neden o kadar pahalı ya?konya eurefertil 3500 tüp bebek için ilaçların fiyatları değişiyor dedi.
canım ben istanbul tüp bebek merkezinde yaptıracagım 3 yıl sartı malesef kalkmadı takip edip arastırdıgım için biliyorum raporu çıkartacagım hastaneyede sordum 3 yıl gerekli dediler.rapor cıkartınca hemen hemen yarısını devlet karsılıyor ilaçlarla birlikte hastane bize 6000-7000 tl civarında fiyat cıkardı ama raporlu olunca bu rakam yaklaşık 2000-2500 liraya düşücek tabi merkeze görede değişir bu fiyat..
kızlar aranızda rapor cıkartıp raporla tüp bebek yaptırıcak olan var mı?eger varsa istanbulda olanlar için hangi hastanelerden çıkardınız raporları..
evet doktorum daha doğrusu 3 ayrı doktor da aynı şeyleri tavsiye etti. ben aşılamalardan sonra 1-2 ay ara vermiştim doktor işine dinlenmek için. bu hafta Antalya Uncalı Meydan hastanesinde Güray hanıma muayeneye gittim. Rahimdeki et benini o gördü şimdiye kadar bundan bahseden olmamıştı ve fsh 12 lerde olduğu için ki buda ilk defa bu kadar yüksek çıktı hemen tüp bebeğe başla dedi. Ben Eğitim Araştırma hastanesinde çalışıyorum orda da Mehmet Karaca var. Ameliyatımı o yapacak. Perşembe günü de Memorial de Batu Beyle görüştüm o da ameliyatı onayladı.3 doktorda ameliyata kadar ve ameliyat sonrası bu ilaçları kullanmamı istedi. Elevit normalde benim bildiğim kadarıyla hamilelere verilyor ama doktorlarıma güveniyorum vardır bir bildikleri. Biosteron yumurta rezervini arttırmak ve güçlendirmek için diye biliyorum. Monodoks ise antibiyotik herhangi bir enfeksiyon kapmayım diye ameliyata kadar.
Beni de listeye eklermisinizzzzzzzzzzzz....
yaş 33... 3 aşılama.... Antalya Memorial Hastanesi....Kasım sonu ilk deneme...
inşallah bu liste hepimize uğurlu gelir.
canım listeyi ben yaptım ama topic sahibi olmadığım için tabloya geri dönüp düzenleme şansım yokmuş ne yazık ki. her seferinde tekrar tekrar listeyi yayınlamak gerekiyormuş. onunla da uğraşamayacağım için eylül topicindeki listeden devam ediyorum. listeyi görüp mesaj atan tüm arkadaşlara olsun bu mesajım. kusura bakmayın. yeni topic de açmıyorum çünkü bundan başka bir tane daha açmışlar zaten -ki o da ilerlemiyor.
1 negatif aşılamadan sonra tüpbebeğe geçmiş olduk
zaten direk tüpn demişlerdi ama ben yine de aşılama diye tutturdum
morfoloji ve sayı sorunumz var
daha merkeze karar veremedik ankarada araştıryorz
kızlar ilaçlar yaklaşık ne kadar tutuyor?
Canım şimdiden geçmiş olsun. Ameliyatı da kolayca atlatırsın inşallah. Monodox ben de çok fena mide bulantısı yaptı. Her denediğimde ne yazık ki çıkardım ve içemedim o ilacı. Umarım sen zorlanmazsın. Eğer zorlanırsan haberin olsun alternatifi varmış. Ben bir hafta kendimi kastım. Artık çıkarana kadar kanıma karıştığıyla yetinmek zorunda kaldım ama sen ameliyat olacaksın antibiyotik önemli.
Hoşgeldin canım tekrar!!!
merhaba kızlar,
biz de kasım ayında tüp bebek yaptırmayı planlıyoruz.
2009 yılında evlendik, ikimizde de herhangi bir sorun yok ama henüz bebeğimiz de yok. 2011 tmmuz ayında aşılama yaptıdık ama yine bebiş ortalarda yok :)
ilk tüp bebek denememiz olacak
tedavi öncesi tsh hormonlarına bakıldı, düşük çıktı şimdi kasım ayına kadar onun düzelmesi durumunda tedaviye başlayacağız umarım kasıma yetişir.
Hepiniz 2013 te bebekten bıkın emiİkiz ikiz olsun Evinize iki kat neşe ve sesleri bassın :)
ayhh nezoocum valla bastan isteniyormus cok ama sonradan olunca biktim usandim diyenlerde cokmus
Aynen canım bana da ikiz olsun demişlerdi ama oğlumla çok uğraştım 4 ayın akadar hep ağladı bi de iki taneyi düşünemiyordumAklıma geldikçe gülüyorum hala...ZOr günler geçirdim yani
vallahi yardim sart annelere gorev dusuyor ...aslinda ben ikiz olsun cok isterim yasimda 31 tek dogumda iki tane tekrar hamile kalmaya gerek kalmaz.. zaten hep iki tane olsun istemisimdir
insallah oyle olur tabi saglikli olsunda tup bebekte o sansimiz var ama tabi allah bilir..
canım geçmiş olsun, inşallah 2. sefere bebişlerin sana tutunur...
bende eylül ayında 1.denememi Cem Bey de yaptırdım, fakat benimde tutmadı maalesef..
bende kendisinden çok memnunum,nasip işte olmadı...
sen kaç yaşındasın ? bizde de sorun eşimde, sperm sayısı düşük ve morfoloji %0
benim yaşım 28, o yüzden biraz ara verip, Ocak veya sonrası denemeyi düşünüyorum...
sağol canım sanada geçmiş olsun inşallah çok belemeden meleklerimize kavuşuruz benim yaşım 31 canım eşimin yaşı büyük oyüzden ara vermeden denemek istiyorum doktorlada görüştüm kasım ayında tedaviye balayabilecekmişiz bu benim için umut oldu inşallah emeklerimiz boşa gitmez
Kizlar bunu bir siteden kopyaliyorum
(Rahmet kapıları dört gece açılır. O gecelerde yapılan dua reddolmaz. Ramazan ve Kurban bayramının birinci gecesi, Berat ve Arefe gecesi.)***[İsfehani]***
(Dört gecenin gündüzü de gecesi gibi faziletlidir. Allahü teâlâ, o günlerde dua edenin isteğini geri çevirmez, onları mağfiret eder ve onlar bu günlerde bol ihsana nail olurlar. Bunlar: Kadir gecesi, Arefe gecesi, Berat gecesi, Cuma gecesi ve günleri.)***
kizlar arefe gecesinde ve bayramin birinci gunu herzamankinden daha cok dua edelim hepimiz icin
bu topik cok sessiz Eylul topigi mahasallahh hic durmuyorkizlar doktor bizi 6 kasimda SALI gunu ilk gorusmeye cagirdi.. cok heyecanlandimmm... bu arada benim regl gunumu yanlis hesaplamisim meger bir hesapladim 17 kasimmis buzdolabina yanlis yazmisim bende kasim sonu diyip duruyorum hatta Aralik'a sarkacak diyordum meger degilmis
kizlar umarim bayraminiz iyi geciyordur.....
senin adına sevindim.
insan tedaviye karar verince bir an evvel o süreç başlasın istiyor. darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?