2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

bende konu arkasından olabildiğince çözmeye çalışıyorum iyice beynim sulanana kadar.bir türlü rotasyon çizemedim kendime nerden başlıcam nası l götürücem yanii bilemedimm ve sıkıldım m

canım bana sorarsan ders ders ilerle bir dersi bitiri diğerine geç yada benim gibi iki dersi birlikte götürhem sıkılmamış olursunben tüm dersleri bir arada götüremem kafam çok dağılıyorbirine yoğunlaşıyorum iyi oluyor sen hangi kaynaklardan çalışıyosun bölümün ne canım ben ben önlisanstan giricem inşaat teknikerliği mezunuyum

Mrb

Bugün kendimi zorlaya zorlaya 120 mat. çözdüm, en son sorularda yerlerde yuvarlanıyodum artık

Cmtsi dersane var ve ben memleketimdeyim, dersane için gidip geri dönmek istiyorum çünkü daha sömestr bitmedi ama annem gitme 3 gün için diyor Aklımı çeliyor halbuki 3 gün demek 15 saat ders demek :18: Kaçırmamam lazım

Herkese iyi dersler

bence de öyle yap

iyi geceler kpss canları
bugün çok soğuk ve yorucu bi gündü 2 gündür mafoldum erken kalkmayı unutmuşum
yarın sakin sakin yazdıklarınızı okucam sonra ders başı

hangi kaynaktı? bana çözümlü tavsiye etcgn varmı?

quit tekrar sorcam. türkçe için tavsiye ettiğin kitap vardıya. neydi o. alıcam onu. türkçe için iyi olur sankim.s

hangi kaynaktı? bana çözümlü tavsiye etcgn varmı?

quit tekrar sorcam. türkçe için tavsiye ettiğin kitap vardıya. neydi o. alıcam onu. türkçe için iyi olur sankim.s

ihtiyaç ın çek kopart testleriniini çözdüm, işlediğimiz tüm konulardan çözdüm hemen hemen. Çözümlü kitabım yok ben konu bile çalışmıyorum telemelim iyi olduğundan

kandiliniz mübarek olsun kızlar

Quiet yok die kimse gelmio

haklısın goldflay kalmamış kimse
kızlar ben eğitime gidiyorum diye sermyiorum bilgniz olsun ders çalışcam geceleri ona göre tarih coğ biter muhtemelen zaten teelfndan giricem kkya kontroldesiniz bilginz olsun

mrb kızlar

bende serdim iyice valla dersanede ne yapıyosam o bırakıyorum ..

bu ara sıkıntılarım var biraz derse yönelemiyorum

canım atlatıırısın üzülme o zman daha çok çalışırsın bak katzeninin çizelge örnek olsun sana

canım yazamadım kusura bakma :26:
hangiisni tavsiye etmiştim unuttum ki :26:
tekrar tavsiye ediyim güvender türkçe ihtiyaç türkçe iyidir
zaten türkçede korkulcak bişey yok kızlar.paragraflar kitap okuyan iiçn kolay sözcükte ve cümlede anlamda aynı şekildedir.anlatım bozukluğunda takılırsınız biraz o da olsun bol bol tv izleyen çok hata var ben izlerken gülüyorum

Çizelgem nasıl olmuş????
Tünaydın.

Ben iyice serdim bugünlerde hiç içimden gelmiyo çalışmak :18:

çizelgene cevap vermeden bu yzzını hatırlatııym dedim canım
sermek yok çalışmamak yok madem hedef derece o zaman ders başı

kandiliniz mübarek olsun kpss gencligi ^^

amin sawakocum allah razı olsun.seninde kandilin mübarek olsun canım benim

Motivasyon için yaptım İşe yaradı da

Günaydın cnmmm
Nasılsın bakalım çalışmalar nasıl gidiyor? Ben eğitim çalışıyorum. Senn eğitimler paztsimi başlıyor?

valla 2 gündür serdim yine hazırlıktı evrak toplama falan.bugün bari mat çöziyim diyorum 30 sayfa onlarla bitiriyim matı.kitaplarımı falan alıcam yanıma
evet canım ama yarın gidiyorum konaklamalı çünkü eğitim 3 hafta ordayım

Yaaa 3haftaa çoook:2::2:
Napalım artık özlicez senii... Ama senin için böylesi güzel olcak tabi sen artık bir iş kadınısın

kızlar aranızda ihtiyacın 24 saatte tarıh ve vatandaşlık ve kpss ilacı 176 kartı kullanan varmı merka ettım cok guzel dıyorlar getırtmeyeı dusunuyorum

Yaaa 3haftaa çoook:2::2:
Napalım artık özlicez senii... Ama senin için böylesi güzel olcak tabi sen artık bir iş kadınısın

canım benim
çok ama idare edicez ama ben giricem nete akşamları inşallah internet ücretsizdir

kızlar aranızda ihtiyacın 24 saatte tarıh ve vatandaşlık ve kpss ilacı 176 kartı kullanan varmı merka ettım cok guzel dıyorlar getırtmeyeı dusunuyorum

bende 24 saatte tarihi almayı düşünüyodum ama pegem akademi ders notlarıyla aynı o yüzden almadım pegemin ders notlarını tavsiye ederm güzel

günaydın hanımlarrrrr kociş nöbetçi bugün yalnızım yrn sabah gelicek

günaydın tatlım
canım olsun üzülme yanında olduğunu biliyosun sonuçta bak benim sevdiğim uzakta ayda bi görüşüyoz

inş. sizde en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursunuz cnm görüşememk çok zor ayrı şehirlerdeydik bizde şükür Allahıma kavuştukk

pegem ders notu sipariş ettim cnm kargoya verilmiş bugün akşam fln glirmi ki en geç pazartesi gelir bakalım gelsin mattan su iki konuyuda bitireyim tarihe başlıyım bir hafta sonra

tarih,coğrafya,anayasa 3 ders notunuda aldım 12.80tl tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…