benim adetim ekim sonu:)))ben sana tuyo veririm merak etme:))kesin tedaviye baslayinca yazarim ben size simdi olaki bir sorun cikar da tedavi ertelenir diye cok katilmiyorum.neden gaziantepde yaptirmiyosun
kizlar bence en son benim olucak kasim'in sonlarina denk geliyor benim adet donemim aralik'a bile sarkacak bence
cok sabirsizlaniyorum artik gunler gecsin yaa...!!!!:26:
hoşgelsiniz kızlar, listeyi yapıp ekliyorum şimdi...
bu zamana kadar neler yaptık neler oldu onları da paylaşalım
ben 26 yaşındayım, ankaralıyım, kasımda evliliğimin 2. senesi dolacak kısmet olursa,
ocakta spontan gebelikten bir kürtajım var malesef.
bende çikolata kisti eşimde de morfoloji sorunu var,
biz genartta düşünüyoruz, doktorum da murat sönmezer...
benimde seninle aynı dönemlerde olucak sanırım ya Kasım sonu ya da Aralık başı.
Ama bayram biter bitmez rahmimde 1 cm lik cm lik bir et beni tespit etti doktorum onun ameliyatını olucam. Çünkü tüp bebek denemesinde bebeğin tutunmasına engel olurmuş. Ben Antalya Memorial de Dr.BAtu Aydınuraz'a gidiyorum. Folikasit, elevit, biosteron ve momodoks kullanmaya başladım ayrıca. Yaşım 33...
benimde seninle aynı dönemlerde olucak sanırım ya Kasım sonu ya da Aralık başı.
Ama bayram biter bitmez rahmimde 1 cm lik cm lik bir et beni tespit etti doktorum onun ameliyatını olucam. Çünkü tüp bebek denemesinde bebeğin tutunmasına engel olurmuş. Ben Antalya Memorial de Dr.BAtu Aydınuraz'a gidiyorum. Folikasit, elevit, biosteron ve momodoks kullanmaya başladım ayrıca. Yaşım 33...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?