bende konu arkasından olabildiğince çözmeye çalışıyorum iyice beynim sulanana kadar.bir türlü rotasyon çizemedim kendime nerden başlıcam nası l götürücem yanii bilemedimm ve sıkıldımm
canım bana sorarsan ders ders ilerle bir dersi bitiri diğerine geç yada benim gibi iki dersi birlikte götürhem sıkılmamış olursunben tüm dersleri bir arada götüremem kafam çok dağılıyor birine yoğunlaşıyorum iyi oluyor sen hangi kaynaklardan çalışıyosun bölümün ne canım ben ben önlisanstan giricem inşaat teknikerliği mezunuyum
Mrb
Bugün kendimi zorlaya zorlaya 120 mat. çözdüm, en son sorularda yerlerde yuvarlanıyodum artık
Cmtsi dersane var ve ben memleketimdeyim, dersane için gidip geri dönmek istiyorum çünkü daha sömestr bitmedi ama annem gitme 3 gün için diyorAklımı çeliyor halbuki 3 gün demek 15 saat ders demek :18: Kaçırmamam lazım
Herkese iyi dersler
hangi kaynaktı? bana çözümlü tavsiye etcgn varmı?
quit tekrar sorcam. türkçe için tavsiye ettiğin kitap vardıya. neydi o. alıcam onu. türkçe için iyi olur sankim.s
Quiet yok die kimse gelmio
mrb kızlar
bende serdim iyice valla dersanede ne yapıyosam o bırakıyorum ..
bu ara sıkıntılarım var biraz derse yönelemiyorum
quit tekrar sorcam. türkçe için tavsiye ettiğin kitap vardıya. neydi o. alıcam onu. türkçe için iyi olur sankim.s
Çizelgem nasıl olmuş????
Tünaydın.
Ben iyice serdim bugünlerde hiç içimden gelmiyo çalışmak :18:
kandiliniz mübarek olsun kpss gencligi ^^
Motivasyon için yaptımİşe yaradı da
Günaydın cnmmm
Nasılsın bakalım çalışmalar nasıl gidiyor? Ben eğitim çalışıyorum. Senn eğitimler paztsimi başlıyor?
valla 2 gündür serdim yine hazırlıktı evrak toplama falan.bugün bari mat çöziyim diyorum 30 sayfa onlarla bitiriyim matı.kitaplarımı falan alıcam yanıma
evet canım ama yarın gidiyorum konaklamalı çünkü eğitim 3 hafta ordayım
Yaaa 3haftaa çoook:2::2:
Napalım artık özlicez senii... Ama senin için böylesi güzel olcak tabi sen artık bir iş kadınısın
kızlar aranızda ihtiyacın 24 saatte tarıh ve vatandaşlık ve kpss ilacı 176 kartı kullanan varmı merka ettım cok guzel dıyorlar getırtmeyeı dusunuyorum
günaydın hanımlarrrrrkociş nöbetçi bugün yalnızım yrn sabah gelicek
günaydın tatlım
canım olsun üzülme yanında olduğunu biliyosun sonuçta bak benim sevdiğim uzakta ayda bi görüşüyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?