[table="width: 800, class: grid"]
[tr]
[td]SIRA[/td]
[td]İSİM[/td]
[td]YAŞ[/td]
[td]DENEME[/td]
[td]MERKEZ[/td]
[td]SEBEP[/td]
[td]DURUM[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1[/td]
[td]skyline[/td]
[td]26[/td]
[td]0[/td]
[td]Genart[/td]
[td]Çikolata kisti+morfoloji+1 düşük[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]2[/td]
[td]alanyatubi[/td]
[td]23[/td]
[td][/td]
[td]konya eurofertil[/td]
[td]sperm hareketsizliği[/td]
[td]tedavi başlangıç tarihi: 21 kasım[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3[/td]
[td]jose[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]sperm hareketsizliği+morfoloji %3[/td]
[td]tedavi başlangıç tarihi: 30 kasım[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4[/td]
[td]galimero[/td]
[td]29[/td]
[td]3 aşılama[/td]
[td]İstanbul Emsey[/td]
[td]sebepsiz infertilite[/td]
[td]tedavi başlangıç tarihi: 09 kasım[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5[/td]
[td]gizmo60[/td]
[td]30[/td]
[td]0[/td]
[td]Genart klinik[/td]
[td]çikolata kisti+tek tüp tıkalı[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]6[/td]
[td]mirage79[/td]
[td]33[/td]
[td]0[/td]
[td]Amerikan Hst.[/td]
[td]oligospermi+morfoloji %0+1 düşük[/td]
[td]tedavi başlangıç tarihi: 07 kasım[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7[/td]
[td]zeynep_82[/td]
[td]30[/td]
[td]0[/td]
[td]İzmir Kent Hst.[/td]
[td]tedavi başlangıç tarihi: 02 kasım[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8[/td]
[td]funy[/td]
[td][/td]
[td]1 tüp bebek[/td]
[td]Ataşehir Memorial[/td]
[td]sperm yok[/td]
[td]tedavi başlangıç tarihi: 28 kasım[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9[/td]
[td]baharinkizi[/td]
[td]30[/td]
[td]3 aşılama[/td]
[td][/td]
[td]pko+1 düşük[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]10[/td]
[td]medmus/td]
[td]28[/td]
[td]2 aşılama[/td]
[td][/td]
[td]çikolata kisti+morfoloji[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]11[/td]
[td]9 ay[/td]
[td]28[/td]
[td]0[/td]
[td]Anatolia Tüp Bebek[/td]
[td]çikolata kisti+endometriozis[/td]
[td]tedavi başlangıç tarihi: 21 ekim(uzun protokol)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12[/td]
[td]karakedi[/td]
[td]25[/td]
[td]2 aşılama[/td]
[td]İstanbul Tüp Bebek[/td]
[td]Pko[/td]
[td]tedavi başlangıç tarihi: 20 kasım[/td]
[/tr]
[tr]
[td]13[/td]
[td]mutlu80[/td]
[td][/td]
[td]3 aşılama[/td]
[td]Ege Ünv.[/td]
[td]varikosel+morfoloji %0-1[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]14[/td]
[td]nuran77[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Acıbadem Dr.Bülent Tıraş[/td]
[td]fsh sorunu[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[/table]
skyline'ım ben bu tablyu yaptım ama sanırım topic sahibi ben olmadığım için mesaha müdahaleyi kısıtlıyor. yani eylül topicindeki gibi tabloyu sabit tutup üstünde değişiklik yapamıyorum. sürekli başka başka sayfalarda güncelliyor olacağım tabloyu. artık böyle idare edersiniz. :) kızlar listede eksik bilginiz varsa gönderin düzelteyim.
Eline sağlık canım çok güzel olmuş! Teşekkür ederiz!
Aslında ilk sayfada olsa takip etmek çok daha güzel olurdu. Topik sahibi skyline olduğu için onun mu ilk sayfaya koyması gerekiyor?
Skyline'cım senin için zor mu olur?
Arkadaşlar bu arada ben yabancı bir firmada araştırma uzmanı olarak çalışıyorum. Yurt içi ve yurt dışı çok uçak seyehatim oluyor. Transferden sonra bir 10 gün çıkmayacağım ama hazırlık aşamasında ve 10 günden sonra yine çıkmak durumundayım. Sizce bir zararı olur mu?
Cnm bence ilk ben olucam cunku benim adetim ekim sonu:)))ben sana tuyo veririm merak etme:))kesin tedaviye baslayinca yazarim ben size simdi olaki bir sorun cikar da tedavi ertelenir diye cok katilmiyorum.neden gaziantepde yaptirmiyosun
Cnm bence ilk ben olucam cunku benim adetim ekim sonu:)))ben sana tuyo veririm merak etme:))kesin tedaviye baslayinca yazarim ben size simdi olaki bir sorun cikar da tedavi ertelenir diye cok katilmiyorum.neden gaziantepde yaptirmiyosun
canım bence bunun için burdaki kimsenin vereceği cevaba göre hareket etme, bu ancak doktorunun demesiyle karar verebileceğin bir durum. tablo konusundaysa anladığım kadarıyla skyline avukat ve yoğun çalışıyor. bu şekilde de idare ederiz sen merak etme.
Kasım kızlar kasım
Hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah. 3 yıl şartı artık kalktı diye biliyorum yalnız. Rapor almak için ne yapmak gerekiyor? Rapor alınca devlet ne kadarını karşılıyor bunalrı biliyor musun? Ben gittiğim ilk merkezle anlaştım. Kendi doktorum orayı önermişti ama sgk ile anlaşmaları yokmu. 5 bin tl fiyat çıkardılar
Selam canım. Kist engel olmaz diyorlar. Ben özel sigortam bitecekti onun için aldırdım ama iyiki aldırmışım yapışıklık çıktı. Yapışıklık yüzünden olmazmış. İnşallah senin sadece kistin vardır. Yapışıklık yoktur. Ca125 değerin kaç çıktı? Bu kistin ilaçlar yada böyle alternatif doğal tedavilerle küçüleceğini pek sanmıyorum. Ben de çok denedim. Kürler yaptım. Ama işe yaramadı malesef
evet doktorum daha doğrusu 3 ayrı doktor da aynı şeyleri tavsiye etti. ben aşılamalardan sonra 1-2 ay ara vermiştim doktor işine dinlenmek için. bu hafta Antalya Uncalı Meydan hastanesinde Güray hanıma muayeneye gittim. Rahimdeki et benini o gördü şimdiye kadar bundan bahseden olmamıştı ve fsh 12 lerde olduğu için ki buda ilk defa bu kadar yüksek çıktı hemen tüp bebeğe başla dedi. Ben Eğitim Araştırma hastanesinde çalışıyorum orda da Mehmet Karaca var. Ameliyatımı o yapacak. Perşembe günü de Memorial de Batu Beyle görüştüm o da ameliyatı onayladı.3 doktorda ameliyata kadar ve ameliyat sonrası bu ilaçları kullanmamı istedi. Elevit normalde benim bildiğim kadarıyla hamilelere verilyor ama doktorlarıma güveniyorum vardır bir bildikleri. Biosteron yumurta rezervini arttırmak ve güçlendirmek için diye biliyorum. Monodoks ise antibiyotik herhangi bir enfeksiyon kapmayım diye ameliyata kadar.gecmis olsun netere, umarim hic bir sorun yasamadan ameliyatin gerceklesir.
bende cok uzun zamandir folikasit kullaniyorum ..peki elevit, biosteron,momodoks bunlari ayri aliyorsun sanirim doktorun mu tavsiye etti?
Batu Bey çok çok iyi birc doktordur Ankaradayken benim doktorum da hatta sırf ondan görüş almak için bile Antalya ya gelmiştim çok şanslısın emin ellerdesin :)) Mecbur başka doktora geçtim ben Batu bey şehir değiştirince..
Şimdi doktorum Murat Sönmezer ben de biosteron,elevit ve coraspin kullanmaya başladım 2 ay öncesinden..
Beni de listeye eklermisinizzzzzzzzzzzz....
yaş 33... 3 aşılama.... Antalya Memorial Hastanesi....Kasım sonu ilk deneme...
inşallah bu liste hepimize uğurlu gelir.
1 negatif aşılamadan sonra tüpbebeğe geçmiş olduk
zaten direk tüpn demişlerdi ama ben yine de aşılama diye tutturdum
morfoloji ve sayı sorunumz var
daha merkeze karar veremedik ankarada araştıryorz
bizde asilama icin gittigimizde hic denemeyin demisti bende tutturmustum senin gibi doktor paraniz cope gider diyince vazgectim son anda..
denemissin icinde kalmamis en azindan...
bizimde hareketlilik sorunumuz var birde morfoloji.... doktorun dedigine gore sayilarindan cok bunlar onemliymis...
merhaba kızlar
bende kasım ayında rabbimin izniyle tüp bebek tedavisine başlayacagım inşallah.devlet 3 yıllık evlilikte masrafların bir kısmını karsıladıgı için kasımı bekliyoruz kasımda 3 yıllık evli olacagız inşalllah.ben 2 kere yumurta takibi 2 kerede asılama oldum ama malesef tutmadı.pcoluyum ben kızlar adetlerim düzensiz 60 günü geciyor bu nedenle yumrtalarım gelişmiyor iğnleerle ancak büyütebiliyoruz.yaklaşık 2.5 yıldır korunmuyoruz ama malesef bebeğimiz olmadı.bakalım şansımızı tüp bebekte deneyeceğiz.rabbim inşallah herkesin gönlüne göre verir buradaki herkesin bebeşi olur.yaşım 25 istanbul tüp bebek merkezinde yaptıracagım 2. aşılamamıda orada olmuştum.doktorum aret kamar dokturumdan ve merkezden cok memnunum bakalım hakkımızda hayırlısı..listeye benide ekleyin kızlar kasımın 20 si olmadan muhtemelen işlemlere başlamış olacagım rapor için raporun çıkmasın bağlı olarakta tedaviye başlayacagız.bakalım hayırlısı...
[table="width: 800, class: grid"]
[tr]
[td]SIRA[/td]
[td]İSİM[/td]
[td]YAŞ[/td]
[td]DENEME[/td]
[td]MERKEZ[/td]
[td]SEBEP[/td]
[td]DURUM[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1[/td]
[td]skyline[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]2[/td]
[td]alanyatubi[/td]
[td]23[/td]
[td][/td]
[td]konya eurofertil[/td]
[td]sperm hareketsizliği[/td]
[td]tedavi başlangıç tarihi: 21 kasım[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3[/td]
[td]jose[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]sperm hareketsizliği+morfoloji %3[/td]
[td]tedavi başlangıç tarihi: 30 kasım[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4[/td]
[td]galimero[/td]
[td]29[/td]
[td]3 aşılama[/td]
[td][/td]
[td]tedavi başlangıç tarihi: 09 kasım[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5[/td]
[td]gizmo60[/td]
[td]30[/td]
[td]0[/td]
[td]Genart klinik[/td]
[td]çikolata kisti+tek tüp tıkalı[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]6[/td]
[td]mirage79[/td]
[td]33[/td]
[td]0[/td]
[td]Amerikan Hst.[/td]
[td]oligospermi+morfoloji %0[/td]
[td]tedavi başlangıç tarihi: 07 kasım[/td]
[/tr]
[tr]
[/table]
canım ben istanbul tüp bebek merkezinde yaptıracagım 3 yıl sartı malesef kalkmadı takip edip arastırdıgım için biliyorum raporu çıkartacagım hastaneyede sordum 3 yıl gerekli dediler.rapor cıkartınca hemen hemen yarısını devlet karsılıyor ilaçlarla birlikte hastane bize 6000-7000 tl civarında fiyat cıkardı ama raporlu olunca bu rakam yaklaşık 2000-2500 liraya düşücek tabi merkeze görede değişir bu fiyat..
kızlar aranızda rapor cıkartıp raporla tüp bebek yaptırıcak olan var mı?eger varsa istanbulda olanlar için hangi hastanelerden çıkardınız raporları..
american hastanesi bize 6000 ilaçlar hariç demişti halen aynı mı merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?