2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

skyline'ım ben bu tablyu yaptım ama sanırım topic sahibi ben olmadığım için mesaha müdahaleyi kısıtlıyor. yani eylül topicindeki gibi tabloyu sabit tutup üstünde değişiklik yapamıyorum. sürekli başka başka sayfalarda güncelliyor olacağım tabloyu. artık böyle idare edersiniz. :) kızlar listede eksik bilginiz varsa gönderin düzelteyim.

Eline sağlık canım çok güzel olmuş! Teşekkür ederiz!

Aslında ilk sayfada olsa takip etmek çok daha güzel olurdu. Topik sahibi skyline olduğu için onun mu ilk sayfaya koyması gerekiyor?

Skyline'cım senin için zor mu olur?

Arkadaşlar bu arada ben yabancı bir firmada araştırma uzmanı olarak çalışıyorum. Yurt içi ve yurt dışı çok uçak seyehatim oluyor. Transferden sonra bir 10 gün çıkmayacağım ama hazırlık aşamasında ve 10 günden sonra yine çıkmak durumundayım. Sizce bir zararı olur mu?

canım bence bunun için burdaki kimsenin vereceği cevaba göre hareket etme, bu ancak doktorunun demesiyle karar verebileceğin bir durum. tablo konusundaysa anladığım kadarıyla skyline avukat ve yoğun çalışıyor. bu şekilde de idare ederiz sen merak etme.

Cnm bence ilk ben olucam cunku benim adetim ekim sonu:)))ben sana tuyo veririm merak etme:))kesin tedaviye baslayinca yazarim ben size simdi olaki bir sorun cikar da tedavi ertelenir diye cok katilmiyorum.neden gaziantepde yaptirmiyosun

Merhaba hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah sende katılırsın aramıza bana tüyo verirsin gaziantepte ki merkezle pozitif bir iletişim kuramadım ve bu benim için önemli daha doğrusu böyle bir hassas bir konuda pozitif enerji çok önemli buna inandığım için ve istanbulda arkadaşım olduğundan bunu değerlendirmek istedim bu şekilde istanbula karar verdim..

Cnm bence ilk ben olucam cunku benim adetim ekim sonu:)))ben sana tuyo veririm merak etme:))kesin tedaviye baslayinca yazarim ben size simdi olaki bir sorun cikar da tedavi ertelenir diye cok katilmiyorum.neden gaziantepde yaptirmiyosun

Merhaba hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah sende katılırsın aramıza bana tüyo verirsin gaziantepte ki merkezle pozitif bir iletişim kuramadım ve bu benim için önemli daha doğrusu böyle bir hassas bir konuda pozitif enerji çok önemli buna inandığım için ve istanbulda arkadaşım olduğundan bunu değerlendirmek istedim bu şekilde istanbula karar verdim..

Doktorum çok rahat ya normal hayatına devam et diyor :) Spor yapıyorum dedim daha iyi devam et diyor. Sadece transferden sonra 3 gün evde dinlen dedi. Ne olur olmaz ben 5 gün izin aldım. Uçakta nasıl yanımda taşıyacağım ama onu bilmiyorum. Yarın gidip rapor almaya çalışacağım onun için.

Kasım kızlar kasım

aaaay inşalllah kasımda hamileyizzz

ismimi listede gorunce icim bir tuhaf oldu heyecanlandim insallahhh ugur getirir yaa hepimize kizlar
ellerine saglik mirage arkadasim ... ben sana ozelden msj attim bu arada

Son düzenleme:

canım ben istanbul tüp bebek merkezinde yaptıracagım 3 yıl sartı malesef kalkmadı takip edip arastırdıgım için biliyorum raporu çıkartacagım hastaneyede sordum 3 yıl gerekli dediler.rapor cıkartınca hemen hemen yarısını devlet karsılıyor ilaçlarla birlikte hastane bize 6000-7000 tl civarında fiyat cıkardı ama raporlu olunca bu rakam yaklaşık 2000-2500 liraya düşücek tabi merkeze görede değişir bu fiyat..

kızlar aranızda rapor cıkartıp raporla tüp bebek yaptırıcak olan var mı?eger varsa istanbulda olanlar için hangi hastanelerden çıkardınız raporları..

gecmis olsun netere, umarim hic bir sorun yasamadan ameliyatin gerceklesir.
bende cok uzun zamandir folikasit kullaniyorum ..peki elevit, biosteron,momodoks bunlari ayri aliyorsun sanirim doktorun mu tavsiye etti?
evet doktorum daha doğrusu 3 ayrı doktor da aynı şeyleri tavsiye etti. ben aşılamalardan sonra 1-2 ay ara vermiştim doktor işine dinlenmek için. bu hafta Antalya Uncalı Meydan hastanesinde Güray hanıma muayeneye gittim. Rahimdeki et benini o gördü şimdiye kadar bundan bahseden olmamıştı ve fsh 12 lerde olduğu için ki buda ilk defa bu kadar yüksek çıktı hemen tüp bebeğe başla dedi. Ben Eğitim Araştırma hastanesinde çalışıyorum orda da Mehmet Karaca var. Ameliyatımı o yapacak. Perşembe günü de Memorial de Batu Beyle görüştüm o da ameliyatı onayladı.3 doktorda ameliyata kadar ve ameliyat sonrası bu ilaçları kullanmamı istedi. Elevit normalde benim bildiğim kadarıyla hamilelere verilyor ama doktorlarıma güveniyorum vardır bir bildikleri. Biosteron yumurta rezervini arttırmak ve güçlendirmek için diye biliyorum. Monodoks ise antibiyotik herhangi bir enfeksiyon kapmayım diye ameliyata kadar.

Çok teşekkür ederim canım ya. İnan bana bu dediğin çok iyi geldi. Batu bey hakkında hep olumlu şeyler duydum benim izlenimimde aynen öyle. Bunu bir de eski bir hastasından duymak inan çok güzel.

Beni de listeye eklermisinizzzzzzzzzzzz....

yaş 33... 3 aşılama.... Antalya Memorial Hastanesi....Kasım sonu ilk deneme...

inşallah bu liste hepimize uğurlu gelir.

Beni de listeye eklermisinizzzzzzzzzzzz....

yaş 33... 3 aşılama.... Antalya Memorial Hastanesi....Kasım sonu ilk deneme...

inşallah bu liste hepimize uğurlu gelir.

canım listeyi ben yaptım ama topic sahibi olmadığım için tabloya geri dönüp düzenleme şansım yokmuş ne yazık ki. her seferinde tekrar tekrar listeyi yayınlamak gerekiyormuş. onunla da uğraşamayacağım için eylül topicindeki listeden devam ediyorum. listeyi görüp mesaj atan tüm arkadaşlara olsun bu mesajım. kusura bakmayın. yeni topic de açmıyorum çünkü bundan başka bir tane daha açmışlar zaten -ki o da ilerlemiyor.

1 negatif aşılamadan sonra tüpbebeğe geçmiş olduk
zaten direk tüpn demişlerdi ama ben yine de aşılama diye tutturdum
morfoloji ve sayı sorunumz var
daha merkeze karar veremedik ankarada araştıryorz

1 negatif aşılamadan sonra tüpbebeğe geçmiş olduk
zaten direk tüpn demişlerdi ama ben yine de aşılama diye tutturdum
morfoloji ve sayı sorunumz var
daha merkeze karar veremedik ankarada araştıryorz

bizde asilama icin gittigimizde hic denemeyin demisti bende tutturmustum senin gibi doktor paraniz cope gider diyince vazgectim son anda..
denemissin icinde kalmamis en azindan...
bizimde hareketlilik sorunumuz var birde morfoloji.... doktorun dedigine gore sayilarindan cok bunlar onemliymis...

bizde hareketlilik iyi canm,ama sayı kötü morfoloji de sınırda
yine de aşılama tecrübemden pişman değilim,hiç sıkıntı yaşamadm şükür
ve dr umu da çok seviyordm keşke tüpbebek tedavisini de o yapabilseydi

tedaviye ilk başladığımızda sayı da hareketlilik de kötüydü
eşim her akşam keçiboynuzu yedi elinde
sayı değişmedi ama hareket yüzde 46 ya çıktı
bi deneyin derim

canım maliyeti nekadar görüştünüz mü??

american hastanesi bize 6000 ilaçlar hariç demişti halen aynı mı merak ettim :)

ben de merak ediyorum kızlar yazarsanız süper olur.ben ilk denememde çıkardım rapor ama aşılama raporu çıkardılar.hiç aşılamama olmadığından 3 kere aşılama gerekiyormuş.aşılama raporumla ilaçların parasının bi kısmını geri aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…