2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

bir ahırda 20 ineğe 14 gün yetecek kadar ot vardır.bu inekler 5 gün beraber yaşadıktan sonra 5 tanesi kesime gönderiliyor. buna göre kalan ot ahırda kalan ineklere kaç gün yetersoru evlere şenlik

bir ahırda 20 ineğe 14 gün yetecek kadar ot vardır.bu inekler 5 gün beraber yaşadıktan sonra 5 tanesi kesime gönderiliyor. buna göre kalan ot ahırda kalan ineklere kaç gün yetersoru evlere şenlik

oldu canım
dağcılarla aynı yöntem ben tuturamıyorum onun sonucunu
kızlar ben kaçar beşer beşer başladı
kk açık ama

12 mi tatlım cevap böyle soru çözmeyeli uzun zaman oldu

evet cnm doğru çözümü anlatırmısın ya çok sinir oldum soruyaaa

canım bunlar 5 gün kalmışlar yani 14 günlük yiyecekten 5 günlüğünü kullanırlarsa 9 günlük yem kalır ellerinde
e buarada 5 inekte gidiyor yani 15 inek kalıyor geriye şöyle bi denklem kuruyoruz
20 ineğe 9 günlük yem varsa
15 ineğe kaç günlük olur diye ama sakın doğru orantı yapma ters orantı olucak bu tür sorularda yani 20.9/15 =12 çıkar sonuç

çok teşekkürler cnm

bende beyaz şovu izliyorum çok seviorum bu programı yaa kızlar yrn ben yokum akşama kadar akşam gelirim merak etmeyin beni kocişle gezicez çizme alıcaz bana yılbaşı hediyesi
siz sevdiceğinize yıbaşında ne alcksınız ben daha karar vermedim

ahhhhhhhh ah yarama tuz basma canım ya
28inde yıl dönümümüz bide yılbaşı var ve birlikte olamıcaz.sen bize bol bol dua etki kavuşalım bi an önce

ahhhhhhhh ah yarama tuz basma canım ya
28inde yıl dönümümüz bide yılbaşı var ve birlikte olamıcaz.sen bize bol bol dua etki kavuşalım bi an önce

ah canım hiç dua etmemmi yaa inş. en kısa zaamanda kavusursunuz bu arada inş. kazanırsın yazmışım kafayı bozdum ben kpss ile

30 kişilik birdağcı grubu yanlarına 14 gün yetecek kadaar yiyecek alarak dağa çıkıyorlar. 10 gün sonra guptan 6 kişi yrılıyor. buna göre kalan yiyecekler kalan dağcılara kaç gün yeter?

canım bunun cevabını 5 buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…