bende cok seviniyorum hemde heyecanliyim yaa yeni yila hamile mi giricemm acabaaa:26:
bu topik cok sessiz Eylul topigi mahasallahh hic durmuyorkizlar doktor bizi 6 kasimda SALI gunu ilk gorusmeye cagirdi.. cok heyecanlandimmm... bu arada benim regl gunumu yanlis hesaplamisim meger bir hesapladim 17 kasimmis buzdolabina yanlis yazmisim bende kasim sonu diyip duruyorum hatta Aralik'a sarkacak diyordum meger degilmis
kizlar umarim bayraminiz iyi geciyordur.....
nezoo cum insallah cumlemiz..
doktor 2 saatlik bir gorusme yapacakmis esimle bana sanirim neler yapilacak hepsini anlatacaklar izletecekler
bu topik cok sessiz Eylul topigi mahasallahh hic durmuyorkizlar doktor bizi 6 kasimda SALI gunu ilk gorusmeye cagirdi.. cok heyecanlandimmm... bu arada benim regl gunumu yanlis hesaplamisim meger bir hesapladim 17 kasimmis buzdolabina yanlis yazmisim bende kasim sonu diyip duruyorum hatta Aralik'a sarkacak diyordum meger degilmis
kizlar umarim bayraminiz iyi geciyordur.....
evet ya ben de onu dicektim çok sessiz burası ama daha kasım topiği ya ondandır galiba tedaviler başlasın dökülür millet:))bu arada ben başladım tedaviye kızlar..
benim transferim 31 ekimde ama test tarihim kasımda :)))) 10-12 kasım test tarihim galiba dondurulmuşlarda 10.gün oluyor sanırım bu ilk dondurulmuş denemm olucak heyecan ve korku yaşıyorum resmen ................
Tahmin edebiliyorum. Allah yardımcınız olsun.
Ben de çok heyecanlıyım . Çok fazla bir bilgi sahibi de değilim. Adetin 2. Gunü bu gün. Sonucu öğrenmeme 1 ay falan var herhalde .
benim transferim 31 ekimde ama test tarihim kasımda :)))) 10-12 kasım test tarihim galiba dondurulmuşlarda 10.gün oluyor sanırım bu ilk dondurulmuş denemm olucak heyecan ve korku yaşıyorum resmen ................
merhabalar benım ıgnelerımın 3.cu gunu bugun yanı bende kasım ayı tedavıde olanlardanım fakat ben grıp oldum ve bayram oldugu ıcın dr arıyamıyorum ilaç almalımıyım almamalıyım
ilaydacim eger fena grip olmadiysan bence alma (ama yinede bilgim yok pek) belki etki yapar diye dusundum
nane limon yesil caylar filan idare edemezmisin....
ama kotuysen cepten filan doktorunu aramalisin
zeynepkamılde tedavı goruyorum dr tel de yok bende dıyer arkadaslara sordum alma dedıler bende dedıgınız gıbı nane lımon kanatıp duruyom . 1 cı denemem özelde yaptırmıstım kımıyasal gebelıktıu:2 cısı dondurulmustu hıç tutmadı bu sefer olur ıns.sızın?
heyecan korku butun duygular bir arada desene....bence hamilesin icimden oyle gecti:)
sağol canım sanada geçmiş olsun inşallah çok belemeden meleklerimize kavuşuruz benim yaşım 31 canım eşimin yaşı büyük oyüzden ara vermeden denemek istiyorum doktorlada görüştüm kasım ayında tedaviye balayabilecekmişiz bu benim için umut oldu inşallah emeklerimiz boşa gitmez
merhabalar benım ıgnelerımın 3.cu gunu bugun yanı bende kasım ayı tedavıde olanlardanım fakat ben grıp oldum ve bayram oldugu ıcın dr arıyamıyorum ilaç almalımıyım almamalıyım
yaa evet sessiz umarim yogunlasir..!! basladin mi tedaviye anlatsana ilk ne oldu ne dedi doktorun? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?