2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

ah canım hiç dua etmemmi yaa inş. en kısa zaamanda kavusursunuz bu arada inş. kazanırsın yazmışım kafayı bozdum ben kpss ile

allah söletti kazancam mı yoksa
kazanıcaksam zaten sevdiceğimin şehrinde kazanıcam ee burdan yola çıkarsak o zman sevdiceğime bi an önce kavuşucam
denklemi kurdum sonuç aşk

günaydın mı desem tünaydın mı desem kimse yok ki :26:

heyyyy kızlar ben geldim alışveriş yaptık gezdik yediiklim genel kültür genel yetenekten olusan çek kopart yaprak test aldım kızlar matta oran orantıya kadar çalıştığım yerleri bu kitaptanda bitiririm :13:siz neler yaptınız bakalım ben bugün hiç soru çözemedim :26:şimdi mat çözcm yeni kitabımdan

hadi toplanın bakalım kızlarrrrr

oh maşallah kocanda bıkıcak artık alışverişte bile kitap alıyo diye
bende 60 soru çözdüm mattan genel tekrar testi o kadar
netten araştırma yapıyorum evimiz için
bu akşam izin verdim kendim kendime
sorun varsa sor şekerim kk denizindeyim ben girmedğim topic kalmadı

quiet ben bütün konular btincede soru bankasaında karışık testler varya hyiyaç soru bankasında hergün ordan bir test çözerim diyorum sence nasıl olur şimdi konu çalışıp 3 kitaptan o konunun sorularını bitiriyorum öyle ilerliyorum konu çalışıp 180 soru çözüyorum toplamda bir konuyla

bıkcak valla benden kociş konuların hepside bitince deneme fln çözerim artık öylegeçergünler tabi bu dediğim baya uzun vadeli bir plan mart gibi benim konular biter sonra full denemesoru çözerim zten matı yarıladım oh bak cnm vallaşimdiden araştır çok faydasını görürsün kışın indirim çok oluyor işine yarayan birşey olursada al kaçırmaküçük ev aleti fln kız çeyizi bitmez benim düğün birden kesinleşti beni ateş aldı yoktu hiçbirseyim

konu bitirmen daha iyi tabi canım.ben tek kitaptan ilerliyiroum şimdi ihtiyaç modülerden konu testlerini bitirdim.hız testide bitti genel tekrar 8deyim şimdi.aralarda çözemediklerim oluyo tabi ama konu anlatımlı kitapta baş ucumda test bitince yapamadıklarımı ordan yapmaya çalışıyorum
sonra ihtiyacın 2011 sorusu var ordan çözücem sonra yargıya geçicem.aam diğer kaynakların hepsi genel tekrar o yüzden bakmıyorum onlara.bu yolda tam gaz devam tatlım

canım bende soru bankası var onlarda her konudan mesela 2 test var ben konu bitince açıyorum soru bankasını o konunun testleri temizliyorum kapatıyorum böyle ilerliyorum konu çalışıp işte toplam 180 soru fln çözüyorum sonrada ihtiyaçtaki genel tekrarları çözücem

biz bundan 2 ay önce kadıköyde buluştuk sevdiceğimle akmara(sahaflar gibi) soktum gel hazır gelmişken bakalım dedim.pegem notlarımı aldı canım benim okusun ders çalışsın benim aşkım dedi çok anlayışlılar ya okyonuscum

denemlere başlayınca zaten yarışa başlıyoruz bilgin olsun kaç net kaç yanlış yapılan yanlışların çözümü hepsini yapıcaz

valla fırsatlalrı kaçırmıcam inşallah canım bakalım benide sardı valla telaş şimdiden

canım genel tekrarda çok zor sorular yok zaten konuların bitti gibi senin oran orantıyıda hallettin olasılık ksorusu yok denecek kadar az olanlarda basit o yüzden ufak ufak başlasan bile olur

benimkide çok anlayışlı maşallah munları bitir yine alırız yavrum dedi

(2a)-1/b=16
(b)-1/2a=4 olduguna göre (a+2b)/a ifadesinin değeri kaçtır? cnm ben bu tarz soruları yapamıyorum bana öğretirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…