2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

bende cok seviniyorum hemde heyecanliyim yaa yeni yila hamile mi giricemm acabaaa:26:

inş. öyle olur jose senin için de bizim içinde. :)
benim de salı günü belli olacak kasımda tedaviye başlayıp başlayamayacağım
bakalım hayırlısı

Eşinle beraber 4 kişi olarak girin yeni yıla en güzel yeni yıl hediyesi meleklerin olsun ...

nezoo cum insallah cumlemiz..
doktor 2 saatlik bir gorusme yapacakmis esimle bana sanirim neler yapilacak hepsini anlatacaklar izletecekler

nezoo cum insallah cumlemiz..
doktor 2 saatlik bir gorusme yapacakmis esimle bana sanirim neler yapilacak hepsini anlatacaklar izletecekler

hmm hayırlı olsun da isterse 1 gün anlatsın konuşssun sorun neydi peki canım ve nerde yaptırıyorsun gözümden kaçmış olabilir

evet ya ben de onu dicektim çok sessiz burası ama daha kasım topiği ya ondandır galiba tedaviler başlasın dökülür millet:))bu arada ben başladım tedaviye kızlar..

evet ya ben de onu dicektim çok sessiz burası ama daha kasım topiği ya ondandır galiba tedaviler başlasın dökülür millet:))bu arada ben başladım tedaviye kızlar..

yaa evet sessiz umarim yogunlasir..!! basladin mi tedaviye anlatsana ilk ne oldu ne dedi doktorun? :44:

Arkadaşlar ben de geldim aranıza. benim de başladı tedavim.şu an adetimn 2.günü. merkezimizi aradık.sanırım yarın için randevu verecekler vve ignelere başlayacağız .

Allahim herkesin yardımcısı olsun ve bizlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:))

Ttopigin takipçisiym artık. :)

benim transferim 31 ekimde ama test tarihim kasımda :)))) 10-12 kasım test tarihim galiba dondurulmuşlarda 10.gün oluyor sanırım bu ilk dondurulmuş denemm olucak heyecan ve korku yaşıyorum resmen ................

benim transferim 31 ekimde ama test tarihim kasımda :)))) 10-12 kasım test tarihim galiba dondurulmuşlarda 10.gün oluyor sanırım bu ilk dondurulmuş denemm olucak heyecan ve korku yaşıyorum resmen ................

Tahmin edebiliyorum. Allah yardımcınız olsun.
Ben de çok heyecanlıyım . Çok fazla bir bilgi sahibi de değilim. Adetin 2. Gunü bu gün. Sonucu öğrenmeme 1 ay falan var herhalde .

Tahmin edebiliyorum. Allah yardımcınız olsun.
Ben de çok heyecanlıyım . Çok fazla bir bilgi sahibi de değilim. Adetin 2. Gunü bu gün. Sonucu öğrenmeme 1 ay falan var herhalde .

evet cnm 1 ay sonra allahın izniyle bebeğin seninle olucak herşey gönlünce olsun rabbim yardımcımız olsun....

heyecan korku butun duygular bir arada desene....bence hamilesin icimden oyle gecti:)

merhabalar benım ıgnelerımın 3.cu gunu bugun yanı bende kasım ayı tedavıde olanlardanım fakat ben grıp oldum ve bayram oldugu ıcın dr arıyamıyorum ilaç almalımıyım almamalıyım

merhabalar benım ıgnelerımın 3.cu gunu bugun yanı bende kasım ayı tedavıde olanlardanım fakat ben grıp oldum ve bayram oldugu ıcın dr arıyamıyorum ilaç almalımıyım almamalıyım

ilaydacim eger fena grip olmadiysan bence alma (ama yinede bilgim yok pek) belki etki yapar diye dusundum
nane limon yesil caylar filan idare edemezmisin....
ama kotuysen cepten filan doktorunu aramalisin

ilaydacim eger fena grip olmadiysan bence alma (ama yinede bilgim yok pek) belki etki yapar diye dusundum
nane limon yesil caylar filan idare edemezmisin....
ama kotuysen cepten filan doktorunu aramalisin

zeynepkamılde tedavı goruyorum dr tel de yok bende dıyer arkadaslara sordum alma dedıler bende dedıgınız gıbı nane lımon kanatıp duruyom . 1 cı denemem özelde yaptırmıstım kımıyasal gebelıktıu:2 cısı dondurulmustu hıç tutmadı bu sefer olur ıns.sızın?

benimde ilk denemem olucak allah nasip ederse 6 kasim doktorla ilk gorusmemiz var muhtemelen adet olunca baslanir tedaviye
biz ilk asilama icin gitmistik doktora sperm testlerimiz pek iyi cikmayinca tutmaz dendi tup bebek onerildi. baktik normal yolla olacagi yok bekle bekle yas gidiyor zman gidiyor kolay degil yani..

heyecan korku butun duygular bir arada desene....bence hamilesin icimden oyle gecti:)

canım benim saol ama benim 4 düşüğüm toplamda 6 bebek kaybım var hamile olduğuma sevinemiyorumki inşallah bu sefer son olur rabbim acılarını göstermez yine (((

inşallah canım, sen yine Cem Bey de mi deneyeceksin, yüzyüze görüştün mü kendisiyle ?
2.deneme öncesi istediği tahlil vs oldu mu veya olmama nedenleri ile ilgili ne dedi ?

cevabım biraz geç oldu cnm ama bak bişe dicem bize bi cep numarası verdiler istediğin her an arayabilirsin dediler ben aklıma takılan en ufak şeyde arıyorum bayramda da açıklar aklında bulunsun.sen bi daha gittiğinde numara iste mtlaka bence.

yaa evet sessiz umarim yogunlasir..!! basladin mi tedaviye anlatsana ilk ne oldu ne dedi doktorun? :44:

:))))seni çok çok iyi anlıyorum benimde ilk denemem ben de tedaviden önce kızlara sorup duruyordum onun için sana detaylı anlatim canım

şimcik :)
ilk önce görüştük anlattılar bize işte şöyle yapılıo böyle yapılıo diye adetin 2. günü gelin dediler
gittik muayeneye aldılar rahim iyi durumda şuan için tedaviye başlamamz için sebep yok dedi.kan alındı testler filan yapıldı.
aynı gün iğneye başladık(acımıyo ) 5 tane iğne vuruldum yani 5 gün geçti 9 tane yumurtam oluşmuş
2. bi iğneye daha başladım 2 gün sonra randevu var.
devamı 2 gün sonra:)))))))

Merhabalar,
ben de bugün ilk tüp bebek tedavime basladim. ilk ignemi oldum. hayirlisi bakalim :)
3 negatif asilamam var. cikolata kisti ameliyati oldum.(endometriosis var) tüpler acik ama deforme olmus.
beni de araniza alirsaniz sevinirim. cok stresli bir dönem kimse bizi anlamio
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…