2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

hyr cnm değil başka bir soru daha sorayım

bugünkü yaşları toplamı 180 olan bir grup çocugun 3 yılönceki yaşlarının ortalaması 6 olduguna göre bu grupta kaç çock vardır?:13:
aslında dediğim 20 bu sorunu cevabıydı
cvp 20 canım

ne demek tatlım hadi soru sor

bir miktar bilye 6,8,10 yaşlarındaki 3 çocuga yaşlarıyla orantılı olacak sekilde paylaştırılıyor.
en küçük çocuk en büyüğünden 24 tane az bilye aldıgına göre 3 kardeşe verilen toplam bilye sayısı nedir?buyur canım

144

Son düzenleme:
bi tanede ben ekliyim
bir bölme işleminde kalan bölümün 3 katı,bölen ise kalanın 2 katından fazladır.buna göre bölünen sayının en küçük pozitif değeri kaçtır

Kızlar bir şey sorsam ?
Önlisanstan giricem sınava, şubatta başlayacak olan hızlandırılmış kursa gitsem nasıl olur ? Bi matematik ve tarih eksiğim var diğerlerini yapabilirim.
Kimisi daha iyi zaman kaybı olmaz diyor kimisi de sıkıştırılmış iyi olmaz diyor.
Kararsız kaldım :44:

şimdiden ders çalışıp normal derslere katılman daha iyi olur canım.sıkılaştırılmış gerçekten hızlı oluyo.kursların çoğu başladı.zaten ilk konular basit konular onlara kendin çalışırsın.normal kursa gitmen daha iyi

Normal kursların kayıtları bitti diye biliyorum cnm ama onu da araştırırım. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…